sizde ok derseniz ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen hertelden de röportajı yap, 1 hafta ya da ne kadar gerekiyorsa sabitte tut, sonra eskiden açılmış olan röportaj bölümüne taşırsın. Bence daha güzel olur yine de sen bilirsin

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Sen hertelden de röportajı yap, 1 hafta ya da ne kadar gerekiyorsa sabitte tut, sonra eskiden açılmış olan röportaj bölümüne taşırsın. Bence daha güzel olur yine de sen bilirsin

supper fikir öle yapim tşk ederim hocus :victory

bence oLur ..
+1

Sen İstiyorsan Neden Olmasın Yenge...

iLk Röportajı benimLe yaparsan ok derim ;P $aka $aka ;) iLgileneceksen neden oLmasın..

aslında o bölüme rağbet olmamasının sebebi yeni röportajların olmaması. artık eskileri herkes okudu ve yeni röportaj da yapılmıyor. yani istediğiniz gibi yapın bari hareketlensin .

zaten gereksiz bir bölüm olarak görüyorum. mesela 10 larca başlık açıldı evcil hayvanlarla yada hayvanlarla ilgili bir bölüm açılsın yada basketbol bölümü olsun diye.
hiçbiri açılmadı ama kim istediyse röportaj bölümü açıldı:hhmanD
yani istenen diğer bölümlerin yanında röportaj bölümü hava civa bir bölüm.

amma da uzattım :)

hergun konularına cvp yazan, yada senın cevaplar verdıgın zaman zaman tartıstıgın yada yakınlastıgın 250 bın uyeyı azda olsa tanımakmı daha cazip yoksa ayıların tavsanların kac yıl yasadıgı nasıl cıftlestıgımı jackal?

ayılar tavşanların fotografları ve bin çeşit hayvan fotoğrafları kedi köpek gibi kuş gibi evcil hayvanlar hakkında bilgilerin olacağı bir bölüm bence röportaj bölümünden cok daha yoğun ve ilgi gören bir bölüm olurdu.
komik ilginç resimlerdeki herteldendeki fotoğraflarda bu hayvanlar bölümüne açılırdı.
Alt bölümn olarak evcil hayvanlar bölümü olurdu yani güzel olurdu.
En azından benim düşüncem böyle.
dark ayrıca bak istersen röportaj bölümünde 250 bin üye mi var 25 üye mi?

250 bın uye olmaması benım degıl bu ısı lagıyla yapamayanların ayıbıdır. ayrıca evcıl hayvanlarla ılgılı bır bolum zaten dusunuluyor.

konuyu daha fazla uzatmayım benim demek istediğim bu hayvanlar bölümünün röportaj bölümünden cok daha öncelikli olması yönündeydi.
Ve gerçekden röportaj bölümündeki kişi sayısının asla 500-1000 kişiyi gececeğini sanmıyorum. ne kadar layıkıyla yapılırsa yapılsın.
Çünkü devamlı mesaj atan ve tanınan sitenin eski ve aktif üyelerinin sayısı
bu kadar.
hackhellin iyiliği ve büyümesi için biz fikirler sunarız sizde beğenirseniz uygularsınız beğenmezseniz olmaz zaten.

Neden OLmasın..

+1907..Hayırlı OLsun

PRotype' Alıntı:
Susacağım neyse...

İlgileneceksen buyur senin olsun..

laf olsun die açmadım konuyu elbetteki ilgilenmek için böle bi teklifte bulundum, neyle alakalı susacaksın onuda anlamadım ..

infatuate ben yorum yapmıştım ama duramadım
sen hiç bir şeye kulak asma ve yoluna devam et lütfen
bence yapılması gerek
hayırlı olsun

ewet olabılır ama benım le raportaj yapılırsa:)

hertelden baslıgı onun ıcın uygundur.(+1)

J@CK@L' Alıntı:
aslında o bölüme rağbet olmamasının sebebi yeni röportajların olmaması. artık eskileri herkes okudu ve yeni röportaj da yapılmıyor. yani istediğiniz gibi yapın bari hareketlensin .

zaten gereksiz bir bölüm olarak görüyorum. mesela 10 larca başlık açıldı evcil hayvanlarla yada hayvanlarla ilgili bir bölüm açılsın yada basketbol bölümü olsun diye.
hiçbiri açılmadı ama kim istediyse röportaj bölümü açıldı:hhmanD
yani istenen diğer bölümlerin yanında röportaj bölümü hava civa bir bölüm.

amma da uzattım :)

jackal o bölümün kimin isteyipde açıldığını hepimiz(birkaç kişi) biliyor zaten.sende biliyorsundur sanırım.
neyse ben konuya geleyim konuyu saptırmayayım.
anladığım kadarıyla roportaj bölümü kapatılıp hertelden bölümüne açılacakmış konular ( zaten geyikde olması kadar saçma birşey yoktu)
iyi olur fakat roportaj için ayrı bir mod olması gerekmiyor herteldenin modu var zaten konu sabitlenecekse (sizin sözlerinizden yola çıkıyorum) oranın modu sabitler ya da bir smod sabitler.bunun için bir mod ataması yapmanın manası yok.
he yok benim derdim mod olmak diyorsan hevesin gelmiş madem fazla birşey demek olmaz.
zaten ne kadar yazarsak yazalım sonuç belli olan birşey için kafa patllatmaya değmez.

amacım kimse ile polemik yapmak değil.Bu yazdıklarıma cevap vermezseniz mümkün mertebe sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri