Sizi Delirtecek Ama Gerçekten Zor

sonixes

New member
Reaction score
0
Masanızda otururken, bir taraftan sag ayagınızı yerden kaldırıp saat yönünde çemberler çizerken, diğer yandan sag elinizle "6" cizmeyi deneyin. Aşagıda çevirmekte olduğunuz ayagınız saatin tersi yönünde dönmeye başlar..... ve buna karşı yapabileceğiniz hiçbir şey yok...

Bunu Becerebilen Varmı Acaba:hh?

nerden buldun bunu yaa :)) mümkün değil elimizle çizerken ayak karışıyo ne kadar dikkat edersen et :))

Olmuyo ya kardeş. :D Yapabilen varmı :D

beyni çift yonlu konrtol edememkten mi kaynaklı bi açıklama getir olayı karıştırmışsın sıpa:W

Açıklamasını bende tam bilmiyorum abuş. =) Denge meselesi galiba beyincik aynı anda çift yönlü harekete izin vermiyo olabilir.

arkadaslar bu olay sadece beyinin tek taraflı kullanıldıgından meydana geliyor. genelde sağ taraf kullanıldıgından yani beynin sol tarafı aktiftir. diğer taraf pasiftir. iksi aynı ölçüde kullanılmaya baslabdıgında duzelecektir. ben hiç orlanmadım desem yalan olur ama 3 saat ugrastıktan sonra yapabildim. tabii alt yapınız olması lazım öle her 3 saat ugrasan yapacak diye bişi yok. size beyin gücü adında bi dergi var tavsiye ederim alın okuyun aylıktır.

Beyinden Değil İnsanın Hareket Mekanizmasından Kaynaklanıyr Sinir Sistemi Sadece Tek Yön Tutar

orta okuldada sınıfta bi kız vardı her iki eliylede farklı yazılar yazabiliyordu aynı anda :))

valla ayagımı d,ger elimle tutup çevirmeye çalıştım yine olmadı manyadım ben yıhaha puhahha:p:p:p:p:p

ulan ayağımı kıracaktım sinirimden
:):):):):):)

arkadaslar bu olay sadece beyinin tek taraflı kullanıldıgından meydana geliyor. genelde sağ taraf kullanıldıgından yani beynin sol tarafı aktiftir. diğer taraf pasiftir. iksi aynı ölçüde kullanılmaya baslabdıgında duzelecektir. ben hiç orlanmadım desem yalan olur ama 3 saat ugrastıktan sonra yapabildim. tabii alt yapınız olması lazım öle her 3 saat ugrasan yapacak diye bişi yok. size beyin gücü adında bi dergi var tavsiye ederim alın okuyun aylıktır.

açıklama için sağol :D

valla ilk denemede yaptım, garip

helal kanka Nerden buluyon boyle acayip şeyleri

Geri