by.Ok@N
New member
- Reaction score
- 0
ben (kendi dilim olduğu için değil) türkçe diyorum
1.Sen öğretmenlerin uzaydan falan mı geldiğini zannediyorsun?yani bir öğretmen olarak şu cümleyi biyerlere cekiosan vah senin ögrencilerinin haline.
argo die bişi duydunmu acep çok merakediorum.
arkadaşlar en zengin dil türkcemi deilmi onu bilememde. en zenginin arapca olmadığı kesin. burda en zor dili tartışmıyoruz en zengin olanı tartışıyoruz.
boğumlanmayı seven ve sondan eklemeli bir dil olduğu için en zengin dil tabi ki türkçedir
1.Sen öğretmenlerin uzaydan falan mı geldiğini zannediyorsun?
2.Burası bir forum,paylaşım yeri.Burada öğrencilerime ders anlatmıyorum.
3.Sana tavsiyemdir:Ağzında bal olan arının kuyruğunda iğnesi vardır.
Ve hayatta korkmaman gereken bir insan varsa,o da kirli çamaşırlarını herkesin yanında yıkayabilendir.
4.Sen beni yargılama hakkını kendinde nasıl görüyorsun,ben de bunu merak ediyorum.Uluslararası Öğretmen Patent Enstitisümüsün?Yoksa yıllarını eğitime vermiş bir öğretmenmi?Sadece öğretmenim diyobiliyorsan,tamam haklısın diyecem sana.
5.Birini yargılarsan,unutma;sen kendi kişiliğini ona dayatıyorsundur.
6.İnsanlar nedense Netten Adult bölümlerine girip,film indirir,izler.
Arkadaşlarıyla bir şekilde gıybet yapar.
Ondan sonra da kendisini rahatlatmak için etraftakileri suçlamaya başlar.
Unutma başkalarının günahlarıyla AZİZ olamazsın.
7.Unutma ki,hiçkimse sütten çıkmış ak kaşık değildir.(buna sen de dahilsin)
8.Mümkünse,bundan sonra mesajlarıma yorum yazmazsan sevinirim.Birşeyler paylaşalım diye yazdım o satırları.Senin o mesajda görebildiğin bir tek o kısım herhalde.(Orayı da kendine göre yorumlamışsın zaten)
Yazdıklarımda forum kurallarına aykırı olan birşeyler varsa,zaten moderatörler bunları silebilirler herhalde.
Mümkünse,bundan sonra mesajlarıma yorum yazmazsan sevinirim.Birşeyler paylaşalım diye yazdım o satırları.
Burası bir forum,paylaşım yeri
Yazdıklarımda forum kurallarına aykırı olan birşeyler varsa,zaten moderatörler bunları silebilirler herhalde.
en zengin dil farsçafır. bir çok filologa göre batı dilleri de dahil olmak üzere bütün dillerin çıkış noktasıdır. fransızca farsça kökenli bir dildir ve batı dilleri fransızcadan türemiştir. bizim dilimizin bugünkü geldiği noktada da farsça oldukça etkendir. özellikle osmanlı döneminde oluşturulan osmanlıca büyük ölçüde farsçadan etkilenmiştir
Arkadaşım sallıyorsun... Söylediğinin kaynağını gösterir misin? Filologların da ismini yazmanı rica ediyorum. (Farsça' yı Arapça' yı ve Türkçe' yi incelemiş bir türkolog olarak konuşuyorum onu da söyleyeyim.)