Size Kürdistandan Sesleniyorum...

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0

19225_dtp_heyet.jpg

BELEDİYE İş Sendikası Mardin Şubesi olağan kongresinde, belediye çalışanlarının sorunlarından çok Kürt sorunu tartışıldı. Kongrede katılan Mardin’in Nusaybin İlçesi'nin DTP'li Belediye Başkanı Ayşe Gök konuşmasında “Size Kürdistan’dan sesleniyorum” ifadesini kullandı.

Mardin Yay Grand Otel’de yapılan Belediye İş Mardin Şube Kongresi'ne, Belediye İş Sendikası Örgütlenme Genel Sekreteri Ali Çelenk, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Derik Belediye Başkanı Çağla Demirel, Nusaybin Belediye Başkanı Ayşe Gök ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Divan başkanlığına seçilen sendikanın örgütlenme genel sekreteri Ali Çelenk yaptığı konuşmada, Türkiye’nin halen 12 Eylül Anayasasının yarattığı acıları çektiğini söyledi.

Sivil bir anayasaya ihtiyaç duyulduğunu belirten Ali Çelenk, “Türkye sivil anayasaya kavuşmadığı sürece bize yapılan zulüm ve sendikallaşma önündeki takozu kaldırmak mümkün olmayacak. Yıllardır Güneydoğu bölgesindeki kirli savaşın da sona ermesi mümkün olmayacak. Ülkemizde Kürt sorunu vardır bu sorunu kim çözerse bizde sendika olarak onlarlayız, onları destekleyeceğiz. Artık Edirneli, Eskişehirli, Diyarbakırlı, Şırnaklı, Yozgatlı analar hepsi de bizim analarımızdır. Birbirimizi öldürerek değil birbirimizi kucaklama zamanıdır” dedi.

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’nun belediye hizmetleri ve aksayan sorunlarla ilgili konuşmasından sonra söz alan Nusaybin Belediye Başkanı DTP'li Ayşe Gök ise “Sizlere Kürdistandan sesleniyorum. Burası Kürdistan. Ben bir kadın belediye başkanı olarak konuşuyorum. Çok sorunlarımız vardır. Küçük yaşta kızlarımız evlendiriliyor, kadınlarımız işkence görüyor, töre diye öldürülüyor. Bu sorunların üzerine cesaretle gidilmesi gerekir” dedi.

Tek liste ile gidilen seçimlerde Mardin Belediye İş Şube Başkanlığı’na Memduh Öztürk'ün listesi oy çokluğu ile seçildi.

KaynaK

cumhur baskanimiz kurdistani tanimisken.. ve basbakanimizla birlikte dogu ve guney dogudaki illerimize kurtce isimler takmisken.. bunlarin orayi kurdistan olarak gormesi ve ole soylemeleri gayet dogal

bende bir fısıltı duyar gibi oldum amma şaka bir yana bunlar iyice kaptırdı kendini

nerde bu deevlet nrde bu millet?

hukumet kurdistani kurmaya calisiyor :=) bunlarin o sekil konusmalari gayet dogal :=)

kahpe döLLeri

Üç beş şerefsize boyun eğmem ben Türküm
Vatan namusumdur savunmak benim ülküm
Ne bekliyon Başbakan,zehir oldu pazar günüm

Ok yaydan çıktı durmayız,karışamaz kimse bize
Dünya bilir bizi nasıl savaşılır göstericeğiz size
Şerefsizin avukatı Apo itine mesajım aynen şöyle
Namert olayım Mehmet,in intikamı alınmazsa. söyle

her şeyi para olarak görürsen şehit ana sınıda pkklı anası sanarsan onların da böyle çeşaretli konuşması normal değil mi. şimdi diyorlar ki sizde cözüme ortak olun ne çözümü ise teslimiyet cözüm se herkes eline silah alır. dağa çıkar bune ne ya müslümanlar hubel vatan minel imanı unuttu galiba Yoksa hiç mi iman Yoktu Yoksa imanları paramııydı.

ALLAH BELALARINI VERSİN...
bence hakhell ailesi olarak kürt açılımına protesto için bannerimize Türk bayrağı koyalım

aKLa zarar şeyler KURDİSTAN :p AMK ALAYINA YETERİZ

Hala Akp yi savunabiliyorlar ya anlayamıyorum.Bu kadar mı kolay uyutulmak

RTE nin ''sayın ve kelle'' laflarını hazmedersiniz.Teröristi hapisten çıkarır vekil yapar hazmedersiniz.

Ne de olsa zafere giden yolda herşey mübah değil mi..Boşa beklemeyin bu zafer yolu hüsranla sonuçlanacak her zamanki gibi.

doğru yoruma ne denir_?

cumhur baskanimiz kurdistani tanimisken.. ve basbakanimizla birlikte dogu ve guney dogudaki illerimize kurtce isimler takmisken.. bunlarin orayi kurdistan olarak gormesi ve ole soylemeleri gayet dogal

başbakan ve cumhurbaşkanı kabul etmişse söylenecek tek kelime var. analarınıda alsın gitsinler arkalarına bakmasınlar

Geri