düşünüyorum acaba gerçekten insan gibi yaşayanlar idamdan neden korksun??
bir söz var; ben ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok ben ne elbiseler gördüm içerinde insan yok!
kalkıpta hiç kimse durup duruken idam edilmez! idam anca büyük suçlar karşısında olur!
bu gün organ mafyası dediğimiz haysiyet yoksunları masum insaları kaçırıp içlerini boşaltmakta, acaba o masum kişiler (ağırlık olarakta küçük yaştaki çocuklar) insan değilmiydi? yaşamayı haketmiyorlarmıydı? böyle iğrenç bi ölümü kim hakeder?
memleketime (Uşak'a) vakti zamanında bir şehit gelmişti o zaman işte acizliğime o kadar yandımki

vücudundan geriye kalan sadece gövdesi ne kolu ne bacağı nede başı yerindeydi

acaba bu şehidim bu şekilde ölmeyi hakediyormuydu??
küçük yaştaki gençlerimizi zehirleyen, kızlarımızı kandırıp fuhuşa sürükleyen kişiler acaba İNSAN olarak tabir edilebilirmi???
bu ülkenin bütünlüğünü tehlikeye atan masum insanları çoluk çocuk demeden katleden, bir o kadarda masumu kandıran kişi acaba insan olabilirmi???
devlet yönetmek duygularla olmaz! devlet yönetmek bu kadar basit değil!!
elimde bir yetki olsa! ve bu insanları bulsam kafatasına mermi turşusu kuracak ilk kişilerden biri benim!!!
evet idam olmalı ama hakedene! zaten hiç bir insan idamı hakedecek bir suç işlemez!!! bu suçu işleyenler ancak mahluktur!!!