Sizce Nasıl Olur?

aslında güzel olur. olumlu olumsuz düşünceler falan filan..kişiler daha ii tanınır.zevkli bi ortam da olur hem..

fakat ya kötü postlar atılırda ortam gerilirse..cevap üstüne cvp doğar. sonra çık işin içinden çıkabilirsen..

burası düşündürücü..

işte orası bizlere düşüyo herkes kendine mukayet olmalı

ayrıca ben şu anki qördüğüm userlerden kendini bilmez birilerinin çıkıcağına inanmıyorum he çıkarsa nolur kendi canı yanar =)

işte orası bizlere düşüyo herkes kendine mukayet olmalı

ayrıca ben şu anki qördüğüm userlerden kendini bilmez birilerinin çıkıcağına inanmıyorum he çıkarsa nolur kendi canı yanar =)

Seda abLa ;
Her Konuda Maximum 1 Cevap Hakkı Verilir. Aşan 3 Gün Ban Yer.. Bakalım Kimden Ses Çıkar o zaman =))

eeeeee o zaman hosbetin ne anlamı kaldı herkes tek mesaj yazıp çekilecekse kenara :D ayrıca niye bu kadar taktın buna seda sen söyle kimin dedikosunu yapmak istiyon bu kadar :D
Dedikodu oLmucaktı hani... Herkes üye hakkında düşüncesini tek mesajda toplayabilir... Tek mesajLa yetinmeyenLer PM'den muhabbetini edebilir gerçi post sayısı artmıyo orda galiba :saskin

ben kmsenin "dedikodu"sunu yapmak istemiyorum böyle bir fikir qeldi paylaştım benle birlikte katılanlar olur sevinirim katılmayanlar olur sayqı duyarım

ayrıca tek msj için değilde kötü birşey yazanlar için o kural olabilir =)

ben de bunun gibi nedenlerden dolayı böyle bir konu gerksiz diyorum zaten herkes atıp tutuyor küfür ediyor birbirine gerk msn den gerek özel mesajdan di mi barış ..........

sen qereksiz qörebilirsin belki ama ben istiyorum =)

yha kuzay bana bu öneriyle küfür etmeyi bağdaştırır mısın km nie durup dururken forum ortamında kfr etsin küfür eden zaten banlanır canını sıkma sen :goz:

ben de bunun gibi nedenlerden dolayı böyle bir konu gerksiz diyorum zaten herkes atıp tutuyor küfür ediyor birbirine gerk msn den gerek özel mesajdan di mi barış ..........

İşte O Atıp Tutanların Mesajlarını Rapor EdeLim smodLara...
bLue__qirL'in önerisindede ßu "Atıp Tutan"Lar Konu$amasin... Sadece Tek mesaj atsın...

illaki böyle bi konu acmak istiyosanız öncede kimi eleştirceksiniz ona bi pm atıp seni bugun eleştircez kabul ediyomusun diye sorun bari eger kabul etmezse o useri eleştirmeyin edersede sonuclarına kendi katlanır artık.

Son olarakta bu acmış oldugunuz eleştiri konusuna yorum yazanlların yani bu konuda birini eleştiren kişiler otamatiik olark eleştirige acık olsun pm atmaya gerek kalmasın.

daha once dedigm gibi beni elştirmeyinde ne yaparsanız yapın

bide şunu anlamadım mesela birisi hakkında konuşcaksınız ama o birisinden izin alıncak di mi?

tabiki izin alınıcak kişinin haberi olmadan biz onun hakkında hiç bişey diyemeyiz =)

illaki böyle bi konu acmak istiyosanız öncede kimi eleştirceksiniz ona bi pm atıp seni bugun eleştircez kabul ediyomusun diye sorun bari eger kabul etmezse o useri eleştirmeyin edersede sonuclarına kendi katlanır artık.

Son olarakta bu acmış oldugunuz eleştiri konusuna yorum yazanlların yani bu konuda birini eleştiren kişiler otamatiik olark eleştirige acık olsun pm atmaya gerek kalmasın.

daha once dedigm gibi beni elştirmeyinde ne yaparsanız yapın

tamm seni eleştirmeyiz =)

tabiki izin alınıcak kişinin haberi olmadan biz onun hakkında hiç bişey diyemeyiz =)

tamm seni eleştirmeyiz =)

cok tesekkurler anlayışın için :goz:

Umarım diledigin gibi olurda acarsın konuyu hadi kolay gelsin bakalım ii forumlar

Bencede olablir..

Ama çok dikkatli olmak gerekir.. birçok kendini bilmez çıkacaktır..

eleştrisi yapılan kişi o konuya hiç mesaj yazmamalıki tartışma boyutuna gitmesin..

Bence aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık bi durum..

Ama olmasını isterim.. Eğlenceli olur...

Geri