sizin ceza anlayışınız buysa saygı duyarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

klass23

Banned
Reaction score
0
yani anlışılacak gibi değil savunma hakkı vermeden üyeliğim siliniyor sizin ceza anlayışınız bumu bir eleştiri yaptık başımıza neler geldi o kadar emek harcadım emeğe saygı diye buna derim şikayetim sevenolces arkadaşa yargısız infaz etti bizi isterdimki bir söz hakkı verilsin kardeş savunmanı yap yoksa üyeğilin silinecek 1 hafta diye ama bu söylenmeden direk silindi oysaki ben bu sitenin farklı olduğunu düşünmüştüm neyse olan olmuş dert değil. bana denilseydi kardeş siteye birdaha girme cihan üzerine yemin ederimki girmezdim biz böyle delikanlıyız işte...

seven abi seni banlamıssa bişey biliyodur uyarı da yapmaması bu yüzden dir

arkadaşım nedeni kargaşaya neden vermektendir bence :D

buda forum huzursuzluğu demek olduğuna göre 7 gün ban yemişsin bunda sinirlencek bişi yokki

ya kardesım 7 gun bişi değil.kargaşa cıkarma biz ne forumlardan 800-900 yazımız varken banlandık . işte bunlar sorun değil bunu böyle belirtmemen lazımdı

7 Gün ban almışsın . Üyeliğin silinmemiş .
Bence Haklı ban yemişsindir . Çünkü burda basit şeylere ban atılmıyor .
Çok basit şeylere ban atılsaydı sitede adam kalmazdı .

ılgılı konuya bende baktım.. ınan cınlerım ayaga kalktı sevencloves ada pm attım bu yerınde ban kararı ıcın hıc soylenmene gerek yok hakettıgın bır 7 gun du.. daha dıkkatlı olursun umarım bır dahakıne...

sebpsiz yere ban yapılmaz .. konu kapandı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri