Skandal ! Konserde Çocuklu Kadınlara Taciz ! İşte O Görüntüler !!

Bunlar abazaLıkta cag açıçakLar

Bunlarınki Abazalık Da Değil
Abaza Adam Gider Işini Görür
Elalemin Karısına Kızına Sarkıntılık Etmeye Ne Gerek Var
Bunların Ki şerefsizlikk

Urfalılar Kızacak Ama ßu Kadarınıda.. Doğu Bölgedekiler Yapıyo Hepsi Diil Ama ÇoqunLukla Orda.. Kadıncağız Adam qibi Konser İzlemeye Gitmiş.. ßelkide Seda Sayan'ın En Büyük Hayranlarından Ve Belliki En Öne Geçmek İçin Saat'ler Öncesinden Yerini Almış.. Ne Güzel Çocuklarıyla Gitmiş e Şerefsiz Adam..Yaw Adam ßiraz İnsan Olur Kendine Yapılmasını İstemediğin Hiçbişeyi Başkasına Yapma.. Senin Anana ßacına ßöyle Yapsalar Naparsın? Acaba..Yazık Ya ßunlar Oldugu Sürece Ab'ye Zaten Giremeyiz.. Kim Ne Derse Desin.! Doquda Örn: 100 Kişi Yaşıyosa.. 80'inini SınırDışı Yapacan.!!​

Urfalılar Kızacak Ama ßu Kadarınıda.. Doğu Bölgedekiler Yapıyo Hepsi Diil Ama ÇoqunLukla Orda.. Kadıncağız Adam qibi Konser İzlemeye Gitmiş.. ßelkide Seda Sayan'ın En Büyük Hayranlarından Ve Belliki En Öne Geçmek İçin Saat'ler Öncesinden Yerini Almış.. Ne Güzel Çocuklarıyla Gitmiş e Şerefsiz Adam..Yaw Adam ßiraz İnsan Olur Kendine Yapılmasını İstemediğin Hiçbişeyi Başkasına Yapma.. Senin Anana ßacına ßöyle Yapsalar Naparsın? Acaba..Yazık Ya ßunlar Oldugu Sürece Ab'ye Zaten Giremeyiz.. Kim Ne Derse Desin.! Doquda Örn: 100 Kişi Yaşıyosa.. 80'inini SınırDışı Yapacan.!!​

SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM KİMSENİN KIZMAYA HAKKI YOK BUNA YAPILAN AYIP ORTADA

kadın basına konserın 1 de on safında ole olaylar olacagını bıle bıle gıdıo haketmıs yaparlar ole magandalara gun doğuyo ayıp dunya nereye gıdıo

yazıklar olsun burası müslüman ülkesi burda bunlar olusa elin hıristiyanı ne yapsın!

ben böyle insanlara türk dememde dedirtmemde!!!

eline sağlık

O Kadar Erkeğin Içine Neden Giriyonki

O kadınlar oraya giderken hatta en öne geçerken bu manzaranın olacağını düşünemediler mi saf olmayalım!

ne yanı bir kadının konsere gıdıp tacıze uğraması normalmı senın anan yada bacın gıtse aynısını onlaradamı soylıcen töbe töbe demekkı tacız senın ıcın normal bu tacız yapan resımdekı hanzoyu bana verıcekler bak ben onu ibne yapıyormuyum yapmıyormuyum

bunların videoda görüntüleri war tutup tıkcaksın içeri baq bidaa yapıomu...

idam sart tutup slandırcaksın bi kacını taksımde canlı yayınla rejım oldugu yerlerdekı gıbı bakalım ozman oluormu bise he hala dewam edıorlarsa alayını asacaksin fazla sadist oldu :S

her zaman her yerde haremlık selamlık şart yaw.her seyın bır coumu war ılerleyın artık..:clap:clap

rezil şerefsizler bunların bacılarına yapılsa aynı hareketler naparlardı? yazık sövecem de anası bacısı karısının günahı yok rezil herifler...:angry

Geri