Skibbe de gider!

70 dakikda boyunca sende tüm Gücünle saldırsaydın son dakikalarda sanada öle gelirlerdi
onlarda insan sonucta yorulduk. normal

70 dakikda boyunca sende tüm Gücünle saldırsaydın son dakikalarda sanada öle gelirlerdi
onlarda insan sonucta yorulduk. normal

Bu takım bundan 6 ay öncesine kadar son dakikada attıgı gollerle kazanıyordu.ne oldu da 6 ay içinde 90 dk çıkartamayacak bir takım olundu?ayrıca maç 90 dkdır.70 dk koştuk,yorulduk bahane olabilir mi?

Skibbe basın tarafında tabiki eleştirilecek.

-Gs bu turu geçemesse 5milyon euroluk bir paradan olacak.

-Steau Bükreş maçında oyuna sürdüğü kadroya bi bakın.Sağ bek Emre Güngör(Sabri yedek),Stoperler Servet ve Emre Aşık,Sol bek Hakan Balta,Defansif orta saha Meira.5stoper oyuncusu ile sahaya çıkıyor Gs.Ahı gitmiş vahı kalmış Hasan Şaş oynuyo.

-Nerde Lincoln,Kewell,Linderoth?

Skibbe yönetim tarafından ''olası başarısızlıkta faturanın kesilip,kabagın yönetim yerine teknik adama patlayacagı'' bir transferdir.

ѕσηυη¢υ;3368552' Alıntı:
Bu takım bundan 6 ay öncesine kadar son dakikada attıgı gollerle kazanıyordu.ne oldu da 6 ay içinde 90 dk çıkartamayacak bir takım olundu?ayrıca maç 90 dkdır.70 dk koştuk,yorulduk bahane olabilir mi?QUOTE]

unutmuşum 90 dakika olduğunu =)

6 ay öncesinde lig vardı hatırlatıyım belli bi kondisyon seviyesine ve form sürecine girme gibi bi problemimiz yoktu
sizin gibi hazırlık maçlarını ilk mactan itibaren as takımımızla yapamadık sakatlıklardan kusura bakmayın =)
normal bi maçtan bahsetmiyorum.sen 2-0 geridesin daha dakika 13. bütünm planların altüst olmuş normal bi 90 dakikadan daha fazla efor sarfetmen gerekir dimi? maçı izledinmi bilmiyorum ama 2. golden sonra o 10 kişi maçı çevirebilmek için daha fazla koşp yorlmuştr sonçta.sen hiçmi gormedin bi maçın 70. veya 80. dakikasında oyundan kopan bi takım? ve bu olay daha lig başlamadan olmuştur.

bahane olarak sölemedim ayrıca =)

ya adam dur yeni geldi hemen yıpratmaya başladılar daha elenmedik belli değil deplasmandaki maç oynansın ona göre bi kanı warılır daha her şey belli değil

ayrıca lütfen yanlış anlamayın konuyu açan kardeşimiz fenerli yani burda kendimizi biz yiyip bitrdikçe başkalarının işine gelicek ben bu konuya yorum yazmıcaktım ama çok konuşulunca gerek duydum...
daha da bu konu hakkında yorum yazmayı düşünmüyorum daha dün bir bu gün 2 takımımız şu anda yeni bi takım bize sahip çıkmak düşer bi gsli olarak...

adam daha yeni geldi nereye yolluyormuşuz fenerbahçemiyiz biz?:saskin

gerçe kabul berbat oynadık o maçta

feneri tebrik ederim...

ρ.н.é.η.σ.м.é.η.é;3365697' Alıntı:
kendi kendine celişen postlar atıosn
skibbe Gs sewiyesinde hoca değil diosun
sonra T.D bile olmayan cevat güler le devam edilmeyliydi diosun
post atmak icin post atmayn be.

arkadaşım benim burada anlatmak istediğim Cevat Güler'in teknik direktör olmamasına rağmen Skibbe'den daha başarılı olacağı gerçeğidir.Cevat Hoca takımda yıllarca görev yapmış, camianın içinden,takımı ve futbolcuları iyi bilen bir hocadır.Bu özelliği de takımı hâlâ tanıyamadığı her halinden belli olan Skibbe'den daha başarılı olacağının göstergesidir

Niye 1 maça göre yorum yapmaya başladık gene ?

Geri