aşk dediğin teklifle olacak bir şey değildir ki aşık olursun ve yaşarsın:laugh:
Evet erkekler kızlar erkeklere çıkma teklifi etmeli?:thumbup1:
Ne Dersiniz Kızlar Bir ERkeğe Çıkma Teklifi edermisiniz??:tongue:
ne alakası var yetiştirmeyle. bir insan seviyorsa ve karşısındaki açılamıyorsa bunu söylemesinde sıkıntı yok. herşeye anlam yüklemeye bayılıyo bizim millet. ne var yani bi kızın gidipte birine söylemesi niye bu kadar garip ki. bunu söyleyen eski kız arkadaşlarımın yetiştirilme tarzlarınıda biliyorum eğitim seviyelerinide. konu hakkında yorum yapın olur ya da olmaz diye. gidipte ailelerine kişiliklerine kadar uzatmayın olayı
niye bu kadar gocundunuz anyamadım ,konu açıyorsam yorum yapmak serbestir,tıpkı diğer konular gibi.Düşüncemi belirttim ve ben gibi herkes belirtmiş.Kalkıpta yargılayamazzsınızki..çünkü herkesin düşüncesi farklıdır .
sen gidipte bunu yapan kişilerin ailesine kadar uzatırsan dilini gocunmamda bi dur derim. hatta derimki onların eğitim seviyesi yetiştirlme tarzı böyle şeylere tenezzül göstermiyecek kadarda iyi hatta ve hatta böyle bi konuda insanların ailesinin yetiştirme tarzına laf uzatmayacak kadarda görgülü ve bilgililer. o yüzden yaptığınız yorumların nereye gidiceğini düşünerek yorum yapın