Sizi en çok ne korkutur??? Korkularınızı buraya yazın...

allah(c.c) den sonra ençok zifiri karanlıkta koşmaktan korkarım ki başıma geldii

pek bişiyden korkmam ama yalandan korkarım biraz

bide gece sewmediğim biryerde uyumaktan korkarım

pek bişiyden korkmam ama yalandan korkarım biraz

bide gece sewmediğim biryerde uyumaktan korkarım gerekirse uyumam

en çok şeytanı düşünmekten qorqarım....düşünenise o filmdeki gibi gelsee...evde dolaşsaa...bunu düşünmek bile qorqunç yaaw...

Hayatta sadece VATAN'ımı savunamamaktan korkarım...

ALLAH'tan korkarım..ama ürperme derseniz sadece akreplere dayanamıyorum...ufakken sokmustu bi tane o gundne beri resmini bile gorsem heryerim kasılıyo...:hhuzgun inş kurtulcam bu fobiden...:)

ben denizden korkuyorum kim bilir suyun altında neler var

BEn Allahtan başka hiçbirşeyden korkmam :)

:vur ben aşıdan çok korkarım okulda aşı olduğumuzda hep kaçarım

bide şu samara varya kuyudan çıkan a.q işte o karanlıkta gözümün önüne gelio

club muzık calan bı yerde tıkılı kalmak
yada pıercıngsız bı hayat yasamak muhahaha

bircok sey var ama simdi ilk aklima cocuklugumdan kalma olsada karanlikta tek basima yapayanliz kalinca cinler üzerime dogru geliyor sanmam geldi bir an.

ben de hiç bişiden korkmam ne karanlıktan nede öldürülmekten ama tek korktuum şey örümceklerdir onlardan nefret ediyorum

Ya kimse yazmamış ben yazıyım bari. Bende yüksekten korkarım bundan başka hiçbirşeyden korkmam(hayvanlarda buna dahil hepsini çok severim biraz manyaklık varda bende) (ALLAH C.C hariç tabiki) balkona çıktıgım zaman kenardan kenardan yürürüm aşagıya asla bakamam 2. kattan bile 1. katta biraz zorluyorum ama yinede korkuyorum işte.Askerde 10 metrelik komando kulesine çıkarmak istemişlerdi bir bahane bulup kaçmıştım heheheh :slap :p :goz: çok komik geliyo aklıma geldikçe.:vur:durdurun :biggrin :victory

En Çhok Cİnden Hayaletten Ewde Yanliz Kalmaktan Ve OluceĞİmİ Bİlmekten Hele Hele Cİnden Şeytandan Ayyy :(:(

walla beni bu aralar en çok evi su basması korkutuyo.duşun musluğu arızalı ev de şehir merkezine uzak diye gelmiyo şerefsiz sucular.o yüzden her sabah işe giderken kapatıyorum ana vanayı öyle çıkıyorum evden...

ben en cok bu dünyada yasayamadıklarımdan korkuyorum ya siz:(

Lanet ÖRMCQLERDEN KORkuorum...iiiyyy + Cin'lerden..

tırafik kazası geçirmiştik acayip korkmuştum ve etkisi halen var

Geri