sizce en iyi fotoğraf makinesi markası hangisi?

sizce en iyi fotoğraf makinesi markası hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    167
hehe ne zmana bır fotografcıya gitsem cogunlukla nikon sonra sony sonra canon goruyorum:)

bende sony var ama artık kullanılmasını mı ögrenemedim nedir bilmiyorum gece çekimLerinden memnun deilim
bende nikon en iyisi diye biliyorum plase canon.

mesele makinadan ziyade lensle alakalıdır. Bu konuda da iki marka 1-canon 2-nikon
profesyonel işi gerisi yalan ama günlük çekim için alacaksın bi tane dijital keyfine bakacaksın
günlük kullanımda ben olympus stylus mju 730 kullanıyorum çok memmunum.(3200 asa yı bu makinaa görebilirsiniz)

panasonic en iyi. lecia marka mercek kullanıyorlar ve çok kaliteli, denemenizi tavsiye ederim.

Sony her konuda cihaz üretiyor.Canon ve Nikon ise fotoğraf makinesi konusunda uzmanlaşmış firmalar.Aslında en kaliteli makinaları ve lensleri Leica üretir.

FUJI diyorum ve tek geçiyrorum ama sen listene bile almıyorsun.. helal olsun

canon eos 450D profesyonellere ve amotör fotografcılar için en süper makina almanı tercih ederim
ben alıcam

Fotoğraf makinalarında on numara olan 2 adet marka var. Bunlar Can-on ve Nikk-on gerisi boş :))

1-nikon

2-canon

3-olympus

amatör çekimler için canon öneririm..
üzerinde yazan pixel değeri sizi yanıltmasın..sensörü büyük olan makinaları kullanın..

yok ben profesyonel çekimler yapmak istiyorum derseniz nikon'dan başka bir marka tavsiye etmem..
tabi bu birazda ekonomik durumla alakalı bir seçim olur..çünkü profesyonel makinaların fiyatları 1500tl'den başlıyor ama verdiğiniz paraya değiyor..

ben şu an için canon ıxus75 kullanıyorum..hem taşıması kolay hem de çekim kalitesi yüksek..
fotoğrafçılık bölümüne bakarsanız bu makinayla çektiğim ve paylaştığım konularımdan fikir sahibi olabilirsiniz..

amacım sadece iyi bir fotoğraf makinası almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak..konularıma post atmak zorunda değilsiniz..yanlış anlaşılma olmasın =)

saygılar..

canon da olabilir nikon da ama ben oyumu canondan yana kullandım

Canon/Powershot G10 kullanıyorum,işimi görüyor,canon dan şaşmamak gerekir

:thumbdown::thumbdown:

bende kodak m1330 var hd video ve foto çekim 10mp çok dehşet resimler çekiyor

Geri