Sizi asla unutmayacaız

Resimlerine bakarken bile utanıyorm...Nasıl sizi kurtaramadık, nasıl sizin için birşey yapamadık diye değil...Yaslarını bile doğru düzgün tutamadık diye utancım...Ama öle şahsiyetsizler var ki görmezden gelmeyi marifet sanıyor ve bu durmda zerre gocunmuyorlar...Allah hayırlısını versin..

Paylaşım için saol kardeş.

biz bu vatan uğruna canımızı vermeye razıyız ama anlamadığım konu bizim başımızdaki insanların hala suskun olmaları

şu işe bakarmısınız allah aşkına şerefsler ocalana sayın diye hitap ediyor biz bunlara kendi cebimizden maaş veriyoruz anlamak çok zor

yaklaşık bir bucuk ay sonra bende askere gideceğim nasıp olursa, bende kardeşlerim gibi olmeye gidiyorum inşallah sonumuz hayırlısı olur
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

Ben bişey demiyorum )=

[VIDEO]Qnnij8E0Asc[/VIDEO]​

ALLAH RAHMET EYLESİN....CENABI HAK ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNE SABIRLAR VERSİN....

Bu gencecik yürekler ölümü kahpece haince sunan insanların elinden yaşamak zorunda değillerdi....Bir can ne ağır dır ki toprağa vermek 15 genç 15 yiğit, 15 tazecik sevda kokulu yüreklerini de koparmaya kimsenin ve kimselerin hakkı yok....

Yok ben anlamıyorum artık aah anneler babalar bacılar sevdiğini toprağa koyan elinde sevdiklerinin son resimleriyle yıllarca hazret çeken bu acıyla kaynayan ve yıllarca da özlemle yanan yüreklere kim su serpecek kimler ana ağlama ben de senin oğulunum diyecekler...
Bakın bir ramazan bayramının arefesinde sayılıyoruz...
Bu bayram anam babam gelemedim ama hasretle ellerinizden öpüyorum beni dualarınızdan eksik etmeyin diye 15 oğuldan bu tazecik canlardan kim haber verecek...
Şehitlerim ey bu Vatan için 24 saat canlarını ortaya koyan kardeşlerim sizler hakkınızı helal edin gözleriniz arkada kalmasın. Şuna emin olabilirsiniz ki sizlerin arkasından bizde Şehitlik mertebesine ulaşacak daha çok mehmetçikler geliyor siz rahat uyuyun....!!!!!!!!!!!!!

AĞITLAR YAKILIR,ANALAR YAŞARKEN ÖLÜR
DAYANILMAZ AĞIR BİR YARADIR,
EVLAT KOKUSU SİNDİMİ YÜREĞE...
GEL DE DURDUR BU ATEŞİ BU ACI YÜREK SIZINTISINI...
AYLAR YILLAR ZAMAN NE KADAR AKARSA AKSIN EVLAT ACISI GÖNÜL YARASI YOKLUK ARAYIPTA BULAMAMAK BUZ GİBİ SOĞUK MERMERİN ALTINDA 21,YAŞINDA BIRAKMAK EN YÜKSEK MERTEBEDE OLSALAR DA EVLAT İŞTE YÜREĞİNİN YARISI KALIR O SOĞUK MERMERİN ALTINDA YAVRUSUNUN YANINDA ÖLÜM ONLARI BULUŞTURANA HASRET SONLANINCAYA KADAR ANALAR BABALAR İKİNCİ EVLERİ OLUR ASLAN PARÇASI OĞULLARININ EVİ TEK KİŞİLİK SOĞUK EVLERİ....:(

benden 7-8 yaş küçükler inanamıyorum.....bana msn de şöyle bir ileti geldi
07 ekim 2007 de şehit olan türk askerlerimize minnet borcu olarak dtp li millet vekili ayşe tuğlukun ve leyla zana nın web siteleri tarafımızca hacklenmiştir.mümkün olduğu kadar çok kişiye ulaştırınız http://www.ayseltugluk.com/ http://www.leylazana.net

belkide bu vahşet olayını medyada fazla yayınlamamak gündemde tutmamak gerekiyor ben böyle düşünüyorum kendimizi kullandırmayalım...

şerefsiz vatan hainlari köpekler ancak pusu kurarak saldırısınız kancık kopekler ...alllah rahmet eylesin şehitlerimize....

Sehitlerimize allahtan rahmet aileleirne bassaglıgı diliyorum.Ama bu kan yerde kalmıyacak o kanın her damlasını Turk askeri agızlarından burunlarından fitil fitil getirecek.Cok yakın artık kismenin sabrı kalmadı.Yeter artık sehit annelerimizin goz yası doktugu yeter artık bu boluculuk yeterrrr...!

