Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce en komik bulduğunuz reklam hangisi?(size soruyorum)
ÇekiLişsiz Kurasız Hepinize 100 kontör diyorLar miLLeti kekLiyorLar kayıt yazıyorsun kayıt oLuyorsun 500 kontürünü çekiyorLar sonra sana 100 kontör hediye ediyorLar ama nasıl.. onuda anca oyun video feLan indirebiLiyorsun aman dikkat diyeyim..
Ya şimdi Smile reklamı war ya orda bi dönerci çıkıo şapşal şapşal gülüşünü takınıp "My name is John" die girio reklama bak belki 2 ay falan olmuştur o reklam çıkalı da hala izlediğimde çok gülüyorum =)
komik reklamdan daha fazla bizde saçma reklam çok ama komik diyorsan şu smile adsl reklamındaki dönerci fena değil, araba yıkayan hatunda saçma tarafı...
bence bu yumuşatıcı reklamı serviste ilk okul çocuğu gidiyor herkes kafasını buna yaslıyor oda anne sanırım ben yastık oldum diye cümleyi bitirince çok komiğime gidiyo
ona yag reklamı vardı ya hangısı daha acık sagdakı hangı cocuk babasına benzıyor cocuk metalıcıydı babası hocaydı dıger taraftadada ıkı takım elbıselı baba ve ogul vardı o komıktı bence
Çoook eskiden bi pepsi reklamı vardı ben daha sanırım 5-6 yaşalrındaydım. Çocuğun biri sahilde cam şişeden pepsi içiyodu pipetle, içip içip sonuna geldiğinde şişenin içine kaçıyodu sonrada geyiriyodu. Çocukken çok komiğime giderdi