Sizin de ocağınıza ateş düşsün ey açılımcılar!

Ahh be blder nerden nereye. Türk-islam biirliği, 10 yıl, islam hakimiyeti falan... Sen ne diyosun ya? Yoksa sende mehti muhabbetine kendini kaptıranlardanmısın???

Ben Kur'ana inanırımkardeş.Bu benim inancım kimse yargılayamaz Allah'tan başka...

Türk'ler her zaman Türk'tü. İslamdan önce de Türk'tük sonra da Türk'üz.

İslamdan önceki Türkler uzaydan görülen tek yapıt olan çin seddini yaptırtmış koca çin ulusuna.sen hesap et ellerinde bir sey varmıymış yokmuymuş

açılım açılım dediniz al sana şehit haberleri. terörle tek bir mucadele vardır.bul ve yok et. gerisi hikayedir.

Çin seddini i yi araştır eksik bilgilerin var.
Bende afrikalıyız demedim.Dinde ırkçılık yoktur.Acemi arapa üstünlüğü yoktur.
Ben güzellikten barıştan adaletten yanayım.Politikamı değiştirmem.
Bundan öncede kan akıyordu şimdide ama sonra olmayacak az kaldı inşaAllah.Ben sabrediyorum.Sabrın sonu selamdır.Ben buinançtayım.Akp ve Chp ile ilgili değildir...

Ver gazı ver acıma. Şeriatı dola ağzına aman korksun millet daha da fazla. Öcü ya hani. Çıldırın Cumhuriyet elden gidiyor diye. Aslında gittiği falan yok Cumhuriyet'in, siz de biliyorsunuz ki doğusu gidiyor elden. Bunu bilerek hala nasıl şeriat, gerici, islamcı, yobaz nutukları atabiliyorsunuz bilemiyorum..

Tek Bir Kelime Söyle Doğu Elden Gidiyor Kimin Suçu Tek Bir Kelime....

Cumhuriyet'in Elinde Ne Kaldı Ki Kendisi Ülke'de Olsun... Bir Tane Doğru Dürüst Yapıt Göstersene Türk Oğlu Türk Malı ????

Askeri zaferleri ekonomik bağımsızlık ile sürdüremedik ekonomisi dışa bağımlı ülkeler bağımsız olamaz....

Sen Kalkmışın Patagonya Cumhuriyet'inden Bahsediyon... NE Cumhuriyet'i... ???

Sayenizde ELimizde Bir MUSTAFA KEMAL ATATÜRK kaldı.. :goz:

Tek Bir Kelime Söyle Doğu Elden Gidiyor Kimin Suçu Tek Bir Kelime....

Cumhuriyet'in Elinde Ne Kaldı Ki Kendisi Ülke'de Olsun... Bir Tane Doğru Dürüst Yapıt Göstersene Türk Oğlu Türk Malı ????

Askeri zaferleri ekonomik bağımsızlık ile sürdüremedik ekonomisi dışa bağımlı ülkeler bağımsız olamaz....

Sen Kalkmışın Patagonya Cumhuriyet'inden Bahsediyon... NE Cumhuriyet'i... ???

Sayenizde ELimizde Bir MUSTAFA KEMAL ATATÜRK kaldı.. :goz:

Benim suçum. Hani tek suçlu iktidar ya, bir de ben varım aralarında. Yıllardır doğuda akan kanlara karşı yapılacak birşeyler olduğunu görüp, onların yanında olarak böylesine büyük bir suç işledim! İşbirlikçiyim işte n'aparsın...

İsterse Keloğlan Cumhuriyeti olsun, ben vatan topraklarına bakarım, bir de üzerinde yaşayanlara. Giydiğim kıyafet, içtiğim sigara, isterse tüm hayati gereksinimlerimi yabancılar yoluyla karşılıyım, şu anda önemi yok. Meselemiz daha büyük, bunlar halledilir. "Meselemiz" dedim üzerine alınma, amirlerim ve kendimi kastediyorum...

