Sizin ampul k’açlık?

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
Erkek...

40 yaşında.

40 kilo.

*

Beyin ödemli, kanama var.

Akciğerler yapışmış, iltihaplı.

Kalp ileri derecede yumuşamış.

Karaciğer büyümüş, sarımsı.

Böbrekler taşlaşmış.

Dalak küçülmüş, kurumuş.

Mide yeşil safra dolu.

Bağırsaklar sert, şiş.

Kaslar gevşek, erimiş.

Deride dökülme var.

Sırtta çürüme.

*

Otopsi raporu bu.

*

Açlık grevinde ölen birinin.

*

Güzel güzel kahvaltı ederken canınızı sıkmak istemem ama, başkentin göbeğinde, çoluğuyla çocuğuyla açlık grevi yapıyor Tekel işçileri... İktidar borazanı gazetelere tek tek baktım, yok... Çoğunun iç sayfalarında bile yok. Satır yer vermemişler. Televizyonlarında zaten yok.

*

İşçiler ölüme yattı...

Yalakalar salağa.

*

E merak ediyor insan...

Sansür heyetlerine özenip “Gazeteci katili Ağca’yı niye gösteriyorsunuz” diye hassasiyet gösteren halkımız, “Tekel işçilerini niye göstermiyorsunuz” diye “niye” merak etmiyor?

*

Bakın, dün itibariyle Hrant’ı Ertuğrul Özkök’ün öldürdüğünü öğrenmiş bulunuyoruz... Yoksa, Uğur Mumcu’yu da Tekel işçileri mi katletti acaba?
Onun için mi göstermiyorlar?

..::YILMAZ ÖZDİL::..

2.5 milyar para alan tekel işçileri.Neden eylem yapsın.Orada eylem yapan chp mhp ve ak parti karşıtlarıdır.Ölmelerini istemem ama bu ülknin gelişimini sırf ak partifden olmasın diye yapıyorlarsa canları cehenneme...

İslam Dininde İntihar Etmek Haramdır,
Ölüm Orucu'da İntihar Etmenin Değişik Yollarından Biridir,
Allah Bu İnsanlara Hidayet Etsin.

Memurlar hadi neyse ama işçiler gerçekten çok yüksek maaş alıyorlar özelleştirme şart...

Yürü bee... Din iman edebiyatına devam... Hakkını arayarak ölmek haram, hakkını aramadığın için açlıktan ölmek helal... Biat!!! Elhamdürüllahü müslümanıs...Devam devam...

Yürü bee... Din iman edebiyatına devam... Hakkını arayarak ölmek haram, hakkını aramadığın için açlıktan ölmek helal... Biat!!! Elhamdürüllahü müslümanıs...Devam devam...

Arkadaşım Ben Bunları Müslümanlar İçin Söyledim Sen Neden Üzerine Alınıyorsun ?

aaa afedersin haklısın. Konumuz dinimizi tanıyalım öğrenelimdi. Ben farkedemedim. Sen müslüman arkadaşları bilgilendirmeye devam et. Belki bende bişiler kapabilirim. Bakarsın seneye müslüman da olurum... Namaz, badem bıyık, tarikat derken cebimde dolar. Sona şöle dini bütün bir zevce buldummu tamam. Pufff harbi on numara... Kafama yatmadı deil hani. Bence sen bilgilendirmeye devam et. Bak bir mührid daha gelii...

Arkadaşım Ben Bunları Müslümanlar İçin Söyledim Sen Neden Üzerine Alınıyorsun ?

MÜSLÜMANLIĞIN TARİFİNİ YAPACAK EN SON KESİM SEN VE TAYFANDIR SİZ MÜSLÜMANLIĞI HERALDE ÇALARAK ÇIRPARAK OĞLUNA GEMİ ALMAK VEYA BOSNADA BABASI SIRPLAR TARAFINDAN KATLEDİLEN BOŞNAK BEBEĞE GİDEN YARDIM PARASINI İÇ EDECEK KADAR ŞEREFSİZLEŞMEK OLDUĞUNU SANIYORSUNUZ SİZ MÜSLÜMAN DEĞİLSİNİZ SİZ ABD UTAH GÜDÜMLÜ CIA NİN ÖRGÜTLEDİĞİ VATANSIZ BİRER DİN SÖMÜRÜCÜSÜSÜNÜZ MÜSLÜMAN BU ÜLKEYİ İNGİLİZİN ERMENİNİN FRANSIZIN ZULMÜNDEN KURTARAN TÜRK SOYDAŞLARIDIR SİZİN DEDELERİNİZ VE SİZİN GİBİ YUNAN ORDUSUNU HİLAFET ORDUSU DİYE SEVİNÇLE KARŞIULAYAN kürt SAİDİN VELETLERİ DEĞİL

