Sizi En cok Etkileyen Ne Olur ?

pasaklı

New member
Reaction score
0
az once arkadasim bisey anlatti..

söyle: bir bayan ve erkek nette tanisiyorlar..
bi zaman sonra hoslaniyolar birbirlerinden
ayni gun ve ayni saatte dogmuslar bu tesaduf bunlari cok etkiliyo
ikisinin sevdigi filmde ayni godfather
avuc ici cizgileri bile ayniymis
önce telefonda konusmaya basliyolar
sonra bulusmaya karar veriyolar
ilk bulusmada birbirlerine öyle SIKI sarilmislarki..

hikayenin kisaca ozeti bu..

nette ask olurmu konusu cok gndeme geldi ama bu seferki konumuz farkli
nette tanistiginiz biri sizi nasil etkiler, ne yapmalida etkilemeli ,
onun nesinden etkilenirsiniz hic basiniza boyle bi olay geldimi ??

ilk önce muhabbeti sarmalı kafa dengi olmalı geyiği çok sewmeli aynı şeylerden hoşlanmalıyıs giyim tarzı, müsik gibi we bana değer werdiğini anlamalıyım benden etkilendiğiyle ilgili küçük ipuçları olmalı bide yakışıklı olsun :p

Geldi Keşke Gelmez Olaydi..artik Nette Taniştiklarimi Karma Yada Redfox A Yönlendiriyorum...en Iyisi Bu Daha Az Zararla Cikmak Için

uykusu gelmesıne ragmen sizinle konusmak ıcın sabahın ilk ışıklarına kadar
size katlanıyor ve ayakta duruyorsa,söylediklerinizi unutmayıp küçük jestlerle sizi mutlu ediyorsa, ve sizin görünüşüze değil de kalbinize,içinizde ki parıltıya aşık olduğunu her haliyle belli ediyorsa etkilenmeyi bırakın,aşık olursunuz,hayatınızı adarsınız, ben aşık oldum ona,hayatımın geri kalanı onun olsun..

react0r' Alıntı:
size katlanıyor ve ayakta duruyorsa,söylediklerinizi unutmayıp küçük jestlerle sizi mutlu ediyorsa, ve sizin görünüşüze değil de kalbinize,içinizde ki parıltıya aşık olduğunu her haliyle belli ediyorsa etkilenmeyi bırakın,aşık olursunuz,hayatınızı adarsınız, ben aşık oldum ona,hayatımın geri kalanı onun olsun..
olum bende bunnarı annatmak ıstıom ama ne yasssam dıodum aynen budur olay.....

hayatınızı adarsınız kısmı we sonrasına ben daha gecemedım gecersem zaten haberınız olur

senı ornek alıom kardesım :D :D

Doğruluktan şaşmadıktan sonra her konuda anlaşma sağlanır....Yalanın olmadığı yerde asla kötüü bişi olmaz....

Bir insan zaten konuşmalarından fikirlerinden kendisinin nasıl biri
olduğunu beyan eder zaten uzun zaman konuşmuşsa içini biliyor
demektir dışınıda tanışınca öğrenir eğer ki diyorum ben içi
güzelliğini beğenmişse ki dış güzelliğinide kabullenir.

Ne demişler konuşmaktan zevk aldığın biriyle evlen...

nette, kafede, barda, okulda.... KISMET işte nasıl olacağı belli olmaz ki...

Benı en cok sasırtan bır yaz okulundayken bu yaklasık 2 sene oluyor yaz okulundakı kaldıgım bır dersten dolayı ek derslere gırmek ıcın o hafta unıversıteye gıdıp kendı evımde oturuyordum tv mı acıp ızlerken bırden tel caldı annem: baban öldü ....

yaŞ:20 Biraz kötü oldu arkadaslar ama en kötü etkileyen olay bu oldu ...

simatic' Alıntı:
Benı en cok sasırtan bır yaz okulundayken bu yaklasık 2 sene oluyor yaz okulundakı kaldıgım bır dersten dolayı ek derslere gırmek ıcın o hafta unıversıteye gıdıp kendı evımde oturuyordum tv mı acıp ızlerken bırden tel caldı annem: baban öldü ....

Başın saogulsun cok kötü bır olay. Ama keske konuyu okuyupta yazsaydın

ben zate çok seçici davranırım. önce nick inde biraz etkileyici bişeler ararım ... sonrasında da muhabbeti sararsa devam ederim.. maalesef nick i güsel olanlarla da uyuşamadık.. sadece hong kong lu bi kız wardı, askere gidince unuttum /unutuldum gitti.. uzun lafın kısası galiba önce yazdıklarında biraz gizem, karizma olacak.. işte böyle

ps : simatic , üzüldüm arkadaşım başın saolsun.

simatic' Alıntı:

Başın sağolsun.
Allah sabırlar versin...

sohbeti güzelse gerisi beni çok az ilgilendirir ama kuazimodo gibi bir kızlada hayatta birlikte olmam o kadarda standardımız olsun :D

Sanal Degil Gerçek Olsun Yeterli

Bu Sanal Oratamda Gerçek Olan Herşeyden Etkiliniyorum

Güsel Konu Teşekkürler Pasaklı

react0r' Alıntı:

her hecesine katılıyorum.
:) :D

merwem' Alıntı:
walla bu saatten sonra bni kimse etkileyemez..ne nette..ne realde... :S

Niye erenlere mi karıştın zuhahahaha günü gelince öyle birini görürsün ki anında dibin düşer o zaman büyük söz etmemen gerektiğini anlarsın.

Geri