Sizce Türk Vatandaşı KazandığıyLa İstediği Hayatı YaşıyabiLiyor Mu ???

Sizce Türk Vatandaşı KazandığıyLa İstediği Hayatı YaşıyabiLiyor Mu ???

• Ewet Yaşıyoruz !!!

Kullanılan: 5 6.8%
  • Hayır Yaşamıyoruz Ama Yediim Önümde Yemedim Ardımda İdare Eder !!!

Kullanılan: 28 38.4%
  • Aç Yaşıyoruz Behh !!!!

Kullanılan: 30 41.1%
  • Ewet Yaşıyorum We Günde 200 Milyonu Bitiriyorum ;) !!!

Kullanılan: 4 5.5%
  • Diğer Cevabım Aşağıda !!!

Kullanılan: 6 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    73

GhOsT

Tuning Moderatör
Reaction score
0
yok artık eyvaLLahım yürekten vuranLara..
Ewet Sizce Türk Vatandaşı KazandığıyLa İstediği Hayatı YaşıyabiLiyor Mu ???

Hayır Yaşamıyoruz Ama Yediim Önümde Yemedim Ardımda İdare Eder !!!

İnsanoğlu doyumsuzdur, Allah nekadar verirse, biz bi okadar daha isteriz. Zengin değilim ama açıkta da değilim. Allah'ıma şükürler olsun, idare ediyoruz..

Çok yanlış bir soru, türkiye yaşanbilcek dünyanın sayılı ülkelerinden. millet başka bir yerde yicek yemek bulamazken neden bizim emekçimizin kendi evi yok yada ona sahip deil buna sahip deil die sormak cok sacma.

Benim burda ayda 600 ytl maaşla calısan tanıdıgım var cok mutlu cok şükür diyor, öbür tarafda 2 bin ytl maaş alan tanıdıgım var ama yetmio dio işte tüm mesele bu.

Yetinmek şükretmek

Siyaset yapmayın ßurda.. Türk Vatanda$ı Türkiye cumhuriyeti nüfus cüzdanı ta$ıyan herkestir.. sen ta$ımıyorsan ßu konuya cevap yazma türk vatandaşLarına açılmış bi konu olarak kabul et.. tartı$ma çıkaran cezasını ceker.. iyi forumLar.

Çok yanlış bir soru, türkiye yaşanbilcek dünyanın sayılı ülkelerinden. millet başka bir yerde yicek yemek bulamazken neden bizim emekçimizin kendi evi yok yada ona sahip deil buna sahip deil die sormak cok sacma.

Benim burda ayda 600 ytl maaşla calısan tanıdıgım var cok mutlu cok şükür diyor, öbür tarafda 2 bin ytl maaş alan tanıdıgım var ama yetmio dio işte tüm mesele bu.

Yetinmek şükretmek

sen 600 ytl ye ew qecindirebilirmisin saçma açlık sınırının nerdeyse 1000 ytl yi bulduqu bu ülkede neden yemek bulamayanlarla kendini kıyaslıoyosun da rahat yasayanlarla kıyaslamıyosun bnm babamda assa yukarı 2000 ytl ye calısıo yani kılı kılına qecinioruz işçi kesimi böyle maası 1 hafta aksasın bakıyım ondan sonra kaç ay toparlanabiliyo mu

allaha sukur daha kotu durumda olanlarda var

500 ytl maaş alanda isyan ediyo;1500 ytl maaş alanda isyan ediyo.İsteklerin sonu yok;yetinmeyide bilmiyoruz bu nedenle kmse istedigi gbi yaşamıyo.

Geri