militanist kafalar ölüm orucundalar.acaba kaç tanesi işci tekel işcisi madur olanlardan :mad:

maaş alıyorsun tazminatında yüklü...alışmışsın bankamatik işciliğine ...:mad:
işten atılan diğer işciler sizden değilmi cunta postalı yalayıcısı yılmaz neden onlara kulak vermiyor veremiyor sun .öyle yazman mı isteniyor ? sen ve senin gibiler saman alevi gibi dir.kaç tane sen gibi düşünen gazeteci kalmış bak bakalım dinozar vakti insanı .azıcık realist ol olamazsın sen ama dene en azından...

MÜSLÜMANLIĞIN TARİFİNİ YAPACAK EN SON KESİM SEN VE TAYFANDIR SİZ MÜSLÜMANLIĞI HERALDE ÇALARAK ÇIRPARAK OĞLUNA GEMİ ALMAK VEYA BOSNADA BABASI SIRPLAR TARAFINDAN KATLEDİLEN BOŞNAK BEBEĞE GİDEN YARDIM PARASINI İÇ EDECEK KADAR ŞEREFSİZLEŞMEK OLDUĞUNU SANIYORSUNUZ SİZ MÜSLÜMAN DEĞİLSİNİZ SİZ ABD UTAH GÜDÜMLÜ CIA NİN ÖRGÜTLEDİĞİ VATANSIZ BİRER DİN SÖMÜRÜCÜSÜSÜNÜZ MÜSLÜMAN BU ÜLKEYİ İNGİLİZİN ERMENİNİN FRANSIZIN ZULMÜNDEN KURTARAN TÜRK SOYDAŞLARIDIR SİZİN DEDELERİNİZ VE SİZİN GİBİ YUNAN ORDUSUNU HİLAFET ORDUSU DİYE SEVİNÇLE KARŞIULAYAN kürt SAİDİN VELETLERİ DEĞİL

foruma hoşgeldin şeref verdin

Son Zamanlarda Konu İle Alakasız Yorum Yapmak Moda Oldu,
Arkadaşın Zeka Seviyesi Konu İle Alakalı Yorum Yapacak Kadar Gelişmemiş.

''İşçiler ölüme yattı...

Yalakalar salağa.''

güzel yorumlar var katılıyorum...nasıl alındığı belirsiz gemicikler yüzdürülürken kınamayıp, hakkını arayanların yaptıklarına ziiinhaaarrr .... dine aykırıııı.... hiç intihar edilir miiiii... açlık grevine çıkılır mııııı....caiz değillll... demek; bence dine hiç de uygun değil....ayrıca etik de değil...

güzel yorumlar var katılıyorum...nasıl alındığı belirsiz gemicikler yüzdürülürken kınamayıp, hakkını arayanların yaptıklarına ziiinhaaarrr .... dine aykırıııı.... hiç intihar edilir miiiii... açlık grevine çıkılır mııııı....caiz değillll... demek; bence dine hiç de uygun değil....ayrıca etik de değil...

din anlayışı acaip bir istikamette :
intehar etmek haram köpeklik yapmak helal, kafirlerin projelerine uşağı olmak ve uşaklık yapanları desteklemek helal ....

amerikan askerine dua etmek helal Türk Askerin dua etmek haram.

Ya trafoo kim amerikan askerlerine dua ediyor sen sarhos musun nesin ya ?
gözlük numaran kaç senin siyonistlere niye dua edelim , adam 2.5 milyar maaş alıyor hala sızlanıyor ya ...
Tüdemsaş mesela bizzat gittim gördüm , adam oksijen atölyesinde yasak olmasına rağmen sigara içiyor açmış radyoyu atmış bacak bacak üstüne önünde bilgisayar keyf çatıyor sonra 2.5 milyar alıyor hak mı bu ?
diyorsunuz ki gemi gemicik eğer ki haramsa parası , elbet kuldan büyük Allah var sorar hesabını ama hiçbiriniz işçileri değil aslında çamur atmayı düşünüyorsunuz...

