cLinique
New member
cahilmisiniz nesiniz ne idamı kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.kimse kimsenin canını alamaz.
Biraz ağır ol arkadaşım. sen nasıl yorum yapıyorsan bizim de yorum yapma haqqımız var. onaylarsın veya karşı çıkarsın da NE DEMEK OLUYOR CAHİL FALAN Mesajını editlersen memnun olacağız.cLinique' Alıntı:cahilmisiniz nesiniz ne idamı kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.kimse kimsenin canını alamaz.
gamzeLiii' Alıntı:bende sana katılıorum ama bitane daha bişe war sizede hayırrrrrrrrrrrrr'!!!!!!!!!!
gamzeLiii' Alıntı:bende sana katılıorum ama bitane daha bişe war sizede hayırrrrrrrrrrrrr'!!!!!!!!!!
cLinique' Alıntı:cahilmisiniz nesiniz ne idamı kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.kimse kimsenin canını alamaz.
LEV' Alıntı:ne demek istedin anlamadım bu arkadaşın tipini mi beğenmiyorsun fikirlerine evet ama sana hayır falan ?
fofer' Alıntı:sizin neyinizi çekemeyecekmişiz ki çekilecek neyiniz Allah aşkına bana anlatsana.burası dar gelir pm at görüşelim
baq güsel kardeşim burada isteyen istediği yorum yapma haqqına sahip. ama işin içine siyaset girmeq üzere, konu daha fazla ileri giderse tekrar sorun yaşamaq zorunda kalacağız bunu anlatmaya çalışıyorum. varsa bir derdin pm den görüşelim dedim senin cevabın ÇIK ARADAN oldu. neyse Böyle giderse kapatılacaq nasılsa konuYOLDAŞ' Alıntı:SEN NERDEN ÇIKTIN DERDİM SENİNLE DEĞİL KARIŞMA SEN ARADAN ÇEKİ....ut:
ut:
işte böyle insanların acısı ve nefreti yüzünden İDAM CEZASI KESİNLİKLE OLMALIeinsatzkommando' Alıntı:öncelikle idam cezası yanlılarına cahilmisiniz diyerek hakaret etmemeni tavsiye ederim
ben idam cezasının tekrar uygulanmasını istiyorum çünkü 1 kuzenim 1995 yılında 17 aralık günü yüksekova hakkaride jandarma karakolunu tarayan pkk militanlarıyla girdiği bir çatışmada keleşle omuriliğinden yaralandı ve artık ömür boyu yürüyemeyecek
diğer kuzenim ise o kadar şanslı değil diyarbakırda arazide mayına basarak şehit oldu
ve bu iki olay sadece on gün arayla oldu
lütfen eğer birisi idam cezasının yeniden yürürlüğe girmesini istiyorsa emin olun bunu sadist olduğu için söylemiyordur
bu hususta biraz daha duyarlı olalım
einsatzkommando' Alıntı:bizler başkalarının ölümüyle zevk alan insanlar değiliz sadece kısas istiyoruz
fofer' Alıntı:baq güsel kardeşim burada isteyen istediği yorum yapma haqqına sahip. ama işin içine siyaset girmeq üzere, konu daha fazla ileri giderse tekrar sorun yaşamaq zorunda kalacağız bunu anlatmaya çalışıyorum. varsa bir derdin pm den görüşelim dedim senin cevabın ÇIK ARADAN oldu. neyse Böyle giderse kapatılacaq nasılsa konu![]()