Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce Sinema Tarihinin En BaşarıLı Kötü Karakteri Kimdir?
Hepsinin de kötülük yanları benzersiz ama Jokeri sevdiğimdenmidir yoksa JOker karakterini oynayan oyuncunun ölüşündenmidir bilemiyorum ama Joker diyorum
En başarılı "kötü" karakter dediğinizde benim aklıma gelen ilk isim bu listede yer almayan John Malkovich oldu. 1953 yılında Amerika'da doğan Malkovich 25 yıllık kariyerinde 70'in üzerinde filmde rol aldı. John Malkovich Olmak, Tehlikeli İlişkiler, Vampirin Gölgesi, Sahtekar, Güneşin İmparatorluğu, Ölüm Tarlaları, Fareler ve İnsanlar ve Bir Kadının Portresi gibi önemli filmlerde rol almıştır. Oyunculuğu tek yönlü olmasa da pek çok filminde tabiri caiz ise "kötü adam"ı hakkını vererek canlandırmıştır. Bazen o denli acımasız ve vicdansız olabilmektedir ki izleyenler onun bir oyuncu olduğunu unutmakta ve varlığından gerçek anlamda rahatsızlık duyabilmektedirler.