Skandal.

Konumuz Türk bayrağını Ve Türk milli takımını hiçe sayan fb li taraftarlar.

fbli taraftar dediğin BİNBAŞI....

Gemide bulunan, gemiden sorumlu en üst düzey rütbeli

Türk bayrağı için canını verecek bir adamdır. Türk milli takımınıda hiçe saymaz.

Bu kadar aşağılık bir şekile hitap edilmez. Zaten Deniz Kuvvetleri Komutanlığısoruşturma açmıştır.

Ceza gerekirse oda yapılacaktır. Fenerbahçe bayrağını Türk bayrağını hiçe sayarak asma zihniyetin olan bir kişiye Türkiye Cumhuriyeti. Binbaşı yapmaz.

Fenerbahçeye laf etmek için elinden gelen herşeyi yapıyorsun MONTANO.

fbli taraftar dediğin BİNBAŞI....

Gemide bulunan, gemiden sorumlu en üst düzey rütbeli

Türk bayrağı için canını verecek bir adamdır. Türk milli takımınıda hiçe saymaz.

Bu kadar aşağılık bir şekile hitap edilmez. Zaten Deniz Kuvvetleri Komutanlığısoruşturma açmıştır.

Ceza gerekirse oda yapılacaktır. Fenerbahçe bayrağını Türk bayrağını hiçe sayarak asma zihniyetin olan bir kişiye Türkiye Cumhuriyeti. Binbaşı yapmaz.

Fenerbahçeye laf etmek için elinden gelen herşeyi yapıyorsun MONTANO.

Demekki Binbaşı yapıyorlarmış hocam Fotoğraflar Her şeyi anlatıyor.Bu Bayrak Galatasaray Bayrağı olsa siz burda Bütün dünyayı bizim başımıza yıkardınız O Fırkateynde Türk Bayrağı Dalgalanmalı Sarı ve mavi o tür Renklerle ne olduğu belli olmayan bez parçası değil Çanakkale Şehitlerinin Kanıyla Sulanmış Daha bir çok şehidimizin kanıyla sulanmış sizin için Çok basit Gelebilir.Fakat bizim için Ölüm oldu

Demekki Binbaşı yapıyorlarmış hocam Fotoğraflar Her şeyi anlatıyor.Bu Bayrak Galatasaray Bayrağı olsa siz burda Bütün dünyayı bizim başımıza yıkardınız O Fırkateynde Türk Bayrağı Dalgalanmalı Sarı ve mavi o tür Renklerle ne olduğu belli olmayan bez parçası değil Çanakkale Şehitlerinin Kanıyla Sulanmış Daha bir çok şehidimizin kanıyla sulanmış sizin için Çok basit Gelebilir.Fakat bizim için Ölüm oldu

montano, Sizin için basit gelebilir diyorsun, neye dayanarak söylüyorsun bunu...

Gerekli soruşturma yapılmıştır, Denizı kuvvetlerimizde BİNBAŞI olarak görev yapan birisine öyle ithamlarda bulunuyorsunki farkındamsın. Amacın Fenerbahçeye mal etmek senin. Bunuda çok iyi biliyoruz. zira ilk başta atmış olduğun başlıkta sonrada FBli birinde yazmıştın...

Objektif değilsin...

Gs olayıda olsa ayısını derim. Soruşturma yapılsın ceza gerektiriyorsa cezasıda verilsin demiştim.

Ama yazılarımı iyice analiz etmediğinden galiba burayı atlamışsın. Saygılarımla.

Babasının malı gibi kullanıyor Türkiye Cumhuriyeti nin gemisini... Yazıklar olsun...

yaw bi abartmayın.ben kuşadasında oturuyorum geçen pazartesı bu gemılere bakıp bira içtim limanda.200 metre ilerideydi gemiler.3 tane askeri gemi vardı bu gemının basındada türk bayragı vardı.hatta dalga gectık arkadaslarla büyükanıtta fenerlı bı sey olmaz bu kaptana dıye.ama askeri gemılerın yanında dev bir ingiliz gemisi vardı yolcu gemisi belkide onlara nispeten takmıstır.zaten limanda demirliydi bunların hepsi.bütün gemılerde türk bayragı vardı enönünde ama bunda ayrıca fanerbahce bayragı vardı.

