Sizce Mematini Kim Durdurdu ?

Sizce Mematiyi Kim Durdurdu ?

• Polat

Kullanılan: 9 7.7%
  • Alper

Kullanılan: 13 11.1%
  • Abdulhey

Kullanılan: 86 73.5%
  • Ömer Baba

Kullanılan: 7 6.0%
  • Güray

Kullanılan: 2 1.7%

• Kullanılan toplam oy
    117
  • Anket kapatılmış .
Abdulhey olması zor zaten iskender heryerde deli gibi onu arıo, iskenderin adamlarının bol olacagı bi yere gelmek istemezler.

Alper desen memati öyle bön bön bakmazdı çok şaşırdı çünkü, ömer baba desen hakeza öyle.
Polat da deil haliyle, güray sanmam.

Halo belki ama düşük ihtimal benim tahminim cok sürpriz bir isim olabilir, eskilerden öldü sanılan biri ölmemiş vs olabilir

aslında haklı olabilirsin..

abdulheyin oraya çıkması biraz tehlikeli olabilir. Çünkü adamlar heryerde onu arıyor. alperi tınlamaz bile memati. polat olma ihtimalide çok düşük. bence halo dayı

Memati ye nasihet etmesinden Ömer baba da akla gelemezmi?

bence hıc bırısı diziye farklı bır oyuncu kazandırdılar

diziyi izlemediğin belli bence abduleyh

bencede büyük ihtimalle abdülhey...

ama polat olursada cok ucuk bir senaryo olabilir.. dikkat ettiyseniz polat sahnelerinde arada sırada geriye dönüsler var.. sayet o polat ise yine geriye dönüsler olup oradan nasıl kurtuldugu anlatılabilir.. birisi güraydan bahsetmis.. yani gürayın ihtiyarların adamı oldugundan.. güray sayesinde kurtulmus olabilir.. tabi bu yazdıklarım tamamen ucuk bir senaryo.. sadece ihtimalleri düsündüm..

iyi izleyici olmak lazim..

arkadaslar, hepiniz yaniliyorsunuz..once sunu belirteyim sirf bu yorum icin uye oldum buraya...oncelikle mematiyi kimin durdurdugunu dizinin orta bolumlerinden bir bolumle karsilastirirsak cevap bellidir..israilli doktor denilen kisi polati ilk kontrol ederken elinde siyah yuzuk vardi ve o yuzugu polata gosterebilmek icin elini yumruk gibi yapti ve polatin gozu o yuzukte takildi hafif gozleri acildi..simdi bu yuzugu hatirladiniz umarim, evet evet hatirladiniz..hatirlamayanlar orayi birkez daha izlesin..simdi gelelim mematiyi kimin durdurduguna..o ele dikkat edin ayni yuzugu ordada goreceksiniz...dikkat edin goreceksiniz..yani mematiyi durduran israilli doktor diye bahsedilen kisi..belkide israilli degildir ihtiyarlar israilliyi almislardir yerinede o doktoru gecirmislerdir..ama eminim durduran doktor...kendinize cici bakin doeii..

Geri