Sizce korsanın önüne geçilebilinir mi?

Korsanın Önüne Geçebilirler mi?

• Geçerler Abisi x)

Kullanılan: 6 11.1%
  • Asıl Korsan Önüne gelenleri ezer Geçer Yani Hayır

Kullanılan: 48 88.9%

• Kullanılan toplam oy
    54

xfire

New member
Reaction score
0
Devletimiz başka ülkelerden gördüğünü yapmaya devam ediyor.Şimdi ki İnternetten Mp3,Film Telif hakkı içeren dosyaları indirme yasağı Getirdi. Sizce Bizi Engelliyebilirler mi?

yabancı olarak sanmıyorum vergiler bir bindiriliyor tam bindiriliyor yabancı ülkeler o kanununları yapıyorlar ama onlarda alım gücü var ve vergileri böle eşşek yükü ile bindirmiyolar

ne özenti yaptılar bu baştakiler bizi çinlileri geçtik be

İnternet hızlı değil zaten :D Hem kotasızlarada yardım olur kotayı aşmazlar xD Bize vurulan ilk darbe değil zaten :) Bazı kişiler borçlarını kapatmak için TürkTelekomu sattı.Çileye devam.:mad:

Türkiye de Bu kadar sahtekar varken imkansız olarak görüyorum. ama korsan gerçekten gerekli bişi. Film Real de 20 milyon korsanda 2 milyon. bizim için korsan daha iyi

İnternet alemi sahip olamasan bile hiç birşeye fransız kalmazsın =))

keşke orjinal alabilecek kadar insanlarımızın geliri olsa da hiç korsana bulaşmasak ama şartlar korsanı zorunlu kılıyor maalesef

keşke orjinal alabilecek kadar insanlarımızın geliri olsa da hiç korsana bulaşmasak ama şartlar korsanı zorunlu kılıyor maalesef

sana katlmamak elde değil.Herşeyin orjinali makbul ama ülkemizin şartları buna el vermez ne yazık ki!

Beni başbakann yapın korsanın önünü açayım :D

Korsan almayıpta napalım birader bi orjinal cd nin fiyatı 10 tl den başlıo korsanı 1tl den dururken...

Geri