Genelkurmay' ın sitesindeki rezaletin mimarları herhalde caydırıcı bir ceza almadı ki diğerleri de cesaret alabiliyorlar, Türk toplumunun en büyük birleştirici unsurunda bu ayrımcılıkları yapanların en ağır cezalara çarptırılması gerekli. Ama ne yazıyor neden yazıyoruz ki? Devir devr-i saltanat devri, bir takım çıkıp bu ülkedeki ulusal gazetelere elinde hiçbir resmi dayanak olmadan Atam İzindeyiz Bide Senin Gibi ...., yazılı pankartla poz verebiliyor ve kimse de hesabını sormuyorsa binbaşı rütbesiyle bir komutan da rahat rahat Silahlı Kuvvetler Fırkateynine evinin bahçesine çeker gibi bayrak çeker. Toplumsal erozyonu körükleyenler, ayrımcılığı tetikleyenler ortalıkta artık çok daha rahat cirit atıyorlar. Bu sezon hiçbirşeye kızmadığım kadar kızdım ve sinirlendim bu olaya, failinin ne ceza alacağını çok merak ediyorum.

Helal Bea Komutan Dediğin Böle Olcak Işte Reis Yaw :)

15gqsy0.jpg

Genelkurmay Başkanlığı Atatürk'ün 125'inci doğum yılı için bir sergi düzenlemiş. İnternetten Genelkurmay'ın sitesine girince bu sergide yer alan bir takvimdeki önemli güne ulaşıyorsunuz.

"Genelkurmay Başkanlığı, Atatürk'ün 125'inci doğum yılı nedeniyle bir sergi hazırlamıştı. Bu sergi çerçevesi içinde önemli günlerin takvimleri veriliyordu. 6 Kasım günü içinse bir takvim yaprağı konulmuştu. 6 Kasım, modern saat ve takvime geçiş günü olarak yer alıyordu. Bu görüntüler Genelkurmay'ın internet sayfasında da vardı. Ve seçilen 6 Kasım tarihli takvim yaprağında önemli gün olarak şu ibare gözüküyordu: fenerbahce: 6 - Galatasaray: 0"

İşte bu ibare taraftar camiasını karıştırdı.

6 Kasım, modern takvime geçiş tarihi miydi?

Kimine göre değildi.

Ayrıca, fenerbahce'nin Galatasaray'ı 6-0 yenmesiyle Atatürk'ün 125. doğum yılı arasında ne ilgi vardı. Ve daha da önemlisi, amaç 6 Kasım'ın bir modern takvim yaprağıyla gösterilmesi iken buraya fenerbahce - Galatasaray skorunun yazılmasının anlamı neydi?

PAŞAYA JEST Mİ

En kuvvetli açıklama ise şuydu:

"Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt, koyu bir Fenerbahçelidir. Birileri Paşa'ya jest olsun diye fenerbahce'nin Galatasaray'a karşı aldığı 6-0'lık sonucu takvime koydu."

Bütün bu gelişmeleri önceki gün yazdım ve şu cümleyi de özellikle vurguladım:

"Büyükanıt Paşa'yı iyi tanırım. Gerçek bir fenerbahce taraftarıdır; ancak Atatürk'ün 125. doğum yılı sergisinde Galatasaray'a karşı böyle bir haksızlık yapılmasına da izin vermez."

Nitekim öyle de oldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ve sabahın ilk saatlerinde Genelkurmay Genel Sekreteri aradı.

Çolak Paşa aynen şöyle diyor:

- Sayın Çekirge, komutanımızın çok selamları var. Kendisi yazdığınız yazıyı okudu ve bu konudaki hassasiyetinize teşekkür etti. Takvimdeki 6-0'lık ibarenin kaldırılması emrini verdiğini de size iletmemizi istedi.

Evet, Org. Büyükanıt Paşa gerçek bir Fenerbahçelidir ve gerçek Fenerbahçeliler saha dışında değil, sahada ter akıtarak kazanmak isterler. Bu tür haksız rekabetlerle başarıyı istemezler.

İşte Büyükanıt Paşa'nın verdiği bu emir, günlerdir taraftar camiasında süren ve sonuçta, "Büyükanıt Paşa, Galatasaray'a yapılan bu haksızlığa izin verecek mi?" sorusuna dönüşen tartışmayı da ortadan kaldırmış oluyor.

yalnıs yapmıs komutan gereksiz tartısmaya sebeb olacak büyükanıtta fenerli ozaman genelkurmaybaskanlıgının önüne fener bayragı astırsın mantıklımı

Geri