Sizce fenerbahçemiz şampiyonlar liginde ne yapar?

SİZCE FENERBAHÇEMİZ NE YAPAR?

• Kullanılan toplam oy
    153

Arkadaşlar yine aynı şeyi yaptığınızı görüyorum sizin lütfen şampiyonlar ligindeki türk takımlarımıza HEP DESTEK TAM DESTEK LÜTFEN "TURKCELL SÜPER LİGDE GENE ANTİ OLURSUNUZ" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

geçmiş olsun dileklerimin şimdiden...

Sanada söylüyorum kardeş lütfen fenerbahçemize şampiyonlar liginde destek olalım köstek olmayalım:victory

iddaa 'da fenere kendi evinde 10.00 verirse şaşmam :hhmanD anlamışsınız herhalde

CHELSEA YE DESTEK VEREN VATANDAŞLARIMIZA SESLENMEK İSTİYORUM öhöm öhömm!

bence böyle maçlarda rekabeti bırakıp Türk takımlarını desteklemek en yakışanıdır Türke Türkten başka dost yoktur bunuda unutmayalm Kadıköy rakipler için bir cehennemdir doğru. Evet Chelsea'nin güçlü oldugu da doğru fakat Sevilla da son 2 senenin uefa şampionu + evinde 2 senedr yenilgi görmemş bir takım ne olacağı hiç belli olmaz bütün dualarm kanım canım herşeym Fenerbahçemde statta da destegimi sürdürücem..

Teşekkürler:D

CHELSEA YE DESTEK VEREN VATANDAŞLARIMIZA SESLENMEK İSTİYORUM öhöm öhömm!

bence böyle maçlarda rekabeti bırakıp Türk takımlarını desteklemek en yakışanıdır Türke Türkten başka dost yoktur bunuda unutmayalm Kadıköy rakipler için bir cehennemdir doğru. Evet Chelsea'nin güçlü oldugu da doğru fakat Sevilla da son 2 senenin uefa şampionu + evinde 2 senedr yenilgi görmemş bir takım ne olacağı hiç belli olmaz bütün dualarm kanım canım herşeym Fenerbahçemde statta da destegimi sürdürücem..

Teşekkürler:D

Kardeş allah razı olsun ne diyim keşke herkes senin gibi destek olsa fenerbahçemize

yaa bura kadr gelmişler ama boşuna ataturkun dediği gibi geldikleri gibi giderler :D:D:D

kadıköyde beraberlik ingiltere de yenilgi bence böyle olcak...

eksik olma samoo kimsenn destegine ihtiyacmz yok allaha şükür ama hepmz vatandaşız sonuçta :D

chelsea 'yi yener yarı finale çıkar. ve şampiyonlar ligi şampiyonu olur :durdurun

kadıköyde beraberlik ingiltere de yenilgi bence böyle olcak...

Fenerbahçemizin kadıköyde o muhteşem taraftar ve atmosferde yenemeyecegi takım yok bunu ispatladık zaten defalarca inter psv sevilla man utd... diye giden örnekleri var buralara geldiysek bütün maçlarda iyi oynayarak hak ederek geldik chelsea yi yenip eleyecek gücü ve kalitesi var bu kadronun

ben diyorumki böyle zamanlarda tek ruh halinde türk takımımızı desteklemeylz bari sporda bölmesinler bizi arkadşlar kendi ligimzde rekabet tabiiki olcak ama ulusal maçlarda lütfen kendi ülkemizn takımını tutalm =) saygılar arkadaşlarm. Samoo sanada slmlar dostum :D

ben diyorumki böyle zamanlarda tek ruh halinde türk takımımızı desteklemeylz bari sporda bölmesinler bizi arkadşlar kendi ligimzde rekabet tabiiki olcak ama ulusal maçlarda lütfen kendi ülkemizn takımını tutalm =) saygılar arkadaşlarm. Samoo sanada slmlar dostum :D

Çok sağol kardeşim keşke herkes tam senin gibi olsa ne diyim başka sözüm yok

Geri