Sizi en çok ne korkutur??? Korkularınızı buraya yazın...

SambaRio

4Lq
Reaction score
0
Gece yürürken önünüze aniden bir köpeğin çıkması..yatmaya çalışırken mutfakta tıkırtılar duymanız..ailenizden uzak kalmanız,cinler,böcekler...sizin için en korkutucu olay hangisi olur?Nedir sizi korkutan?Hepsini buraya yazalım arkadaşlar..
:hh? :hh? :hh? :hh?

En Çok Neden Korkulur Adamım ALLAH (CC.) den baska warmı?

hayatım boyunca ne cinden ne periden ne karanlıkta kalmaktan yada yürümekten ws. korkmadım, ama karafatma deyince işte ben aklımı üşütüorum gördüğüm anda deli gibi çığlık atarım çok korkuorum :utan

En Çok Yanliz Kalmaktan Korkarim Gerİsİ Hİkaye Bana

deli man haklısın tabıkıde
katılıorum sana
yalnız ben bıde felaket korkarım kopekten yawru buyuk farketmez

bende en cokk gece ayunaya bakmaktan korkuyom :D

kapalı yerde kalmaktan korkarım bn...korkmak diil de koyun bni ole yere deli olurum 5dakkada =)

arılar bi de...ya ne deli mnyak hayvanlardır onlar ya. milleti bal yapcam ayağına en 50yerinden sokanını mı istersin, en yemek yerken zart die tepende bitenini isyan edip yemeği bırakana kdr dolananını mı istersin, en "bişi yapmassan o da bişi yapmas" mantığıyla ilerleyen insanı sokanını mı istersn, en evine/odana vs. yuva yapanını mı istersin (ki eşek arısı olurlar kendileri genelde ki daha bi dellenin die)....reçelden çıkan türe kdr gider bu

beni hırsız mırsız korkutmaz sonuçta insandır...kap karanlık bi odada camdan bi gölge gözükmesi ve apartmanın 10 katınnda olmana rağman cama birisinin parmağıyla vurması

infatuate' Alıntı:
hayatım boyunca ne cinden ne periden ne karanlıkta kalmaktan yada yürümekten ws. korkmadım, ama karafatma deyince işte ben aklımı üşütüorum gördüğüm anda deli gibi çığlık atarım çok korkuorum :utan

aboooo üstad o zaman sen hep korkarsın ya:) çünkü kara fatma btimek bilmez heryerdedirler... ehehehe

heheh :D
Ben annemdn korkuom ya bu yaşa gldiq bi oklavası var hayvn gibi bi çıkarıo direq dışarı yan apartmana komşuya kaçıoz kardeşimle :D :D

Geri