Sizce Dünyanın en iyi Teknik Direktörü kim ?

Dünyanın en iyi Teknik Direktörü ?

• Kullanılan toplam oy
    91

ARCHANGEL!

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Dünya da Futbol Piyasasaında Bir çok Yabancı ve Başarılı Teknik adamlar var. Sizce Hangisi En Başarılı Teknik Adam. Bana Göre Guus Hiddink. Çünkü Rusya da ve Chelsea Ye Gelişiyle Önemli Başarılar Elde etti. Yorumlarr

Guus Hiddink; yıllardır başarıdan başarıya koşuyor bazılarınınki gibi gelip geçici değil..

1.Rafael Benitez
2.Joseph Guardiola

Seçeneklerde yok ama bence Capello...

Guus Hiddink Muhteşem Alan savunması yapıyor ve Çok başarılı Bir Teknik adam. Benim Ferguson a kanım kaynammıyor :d . Hele bir skakız çiğneyiş iwar..

Ben dünyanın en iyi teknik direktörüyüm demiyorum ama benden daha iyi teknik direktör de yok. Jose Mourinho.

:clap

O zaman Yorum yapma. ! Herkes Yazıyor Çok normal bir konu herkes görüşünü paylaşıyor

Arséne Wenger'i de ekleyebiliriz listeye..

Guus Hiddink'in farklı takımlarda bu kadar başarı elde etmesi daha büyük bir iş diye görüyorum.

Tüm bunların yanında bu saydığımız isimler Türkiye'ye gelseler,2 yıl içinde maymun olup dönerler evlerine :D

Benim gözümde Ferguson'un yeri ayrıdır...

Alex Ferguson da yakında Bırakacak. Joseph Guardiola Çok başarılı oldu ama Daha pişmedi. Zaten Barcelona yı Bülent Korkmaz a versen şampiyon Yapar :D .
Not : Bülent Korkmaz bizim kaptanımızdır Yanlış anlamayın . İyi Bir Teknik adam Ama Avrupa Düzeyinde değil

hiddink ve capeLLo​

Geri