Sizi En Çok Etkileyen Filmler Film tavsiye [İzlenmesi Gereken Filmler]

kabadayı
gladyatör
umut
babam ve oğlum
esaretin bedeli
kalpazanlar ( tavsiye ederim )
akıl oyunları
sindrella man
tatar ramazan
kutup macerası
yeşil yol
italyan işi
eşkıya

unborn - omen - testere serisi - seytanın gunlugu - dewils curse -we daha cok aklınıza gelicek korku filmleri

unborn - omen - testere serisi - seytanın gunlugu - dewils curse -we daha cok aklınıza gelicek korku filmleri

tanrıkent
bunu izlemeden ölmeyin derim.

Kesinlikle ''The Shawshank Redemption'' Türkçe adı Esaretin Bedeli izlenmeli...

iyi kötü çirkin, bir avuç dolar için baba123 şimdilik bunlar

v_for_vendetta_ver3.jpg

V For Vendettta diorum baska bisey demiyorum

dün izledim, son cellat... kadir inanır ve atilla saral başrolde..beni en çok etkileyen film değil belki ama izlemenizi öneririm

kelebek etkisi 1-2-3 kesinlikle tavsiye ederim

dehşet treni
ölüm yarışı
doğmamış

Freak - The Mighty
Donie Darko
Benjamin Button
Avatar - The Last Air Bender (Filmi 2010 da vizyona girecek sanırsam. ama dizisini de tavsiye ederim)

star wars serisi
esaretin bedeli
henüz izleme şansım olmadı ama yakın bi arkadaşımın hayatının filmi dövüş kulübü...

Kanlı elmas,the depared,tepenin gözleri serisi,Türk filmi olarak (Pardon) Filmini izlemeyen varsa mutlaka izlesin 30 kere izledim yine izlerim hehe kasımda aşk başkadır,kadınlar ne ister,Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?,Taşıyıcı serisi,karanlıklar ülkesi serisi izlediğim en güzel film listem daha araştırıyorum :))

Kanlı elmas,the depared,tepenin gözleri serisi,Türk filmi olarak (Pardon) Filmini izlemeyen varsa mutlaka izlesin 30 kere izledim yine izlerim hehe kasımda aşk başkadır,kadınlar ne ister,Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?,Taşıyıcı serisi,karanlıklar ülkesi serisi izlediğim en güzel film listem daha araştırıyorum :))

the godfather:baba
harsh time:acımasız hayat
lord of the ring:yüzüklerin efendisi
the boondock Saints : şehrin azizleri
last of the mohikans:son mohikan
blade:blade
the green mile:yesil yol
the mist:sis

Geri