Paylaşım için çok teşekkürler .Asla unutmayacağız

hrant öldürüldüğünde yayın akışını kesen ancak 13 şehidimizden sonra DANSöz oynatan kanallara hrant öldürüldüğünde hepimiz hrantız hepimiz ermeniyiz diyerek sağa cıkıp 13 şehidimizde evde oturan umursamayan insanları ve hranta 13 şehitten daha fazla üzülen bütün insanları kınıyorum.BİZ ŞEHİT OĞLUYUZ..
Türk oğlu TÜRKÜZ

hrant öldürüldüğünde yayın akışını kesen ancak 13 şehidimizden sonra DANSöz oynatan kanallara hrant öldürüldüğünde hepimiz hrantız hepimiz ermeniyiz diyerek sağa cıkıp 13 şehidimizde evde oturan umursamayan insanları ve hranta 13 şehitten daha fazla üzülen bütün insanları kınıyorum.BİZ ŞEHİT OĞLUYUZ..
Türk oğlu TÜRKÜZ

Arkadaşlar çok vahim bir durumla karşı karşıyayız. Maalesef artık asker ölümleri kanıksanır hale geliyor. Özür dileyerek söylüyorum. Artık bir iki mehmetçik şehit olduğunda sayı bazılarına az geliyor nerdeyse onlarca şehit verdiğimizde ufacık bir tepki oluyor. Bazıları hatta yakın çevremde bile mesela tvde şehit haberi geldiğinde hemen o kanalı değiştirip magazin veya film gösteren kanalı zaplıyorlar. Belki çoğumuz farkında değiliz ama galiba milletimiz eskisi gibi pek önemsemiyor şehit haberlerini, bence bu durum çok tehlikeli, acilen milletimizi uyandırmamız lazım, mehmetçik üzerinden çok tehlikeli bir oyun oynanıyor.

Devletimiz ve hükümet bu duruma maalesef müdahele etmiyor. Sadece şehit haberleri geldikçe bir iki gün üzülüp lanetler yağdırıyoruz ve yine günlük hayatımıza geri dönüyoruz.
Onlar ellerini oynatmöıyorsa bizler ne güne duruyoruz. O şerefsizlerin yuvalarına bizler neden gitmiyoruz. Gencecik askerlerimiz orda şehit olurken ben burda yediğim lokmalar boğazıma düğümleniyor. Asker gördüğümde utanıyorum. Daha bu sabah Konyada uzman çavuş olan arkadaşımla telefonla görüştük. Çocuk birliğinden kaçmayı düşünüyor. G.Doğuya gitmek için ve arkadaşım varsın bana askerden kaçsın desinler ben gidip orda birkaç piçi öldürmeden gelmem isterse beni öldürsünler umurumda değil diyor.
İşte arkadaşlar askerlerimizin ruh hali bu, artık asker tahammül edemez hale geldi nerdeyse komutanlarını dahi dinlemeyecek durumdalar.

Artık bizi yönetenler kararlılığını göstermeliler bu böyle gitmez birgün ayaklanmayan dediğimiz milletimiz öyle bir ayaklanırki o basiretsiz yeteneksiz korkak yöneticilerin geleceklerini merak ediyorum.

Bakın arkadaşlar insanlarımız üzerinde çok büyük psikolojik oyun oynanıyor. Toplum çözülmeye doğru gidiyor. Artık şehitlerimize üzülemez hale geliyoruz. Haberlerde sıradan hale geldiler. Kim orasını açmış kim burası açmış kim kiminle yatmış bu tür haberler flaş haber olarak veriliyor. Şimdi bazılarınız kardeşim demekki izleniyorda ondan reyting topluyor diyeceksiniz.
Size şöyle bir örnek vereyim.
Bir tv kanalında sunuculuk yapan bayan bir arkadaşım var. Ona bu durumu sordum.

Bana şöyle dedi;

Ali durum öyle sandığın gibi değil aslında insanlar bu tür programları izlemiyorlar adeta zorla izletiriliyorlar. Bazı kanallar Amerikanın güdümünde bazı kanallarda da Batı yanlısı insanlar hakim ve programlar insanların beğenisine göre değil sadece emperyalist çevrelerin çıkarları doğrultusunda programlar hazırlanıyor. Onlar için reyting falan önemli değil önemli olan yapmak istediklerini uygulamak ve toplumların beynini yıkamak, medya halkı bilinçlendirmek değil sadece uyutmak ve deyimk yerindeyse zombi bir toplum oluşturmak için vardır. Dedi.

Arkadaşımın söylediklerini düşününce hak vermemek elde değil.
Onca şehit verilirken siz şimdi bu medyadan ne beklersiniz.

Arkadaşlar size tavsiyem mümkün olduğu kadar medyadan uzak durun özellikle görsel medyadan, kendinize farklı bilgi kaynakları bulun bol bol okuyun ve bilinçlenin bu olaylar neden oluyor niye engellenmiyor araştırmanızı tavsiye ederim. Afedersiniz ama öyle kuru kuru lanet okumakla bu olaylar bitmez.
Araştırın ve gerkiyorsa siz birşeyler yapın.

Allah ramet eylesın..mekanları cennet olsun...Öleceksek Eğerki Bir gün Allah'tan nıyaz ederımkı SEHIT'lık makamının tadını cıkararak BU VATAN TOPRAGI ICIN ÖLELİM!!!!NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.....

Denecek tek bir kelime bile bulamıyorum ama pkk lıların sitesi hacklenmiş ya acayip sevindim o siteye girdim ve ne mutlu türkim diyenme marşı çalıyor bu bilgisayar işinden iyi anlayan arkadaşlara sesleniyorum nerede türk düşmanı siteler varsa hak rızası için şehit anaları için o siteleri uçurun ve yüce bayrağımızı orada dalgalandırın Hepinizden Allah Razı olsun

Unutmak mı ASla..

Mekanları CEnnet OLur İn$aLLah

gerçekten çok güzel bir konu açmışsın çok saol bir teşkkürde benden dostum

Geri