Sizce idam cezası Türkiye'de tekrar uygulanmalı mı?

Sizce idam cezası Türkiye'de tekrar uygulanmalı mı? Anket aç

• Evet tekrar uygulanmalı

Kullanılan: 61 74.4%
  • Hayır uygulanmamalı.

Kullanılan: 21 25.6%

• Kullanılan toplam oy
    82
freezy' Alıntı:
Ewet Tabi canım,Sizin müebbet hapis dediğiniz binlerin katili şerefsiz APO için ayda 170.000 YTL harcanıyor. Hafta da 1 kez doktor ziyaret ediyor.Bütün 1 ada ona tahsis edilmiş durumda.Hatta adanın 3 mil civarından deniz aracı ve hava aracı geçmesi bile yasak!!! siz neden bahsediyorsunuz??!!

yok idam olmamalıymış yok cahillikmiş!

Ben rizeliyim arkadaşlar ve rize de ölümler 1.sıra kanser 2.sıra pkk dır.Siz o kadar insanın katilini resmen 5 yıldızlı otelde barındırıyorsunuz yahu.

Azcık siz düşünün

Ben bu vatan uğruna ölmeyi göze alıp doğuda çatışıyorsam.Benim çatıştığım adamda ölümü göze alıyordur.Madem öle Asın gitsin!!!

Ama pardon bu tip insanlar öyledirler ki Deniz asılınca kahrolsun idam cezası Menderes asılınca helal olsun demiş adamlardır ben ne diyebilirim ki...

denize şöyle demişim menderese böyle demişim vay vay ne çok biliyon sen ? konu hakkında yorum yap, cehalet konusunda ahkam kesmeden önce forumda nasıl hareket etmen gerektiğini öğren..
sen rizeliysen bende edirneliyim ne oluyo rizeli olunca bi meziyet mi rizeli olmak? senin kadar bende nefret ediyorum pkk dan, apodan.. o alıntı yaptığın mesajda herkes için idam yerine farklı alternatifler olabilir diyorum, güzel oku popülistlik yapma..

İdam cazası, gercekten büyük suç işleyenlere uygulanır sadece. Ölümü istenecek kadar büyük suç işleyen insan, hakadiyorsa idam cazası uygulanmalıdır.

resmen insanlığımdan utanıyorum...idam olsun diyenleriii okudukca..
niye bu halde oldugunumuzu daha iyi anlıyorum..niye bu ülkede 30 bin kişinin öldüğünü daha iyi alıyorum...bu zihniyetle bir kac 30 bin kişi daha olur...
düşmez kalkmaz bir allah sucsuz yere bir yakınınızın canı idam zecasından yansında ondan sonra donuşu olmadıgını anlarsanız eminim farklı duşünürsünüz...
hatta size tavsiyem yaşamla ölüm arasında isimli bir filim var onu izleyin birazcık insanlık kalmışsa bir hafta aynaya bakamazsınız

freezy' Alıntı:
Ewet Tabi canım,Sizin müebbet hapis dediğiniz binlerin katili şerefsiz APO için ayda 170.000 YTL harcanıyor. Hafta da 1 kez doktor ziyaret ediyor.Bütün 1 ada ona tahsis edilmiş durumda.Hatta adanın 3 mil civarından deniz aracı ve hava aracı geçmesi bile yasak!!! siz neden bahsediyorsunuz??!!

yok idam olmamalıymış yok cahillikmiş!

Ben rizeliyim arkadaşlar ve rize de ölümler 1.sıra kanser 2.sıra pkk dır.Siz o kadar insanın katilini resmen 5 yıldızlı otelde barındırıyorsunuz yahu.

Azcık siz düşünün

Ben bu vatan uğruna ölmeyi göze alıp doğuda çatışıyorsam.Benim çatıştığım adamda ölümü göze alıyordur.Madem öle Asın gitsin!!!

Ama pardon bu tip insanlar öyledirler ki Deniz asılınca kahrolsun idam cezası Menderes asılınca helal olsun demiş adamlardır ben ne diyebilirim ki...

Dostum bende rizeliyim tüm bölücüleri asalım askerliğimi yaptım allah bir watan hainini öldürmeyi nasip etmedi şimdi bir sürü arkadaşım asker allah göstermesin birine bişey olsa ailelleri ne kadar üzülür biliyorum her acı yaşanır ama oğlunu 20 yaşında kaybetmenin acısı yaşanmaz şimdi böyle bir gerçek varken asmayalım bakalım pek hoş değil adamın kütüpanesi avukatları doktoru günlük gazetesi var bence böyle ceza olmaz ödül gibi bişey yahuu buu bitliyi yıkayıp altın kafese koyduk :Sopa

dostlar bazıları varki gebermei harbiden çok hakedio bazen tv de izliyorumda adam döner bıçağıyla polise saldırıyo veya daha kötü şeyler yapıo bu kadar yumuşak olmamalı kanunlar bence hakeden idam edilmeli....

Bence Milletin Varliini Ve Butunluu Bozan Herkes.......

Arkadaşım forumun anlamı toplanma yeridir.Eski yunan da toplanılıp günlük meselelerin konuşulup çevrenin ileri gelenleriyle paylaşıldığı mekandır.Burada konuşmanın adabı fikir belirtmekdir.BENDE BUNU YAPTIM.
ayrıca sözümü şahsen üstüne almanı alıntı yaptığıma bağlıyorum ancaaaak o alıntı senin fikrini belirtirken.İdam olmamalı müebbet olmalı sözündü.Onun dışında yazdıklarımı eğer gerçekten öyleysen üstüne alabilirsin problem yok.Ama değilsende alma onada karışmam.Rizeli olduğumu meziyet olduğu için söylemedim kaldı ki her yerin insanı içinde iyiside kötüsüde vardır.Fakat yine bilgisizliğine veriyorum çünkü eğer Doğu sınırlarına giden askerlerin kütüğünün %75 karadeniz ve bunların içindeki %55 ininde rizeli olduğunu bilseydin bu bir meziyetmi demezdin.Konuyla nekadar alakalı olduğunu kavramışsındır heralde.

:::idam; işlediği bi suc yuzunden birinin canını almak...

:::terör; belli bir amac ugruna suclu yada masum herkesin canını almak....

bırakın canı veren Allah alsın geri

Geri