sizde ok derseniz ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infituate zaten mod Eski_Tayfa, yani mod olma derdi değil konu.

Ayrıca eskiden mod olan birisi bölümüne bi alt bölüm istedi de açıldı diye bunu sanki isteyen ip oynatmış şeklinde yansıtmak yanlış.. Modlar bölümleri hakkında yapılacak bi uygulama için karar verirler. Başlıbaşına bi bölüm açılmasını üyeler önerebileceği gibi, bi modda kendi bölümüne alt bölüm açılmasını istediğinde uygun görülürse açılır. Nitekim böyle olmuştu.

Herzaman önümüze bakmak zorundayız.

infatuate başka bir bölümde yetki istememiş, röportajlar konusunda görev alıp bundan sonra ben yapayım mı demiş.

infatuate konu gereksiz yere saptığı için kapatıyorum dediğim şekilde uygulayabilirsin. Bu konuda olumsuz bi yorum gelmemiş zaten.

herkes neyin ne olduğunu biliyor hocus boşuna kendimizi yormaya gerek yok.
infu' e gelince ne zaman mod olmuş cidden haberim yok şimdi baktım evet mod olmuş.
eskiden böyle değildi iki günde modluk verilmiyordu 2 ay konuların açık kaldığını ve mod başvurularının sonuca bağlanmadığını bilirim.artık heralde çark böyle işlemiyor.ya da istenildiği gibi işliyor çarkı çeviren başka etmenler var.aslında zamanında da vardı.
neyse açılan konuyu tartışma konusuna çevirmeyelim.

Eski_Tayfa sen dışlanmışlık psikolojisiyle burada imalı yorumlarda bulunurken,
hackhell hergün gücüne güç katarak büyüyor,
birisi hakkında yorum yapıyorsan önce yarım dakikanı almayacak bir araştırma yapacaksınki seni ciddiye alabilelim,
tabi amac hangi şartta olursa olsun huzursuzluk cıkartmaya calışmak oldugu için,
sana bunları söylememiz birşeyi değiştirmez...
her duydugunuza veya kafanızda kurdugunuz her teoriye inanıyor olmanız sizin sorununuzdur,
,önce kafalardaki basma kalıp fikirler değişmeli..
ayrıca nickine eski tayfa yazmayı haketmiyorsun, gercekten eski tayfa olanlar,
hackhell e emek vermiş ellerinde olmayan nedenlerle ayrılmış üyelerdir,
sen o insanları temsil edemezsin, bu nedenle sınırsız uzaklaştırıldın

Eski tayfa hakkettiği yere gitmiş eline saglık reac =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri