Sizce idam cezası Türkiye'de tekrar uygulanmalı mı?

Sizce idam cezası Türkiye'de tekrar uygulanmalı mı? Anket aç

• Evet tekrar uygulanmalı

Kullanılan: 61 74.4%
  • Hayır uygulanmamalı.

Kullanılan: 21 25.6%

• Kullanılan toplam oy
    82
cLinique' Alıntı:
cahilmisiniz nesiniz ne idamı kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.kimse kimsenin canını alamaz.
Biraz ağır ol arkadaşım. sen nasıl yorum yapıyorsan bizim de yorum yapma haqqımız var. onaylarsın veya karşı çıkarsın da NE DEMEK OLUYOR CAHİL FALAN Mesajını editlersen memnun olacağız.:eek:

gamzeLiii' Alıntı:
bende sana katılıorum ama bitane daha bişe war sizede hayırrrrrrrrrrrrr'!!!!!!!!!!

PARDON DERDİN NEYDİ ANLAYAMADIM ????? DERDİN VARSA ÖZELDEN MSJ AT

BİZE NE KADAR HAYIR DESENDE BİZ DİKENLERİN ARASINDAN ÇIKAR YİNEDE GELİRİZ

AÇTIRMAYIN AĞZIMI KÜFÜR ETMEM KORKMAYIN AMA ARADA ATEŞE GİDECEK OLAN BEN

OLURUM

:eek:ut: :eek:ut:

NOT:ARTIK BİZ KİMSEK ÖNCE KİM OLDUĞUMUZU SÖYLE

YOLDAŞ​

gamzeLiii' Alıntı:
bende sana katılıorum ama bitane daha bişe war sizede hayırrrrrrrrrrrrr'!!!!!!!!!!

ne demek istedin anlamadım bu arkadaşın tipini mi beğenmiyorsun fikirlerine evet ama sana hayır falan ?

cLinique' Alıntı:
cahilmisiniz nesiniz ne idamı kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.kimse kimsenin canını alamaz.

öncelikle idam cezası yanlılarına cahilmisiniz diyerek hakaret etmemeni tavsiye ederim

ben idam cezasının tekrar uygulanmasını istiyorum çünkü 1 kuzenim 1995 yılında 17 aralık günü yüksekova hakkaride jandarma karakolunu tarayan pkk militanlarıyla girdiği bir çatışmada keleşle omuriliğinden yaralandı ve artık ömür boyu yürüyemeyecek

diğer kuzenim ise o kadar şanslı değil diyarbakırda arazide mayına basarak şehit oldu

ve bu iki olay sadece on gün arayla oldu

lütfen eğer birisi idam cezasının yeniden yürürlüğe girmesini istiyorsa emin olun bunu sadist olduğu için söylemiyordur

bu hususta biraz daha duyarlı olalım

kardeş boşuna kendini yorma, o derdi yaşayan ve de çeken bilir. biz boşuna yırtıyoruz bir tarafımızı maalesef

LEV' Alıntı:
ne demek istedin anlamadım bu arkadaşın tipini mi beğenmiyorsun fikirlerine evet ama sana hayır falan ?

YOK BUNUN DERDİ BAŞKA BİZİ PROVOKE ETMEK İSTİYOR HERHALDE İŞİNE Mİ GELMİYOR BİZİ ÇEKEMİYORLAR MI NE ANLAMIYORUM OYUNA GELMEYELİM

BİZ YANİ BİZ KİMSEK :p :p :p :goz:

sizin neyinizi çekemeyecekmişiz ki çekilecek neyiniz Allah aşkına bana anlatsana.:D burası dar gelir pm at görüşelim

idama KARŞIYIM..!!!

sizi niye cekemesin bırak bu sosyal mesajları ... konuyla ılgılı yorum yapıcaksan yap gamzelinin ne dedii cok acık orda herkes anlamıstır ....

fofer' Alıntı:
sizin neyinizi çekemeyecekmişiz ki çekilecek neyiniz Allah aşkına bana anlatsana.:D burası dar gelir pm at görüşelim

SEN NERDEN ÇIKTIN DERDİM SENİNLE DEĞİL KARIŞMA SEN ARADAN ÇEKİ.... :eek:ut:

:eek:ut:

YOLDAŞ' Alıntı:
SEN NERDEN ÇIKTIN DERDİM SENİNLE DEĞİL KARIŞMA SEN ARADAN ÇEKİ.... :eek:ut:

:eek:ut:
baq güsel kardeşim burada isteyen istediği yorum yapma haqqına sahip. ama işin içine siyaset girmeq üzere, konu daha fazla ileri giderse tekrar sorun yaşamaq zorunda kalacağız bunu anlatmaya çalışıyorum. varsa bir derdin pm den görüşelim dedim senin cevabın ÇIK ARADAN oldu. neyse Böyle giderse kapatılacaq nasılsa konu:(

einsatzkommando' Alıntı:
öncelikle idam cezası yanlılarına cahilmisiniz diyerek hakaret etmemeni tavsiye ederim

ben idam cezasının tekrar uygulanmasını istiyorum çünkü 1 kuzenim 1995 yılında 17 aralık günü yüksekova hakkaride jandarma karakolunu tarayan pkk militanlarıyla girdiği bir çatışmada keleşle omuriliğinden yaralandı ve artık ömür boyu yürüyemeyecek

diğer kuzenim ise o kadar şanslı değil diyarbakırda arazide mayına basarak şehit oldu

ve bu iki olay sadece on gün arayla oldu

lütfen eğer birisi idam cezasının yeniden yürürlüğe girmesini istiyorsa emin olun bunu sadist olduğu için söylemiyordur

bu hususta biraz daha duyarlı olalım
işte böyle insanların acısı ve nefreti yüzünden İDAM CEZASI KESİNLİKLE OLMALI

einsatzkommando' Alıntı:
bizler başkalarının ölümüyle zevk alan insanlar değiliz sadece kısas istiyoruz

arkadaş senin avatarına sinir olmuştum ilk gördüğümde ama eğer anlattığın gibi durumlar yaşadıysan sana hak vermemek te mümkün değil ama her ağır suçlu için idam dışında müebbet hapis falan daha yerinde olur diye düşünüyorum

uygulanmalı korkum yok ki idam edilecek bişiy yapmam ki korkum olsun hakedene hakkı verilmeli vatan hayinleri en azından asılmalı.

o herşeyine hayran olunan abd de halen idam var nasıl olacak onlardamı geri kalmış.hakedene hakkı verilmeli

Ooooop Arkadaşlar Ayıp Oluyor Siz Konuya Yorumu Bıraktınız Birbirinize Yorum Yapıyorsunuz. Bu Forumda Her Düşünceden İnsan Var. Düşünce ve Siyasi Çatışma Haline Sokmayın Olayı LÜTFEN... Konu İle İlgili Yorumu Olan Yorumunu Yapsın. Birbirinizin Yorumlarına Yorum Yapmayın. Yorum Yapanlarda Kırıcı ve Propaganda İçeren İfadelerden Kaçının Lütfen...

fofer' Alıntı:
baq güsel kardeşim burada isteyen istediği yorum yapma haqqına sahip. ama işin içine siyaset girmeq üzere, konu daha fazla ileri giderse tekrar sorun yaşamaq zorunda kalacağız bunu anlatmaya çalışıyorum. varsa bir derdin pm den görüşelim dedim senin cevabın ÇIK ARADAN oldu. neyse Böyle giderse kapatılacaq nasılsa konu:(

1) SİYASET NERDEN ÇIKTI

2) İSTEDİĞİ YORUM HAKKI DERKEN O KADAR GENİŞ KONUŞMA ARKADAŞIN YAPTIĞI YORUM RENCİDE EDİCİ VE SANKİ SUÇLUYMUŞUM DUYGUSU VERECEK BİR TARZDA CEVAP OLDU

3) EĞER Kİ YORUM HAKKI O KADAR GENİŞSE BENİM VERECEĞİM YORUM KALDIRAMAZ ONU SÖYLEYEYİM( NOT :BEN BU OYUNLARA GELMEM SONUÇTA BANLANAN BEN OLACAĞIM)

4) DOĞRU SEN HAKLISIN KONUN ÜZERİNE FAZLA GİTMEYELİM MAKSAT KAPANMASIN ARKADAŞIN BİR DERDİ VARSA PM DEN MESAJ ATSIN

HERKESE KOLAY GELSİN

YOLDAŞ​

Geri