Sizin ampul k’açlık?

İşin ilginç tarafı,ortada bir olumsuz durum varken muhalfet kesimlerinin
protesto meydanına inerek meydan şovu yapması,ateşe körükle gitmesi,
ve bu acı olumsuz durumdan nemalanma çabalarıdır.

Bu kadar muhalif kesimin olduğu ülkemde Ak Parti hakkında konuşulması durumun ciddiyetini gösteriri bence.

ne söylediğinin farkında olmayan sensin.İşçiler hazineden aldıkları paranın ne kadarını hak ediyor da eylem yapmaya cüret eediyor.Tekel zarar etse işçiler yine zam istiyor.tekel kar etse işçiler zam(ki tekel kar edemiyor)neden çalışmıyorlar.Yani oturduğu yerden yiyorlar.Sen bunları bilmiyosan konuşmaya hakkın yok.

konuştujlarımın yarısını alıp cevap vermen yanlış.Ben orda dedimki kimsenin ölmesini istemem ama türkiyenin gelişiminin sırf ak partiden olmasın diye eylem yapıyolarsa canları cehenneme..(Burda Allah'ın işine karıştığımı nasıl ima ediyorsun?)Anlamamışsınki yazdığımı.Anlasanda zırvalarsın anlamasanda...Orda anlatmak istediğim türkiyenin gelişmesini istemiyoralar canları cehenneme..Türkiyenin gelişmesinin istemeyen kimdir vatn haini değil midir?
hadi işine kardeşim boş boş yazma...

sen daha yenisin onun için beni tanımıyorsun

ama merak etme zamanla müptelam olursun

tanırsın. daha önce senin gibilerin yaptığı gibi.

öncelikle tekelin zarar etme gibi bir şansı yoktur. çünkü tekelin sattığı her kalem mal piyasanın tabanca mallarıdır. tabi bu özelleştirmeden önceydi. pardon peşkeş diyecektim.

noldu sonra ? peşkeş çekildi, farbikalar devredildi, elin amerikanı geldi rakıyı aldı, elin ingilizi geldi sigarayı aldı işçiye ne kaldı?
üçün biri.

şöyle bişey var. işçiler zam iste4mek için müessesenin kar veya zarar etiiğine bakmazlar. müessese kar edemiyorsa o müessesenin sorunudur. kar ettiğinde zam yapayım zarar ettiğimde zam yapmayayım bitek sizin hayal cumhuriyetinizde oluyor.

bir kişinin ölünce cennetemi cehennememi gideceğine sadece allah karar verebilir. bir kişiye canın cehenneme gitsin demek allahın işine karışmaktır. ama sen bana inanma bir bilene mesela mahallendeki caminin hocasına bi sor.

bir de camiye giderken sağdan git belki cüzdan bulursun. ( en sonunda sizin seviyenizde şeyler yazdırdınız bana. helal olsun)

sen daha yenisin onun için beni tanımıyorsun

ama merak etme zamanla müptelam olursun

tanırsın. daha önce senin gibilerin yaptığı gibi.

öncelikle tekelin zarar etme gibi bir şansı yoktur. çünkü tekelin sattığı her kalem mal piyasanın tabanca mallarıdır. tabi bu özelleştirmeden önceydi. pardon peşkeş diyecektim.

noldu sonra ? peşkeş çekildi, farbikalar devredildi, elin amerikanı geldi rakıyı aldı, elin ingilizi geldi sigarayı aldı işçiye ne kaldı?
üçün biri.

şöyle bişey var. işçiler zam iste4mek için müessesenin kar veya zarar etiiğine bakmazlar. müessese kar edemiyorsa o müessesenin sorunudur. kar ettiğinde zam yapayım zarar ettiğimde zam yapmayayım bitek sizin hayal cumhuriyetinizde oluyor.

bir kişinin ölünce cennetemi cehennememi gideceğine sadece allah karar verebilir. bir kişiye canın cehenneme gitsin demek allahın işine karışmaktır. ama sen bana inanma bir bilene mesela mahallendeki caminin hocasına bi sor.

bir de camiye giderken sağdan git belki cüzdan bulursun. ( en sonunda sizin seviyenizde şeyler yazdırdınız bana. helal olsun)

Sen paşanın izinden gitmeyeceksen ben ne derim sana.....(atatürk)..Atatürk özelleştirmelere karşımıydı?

diyelim karşıydı limanı neden italyanlara özelleştirdi???
karşı değilse siz neden karşısınız?

Sen paşanın izinden gitmeyeceksen ben ne derim sana.....(atatürk)..Atatürk özelleştirmelere karşımıydı?

diyelim karşıydı limanı neden italyanlara özelleştirdi???
karşı değilse siz neden karşısınız?

özelleştirmeyle peşkeş arasındaki farkı anlattığım yazımı bulup okumanı tavsiye ediyorum. cahilliğe çare bilgidir.

Geri