Sizce Dünyanın En Sexy Kadını Kim ?

SİZCE DÜNYANIN EN SEXY KADINI KİM ?

• Angelina Jolie

Kullanılan: 91 48.7%
  • Hallie Berry

Kullanılan: 5 2.7%
  • Pamela Anderson

Kullanılan: 15 8.0%
  • Beyonce

Kullanılan: 38 20.3%
  • Diğer (Belirtiniz)

Kullanılan: 38 20.3%

• Kullanılan toplam oy
    187
bence hiç biri sexi ve güzel değil hem neden anketler herzaman yabancı kaınlar üzerine oylanıyo
ya hem onların hepsi boya güzeli neneme de o kadar boya yapsak anketler girer valla
neden boyasız görünmezler ekranda NEDENİ!
bilen var mı?
hani bazen televolede falan gösterirler ya flaş! flaş! ünlülerin makyajsı halleri yaw adamlar onların o hallarine ayrı kaset hazırlıyorlar gündem oluyohaberlerde bile gösteriliyo neden !
yok arkadaş bizim bu turkler bi alem ya siz OSMANLI torunlarısınız OSMANLI da hiç mi çirkin kadın yoktu ama mubarekler başkalarının kadınlarına hiç bakmazlardı en güzel benim karım derdi benim olan benim çocuğumu doğuran yalnız benim olan...
şimdi devir çok değişti gözümüz günaha öylesine alıştı ki böyle aketlere bile oy verebiliyoruz ne yazık
ya adam karısının güzelliğine başka adamların iltifat etmesinden hoşnutluk duyabiliyo ya sorarım dostlar siz dışarıda açık kalmış bir meyvayı hava içine sinmiş açık olduğu için göz hakkı deymiş ya siz onu alırda yermisinizya ben anlamam bu adamların midesi ne kadar geniş ki onları koyunlarına alıp yatıyorlar karım diye yanlarınd gezdiriyorlar
ve ( ANGELİNA JOLİE HASTASIYIM ....hele dudaklarına) ya siz in karınıza böyle dense üf karıma bak be ne dudakları varmış herkes beğeniyo gel bi öpeyim dermisiniz? babanızda EN önemlisi YAZARKEN UTANILMADI MI TARİHİMİZDEN BÖYLEMİ GÖRDÜK ya böylemi öğrendik ya lütfen hayır diye ayaklanın....

SANA HRSTİYAN MISIN DİYE SORSAM DARILIRMISIN?
YILBAŞINDA HİNDİ KAZ YEMEYE BAYILIRMISIN?
ÇAM DEVİREN MÜ'MİN NASIL MÜSLÜMAN SAYILIR BİLMİYORUZ NE HEDEF YAPIYORUZ BATI BATI DİYEREK EYAHHHHH!!! BATIYORUZ

EVET BATIYORUZ BAKSANA ANKETLERE YA TEK BU STEDE DEĞİL Kİ ÇOK VAR BÖYLE ANKET VE KATILIMCILARI!
RAHMAN ŞAŞITMASIN O NURLU YOLUNDAN AYIRMASIN(amin)
EY!İMAN EDENLER İMAN EDİN
VEÖZÜMÜZÜ HATIRLAYIP BÖYLE ŞEYLERE TAVİZ VERMEYELİM
''DÜNYA İŞLERİNDE TAVİZ VEREN DİNİDEN TAVİZ VERMEZ''

CUMAMIZ MUBAREK OLSUN!

turkey.gif

valla bence Tuba Büyüküstün
tuba.jpg

Adriana Lima ya da Beyonce

Alfabetik sıraya göre Adriana Lima,Alessandra Ambrosio,Alessandra Ambrosio,Angelina Jolie,Avril Lavigne,(eskiden:Britney Spears),Elisha Cuthbert,Eva Mendes,Hilary Duff,Jennifer Lopez,Jennifer Love Hewit,Jessica Alba,Jessica Biel,Jessica Simpson,Kate Beckinsale,Keira Knightley, Megan Fox,Nathalie Kelley,Scarlett Johansson,Shakira,Caprice Bourret1,Vida Guerra1.Sanırım bi kaç tane fazla yazdım:aşk

ANGELİNA JOLİE

Bitirior bea

o dudaklar için tartışmaya bile girmeye gerek yok.

bülent ersoy ve aysel gürel :):):)

kadını bilmemede dunyanın en sexi erkeği benim

Geri