Bir de, benim gibi bir "hainin" nasihatini al, Atatürk üzerinden prim yapmaya kalkma. Hatta gerekmedikçe adını ağzına bile alma. Çünkü Kemalistim diyen ağzın, Kemalistlikle alakası olmayan çok fazla söz sarfediyor. Atatürk'ün görüşlerini de düşürme artık bu kadar...

Benim suçum. Hani tek suçlu iktidar ya, bir de ben varım aralarında. Yıllardır doğuda akan kanlara karşı yapılacak birşeyler olduğunu görüp, onların yanında olarak böylesine büyük bir suç işledim! İşbirlikçiyim işte n'aparsın...

İsterse Keloğlan Cumhuriyeti olsun, ben vatan topraklarına bakarım, bir de üzerinde yaşayanlara. Giydiğim kıyafet, içtiğim sigara, isterse tüm hayati gereksinimlerimi yabancılar yoluyla karşılıyım, şu anda önemi yok. Meselemiz daha büyük, bunlar halledilir. "Meselemiz" dedim üzerine alınma, amirlerim ve kendimi kastediyorum...

Bir de, benim gibi bir "hainin" nasihatini al, Atatürk üzerinden prim yapmaya kalkma. Hatta gerekmedikçe adını ağzına bile alma. Çünkü Kemalistim diyen ağzın, Kemalistlikle alakası olmayan çok fazla söz sarfediyor. Atatürk'ün görüşlerini de düşürme artık bu kadar...

Tabi Siz Büyük ATATÜRKÇÜSÜNÜZ... Büyük Vatan SeverSiniz...

PKK açılımını Kurtarmak İçin... Tokattaki 7 Şehidimiz... PKK Öldürmedi... Deyip Karanlık Güçler Vs gbi Sözler Söyleyip ERgenekon Üstüne Yıktınız... Ama Altında PKK çıktı bu Nasıl Vatan severlik... Bu Nasıl Atatürkçülük...

AA Pardon Siz Atatürk Değil... O Şu BU Şeyhlerinin Önünde Eğilirdiniz.. :goz:

Kimsenin hakkı kimsede kalmaz elbet birgün onlarda görecek...Allah ıslah etsin..

Tabi Siz Büyük ATATÜRKÇÜSÜNÜZ... Büyük Vatan SeverSiniz...

PKK açılımını Kurtarmak İçin... Tokattaki 7 Şehidimiz... PKK Öldürmedi... Deyip Karanlık Güçler Vs gbi Sözler Söyleyip ERgenekon Üstüne Yıktınız... Ama Altında PKK çıktı bu Nasıl Vatan severlik... Bu Nasıl Atatürkçülük...

AA Pardon Siz Atatürk Değil... O Şu BU Şeyhlerinin Önünde Eğilirdiniz.. :goz:

Ben doğruyu yapan herkesin önünde eğilirim. Düz fikirlerim, sert ideolojilerim yoktur. Olanları görmesem olurdu belki, ama seni gördüm ya artık asla olmaz...

Bir olayı birinin üstlenmesi onun yaptığı anlamına gelmez. 12 yıldır tek bir terörist faaliyetin olmadığı bir şehirde çıkan olayı PKK'nın üstlenmesi bana gerçekçi gelmiyor. Hani siz her gördüğünüze, duyduğunuza inanmayan, ebedi muhalifler bunun üstüne hemen nasıl atladınız, şaşırıyorum...

Vatanseverliğim hakkında tek bir yorum daha yapma. Benim vatan aşkım, seninkine benzemez. Ben vatanımı içindeki herkesle severim. Hangi dinden, hangi ırktan, hangi görüşten beni ilgilendirmez. Her vatandaşıyla beraber severim vatanımı. Senin anlayamayacağın bir sevgi, yorma kendini.

Ben doğruyu yapan herkesin önünde eğilirim. Düz fikirlerim, sert ideolojilerim yoktur. Olanları görmesem olurdu belki, ama seni gördüm ya artık asla olmaz...

Bir olayı birinin üstlenmesi onun yaptığı anlamına gelmez. 12 yıldır tek bir terörist faaliyetin olmadığı bir şehirde çıkan olayı PKK'nın üstlenmesi bana gerçekçi gelmiyor. Hani siz her gördüğünüze, duyduğunuza inanmayan, ebedi muhalifler bunun üstüne hemen nasıl atladınız, şaşırıyorum...

