Sizce kavak yelleri dizisi kötüyemi gidiyor ?

Kavak yelleri dizisi kötüyemi gidiyor?

• evet bozuldu

Kullanılan: 51 29.7%
  • gayet iyi

Kullanılan: 35 20.3%
  • çok saçmalandı

Kullanılan: 44 25.6%
  • izlemiyorum

Kullanılan: 42 24.4%

• Kullanılan toplam oy
    172
amerikan dizisi dawsons creek'in takliti deyil mi bu dizi?

evet bi yerde daha duymustum

bu diziyi son bi kac bolume kadar hiç izlememiştim. gecenlerde tvde zaplarken bi hatun gordum oo iyiymiş hesabı hatuna bakarken bi baktım diziyi izliyorum. neyse son bolumde hatun öldü ada'mıydı neydi adı(hastasıyım) benim için dizi de bitti :) ama ogrendigim kadarıyla dizideki bebelerin hepsinin birbiryle gecmişi varmış; o ona şey etmiş onun kankası onun eski dostuyla takılmış filan yani durum tam bi felaket sonra ulan bu bizim kulturumuz mu diye kendine sorası geliyo insanın

gayet iyi bence

mafya,kabadayı olaylarına girer gibi oldular umarım uzatmazlar o mevzuları

bence gayet ıyı gıdıo :melek

Rus salatası gıbı oldu kımın elı kımın cebınde hesabı yanı bozuldu ılk baslarda pınhanı sarkılarının da vermıs oldugu bır haz vardı e sımdı o sarkıların da modası gecınce ıyıce bedbınlestı dızı neyse bı kavak gıder baska kavaklar gelır =)

asıl çizgilerinden oldukça uzaklaştılar ve dizinin o saflığı gitti bence...ama yinede izliyorum valla helal olsun bukadar dizinin konusu değişmesine rağmen izleniliyor...

bi ara hafiften bozulur gibi oldu ancak şuan gayet iyi hatta harika ;)

Dizi Ilerledikçe Kimin Eli Kimin Cebinde Belli Olmayan Bir Moda Girdi Nedense Artık Saçmalamaya Başladı Gibi Geliyor Bana

İlk bizim evin buralarda çekiolardı herkes izliyordu :):) iyi halt ettilerde setii İstanbula taşıyıp herşeyi berbat ettiler. :) İlk öğrencilik dizisiydi. Şimdi öğrencilikten başka herşeyi yapmaktalar kendileri :)

dizi bozuldu eskiden izliyodum ama artık hiç izlemiyorum

ben dizi özürlüyüm :melek reklamlardan takip ettigime göre sapittilar :)

Geri