sizce ne zaman?

sunzero

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben bu ülkenin başına gerçek bir TÜRK'ün ne zaman geçeceğini merak ediyorum ki bizi kurtarsın.Ben ne zaman geçeceğini bilemiyorum ben görürmüyüm görmezmiyim.Umarım görürüm.Türk milletlerinin başında TÜRK olmayışı bize öğretilen ''ŞANLI OSMANLI DEVLETİ'' nin kuruluşundan itibaren başlamıştır.600 yıllık serüvende toplamda sadece 60 ı geçmeyen TÜRK önemli göreve gelmiştir.Geri kalanlar ise damarladında TÜRK kanından başka herşey akan bir çorba ırk tarafından yönetilmişiz.Ne zaman başımız gerçek bir TÜRK geçer de bizi kendi kişisel çıkarlarına dayalı değil de canı pahasına bizi yönetir??
Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.
(Umarım yanlış birşey yazmamışımdır.)

Bir Tane Gelmişti 1938 Yılında Vefat Etti
Başkada Gelmez Çok Bekleme

57a7f3685517d59172154720be916225.jpg

gelir gelir yakında gelir ...

sen kendi örf adetlerini ,,yaşayış tarzını ,,kendi dininin emrettiklerini bırak,,,elalemin yaşantısına benzemeye çalış,,,ne ondan olabil,,nede aslına dönebil,,,öyle arada kalmış gibi sağa sola m.l gibi bakan bir millet oluruz..

bu bizim TÜRK milletinin bozulması ''FATİH SULTAN'' diye bildiğimiz gerçekte bunlarla alakası olmayan FATİH zamanında başladı..Cengiz Han ın bir sözünü söyleyim:''Türkler Çinli kadınlarla,Moğol kadınlarla,Tunguz ve Mançu soylu kadınlarla ve daha sonrakı kadınlarla evlenip çocuk peydahlamasalardı,şu koca dünyada Türkleri yenecek ve Türkleri ezip geçecek,kurdukları devletleri ortadan kaldırmaya hiç bir milletin gücü yetmezdi.Ben bile hiçbirşey yapamazdım Türklere.''

gelenler
taaaaaaaaaaaaa
ergenekondan geliyorlar

ama

epeycede varmışlar..............!!!!!

Geri