Vatanseverliğim hakkında tek bir yorum daha yapma. Benim vatan aşkım, seninkine benzemez. Ben vatanımı içindeki herkesle severim. Hangi dinden, hangi ırktan, hangi görüşten beni ilgilendirmez. Her vatandaşıyla beraber severim vatanımı. Senin anlayamayacağın bir sevgi, yorma kendini.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Süper Bişey Ya... Açıklama Yapacak PKK... Ama PKK Yapmıcak Süper Bir Düşünce Biçimi :)

Ayrıca Sen Beni Bu Sitede Tanımadığın Ortada...

Ayrıca bir Başka Konudada dedim...

Sen Benim Irkçı Sadece Bir Yönden Olduğumu Nerden Biliyorsun ???

Biz Yeri Geldiğinde... Muhsin Yazıcıoğluyla Dev-Sol'un Kurucusunun Aynı Koğuşta Neler Yaşadıklarınıda Koyduk.... Hem Sağ'dan Hemde Sol'dan Çok Tebrikler'de Aldık... Beni Bilmeden Konuşma Derim :goz:

Bizim Vatan Sevgimiz.... Vatan'a İhanet Eden'e el Uzatmak Değil Elini Kırmaktır.. Bizim Vatan Sevgimiz Vatan İçindeki... Vatan'a İhanet Etmemiş... İnsanlar'ı Kapsar Senin Gibi... İçinde PKK'ya Karşıyım Ama Onlarsızda İş Yapamıyorum Diyenlerden Değilim :goz:

işte senin gibi fethullahçılar bsağa sola çamur atsın diye pkk tokatta eylemi yaptı vay be ne günlere geldik artık türk diye geçinen pkk lılarımızda var dağa çıkın dağa pkk nın sözde mücadelesine katılın burda klavye başında sallayarak gerekli desteği veremezsiniz dava arkadaşlarınıza

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Süper Bişey Ya... Açıklama Yapacak PKK... Ama PKK Yapmıcak Süper Bir Düşünce Biçimi :)

Ayrıca Sen Beni Bu Sitede Tanımadığın Ortada...

Ayrıca bir Başka Konudada dedim...

Sen Benim Irkçı Sadece Bir Yönden Olduğumu Nerden Biliyorsun ???

Biz Yeri Geldiğinde... Muhsin Yazıcıoğluyla Dev-Sol'un Kurucusunun Aynı Koğuşta Neler Yaşadıklarınıda Koyduk.... Hem Sağ'dan Hemde Sol'dan Çok Tebrikler'de Aldık... Beni Bilmeden Konuşma Derim :goz:

Bizim Vatan Sevgimiz.... Vatan'a İhanet Eden'e el Uzatmak Değil Elini Kırmaktır.. Bizim Vatan Sevgimiz Vatan İçindeki... Vatan'a İhanet Etmemiş... İnsanlar'ı Kapsar Senin Gibi... İçinde PKK'ya Karşıyım Ama Onlarsızda İş Yapamıyorum Diyenlerden Değilim :goz:

Her üstlenen üstlendiği işi yapmış mı yani? Anlaşılan tarih bilgin kuvvetli değil pek, ya da unutmayı sevenlerdensin.

işte senin gibi fethullahçılar bsağa sola çamur atsın diye pkk tokatta eylemi yaptı vay be ne günlere geldik artık türk diye geçinen pkk lılarımızda var dağa çıkın dağa pkk nın sözde mücadelesine katılın burda klavye başında sallayarak gerekli desteği veremezsiniz dava arkadaşlarınıza

Bana bak, düzgün konuş, insan gibi konuş, insan gibi muamele edeyim. Beni bu satte çileden çıkartma, ağzımı bozdurma. Zira senin gibilere küfür edip siteden ban yemek benim için sorun olmaz.

Her önüne gelene PKK'lı diyerek mi savunacaksın kendi fikirlerini. Ben sana ne olduğunu söylerdim ama, bozmayacağım ağzımı, sırf sana ve senin gibilere inat devam edeceğim yorumlarıma.

Geri