Arkadaş ne salakça yorumlar yapıyosunuz anlamadım derdiniz ne ki böyle her konuda gemi yat muhabbeti yapıyosunuz.Kusura bakmayın ama anlama özürlü müsünüz yoksa konuyu kıçından başlayarak mı okuyonuz.Ahh yılmaz özdil ahh yapmadığın köpeklik kalmadı ama hala revaçtasın seninde kıçına elektrik verirler bigün o zaman anlarsın dincilerin selamını.Sizler muhafazakar ekibin tahammüllerinin mamüllerisiniz ki eğer onlar sizler gibi tahammülsüzlük örneği gösterselerdi değil yazı yazmak okuma yazmayı bile öğrenemezdiniz.Yediniz kaba etmeyin..Burda ki salakça yorum yazanlarada bi uyarım var bırakın şu moron muhabbetleri adam akıllı bi tartışma yapın.Ne öyle her konuda gemicikler dövizli askerlikler salak mısınız başka eleştirecek bişey bulamadınız mı..Baykalın İş Bankasında ki vurgunları hiç gözünüze batmıyor tabi kılıçdaroğlunun ülkeyi ağaları Aydın doğan ve bilumum zevatına satması hiç zorunuza gitmiyor öyle mi..Yürüyün gidin ben ederim sizin kabınıza .

Arkadaş ne salakça yorumlar yapıyosunuz anlamadım derdiniz ne ki böyle her konuda gemi yat muhabbeti yapıyosunuz.Kusura bakmayın ama anlama özürlü müsünüz yoksa konuyu kıçından başlayarak mı okuyonuz.Ahh yılmaz özdil ahh yapmadığın köpeklik kalmadı ama hala revaçtasın seninde kıçına elektrik verirler bigün o zaman anlarsın dincilerin selamını.Sizler muhafazakar ekibin tahammüllerinin mamüllerisiniz ki eğer onlar sizler gibi tahammülsüzlük örneği gösterselerdi değil yazı yazmak okuma yazmayı bile öğrenemezdiniz.Yediniz kaba etmeyin..Burda ki salakça yorum yazanlarada bi uyarım var bırakın şu moron muhabbetleri adam akıllı bi tartışma yapın.Ne öyle her konuda gemicikler dövizli askerlikler salak mısınız başka eleştirecek bişey bulamadınız mı..Baykalın İş Bankasında ki vurgunları hiç gözünüze batmıyor tabi kılıçdaroğlunun ülkeyi ağaları Aydın doğan ve bilumum zevatına satması hiç zorunuza gitmiyor öyle mi..Yürüyün gidin ben ederim sizin kabınıza .
Seni kınıyorum ve aynı zamanda seviyeyi dibe vurdurduğun için de tebrik ediyorum...cevap verip polemiğe girmene de gerek yok cevaplamayacağım çünkü...provakatör müsün?

2.5 milyar para alan tekel işçileri.Neden eylem yapsın.Orada eylem yapan chp mhp ve ak parti karşıtlarıdır.Ölmelerini istemem ama bu ülknin gelişimini sırf ak partifden olmasın diye yapıyorlarsa canları cehenneme...

aynen kardews 2 sene önce paralari verildi
simdi $ov yapmanin bi alemi yok zaten
bosuna oyalaniyorlar zaten oradakilerin kalabaliklikligida tekeldeki iscilerden degil kaynaklanmiyor aynen bende öyle düsünüyorum A$IRI sol görüslüler dikkat ettiysen genelde

Seni kınıyorum ve aynı zamanda seviyeyi dibe vurdurduğun için de tebrik ediyorum...cevap verip polemiğe girmene de gerek yok cevaplamayacağım çünkü...provakatör müsün?

+18 ibaresi koyun o zaman girişe çocuklar okumasın bel altı yorumlarımızı.Saf mısın?

bende katiliyorum yazarken bel alti kelimeler yasak burada tartisirkende saygili olalimyoruzmlarimizda yoksa banlanmamak icin hic bir sebeb kalmaz

Geri