Sizce Cimbom'un Bu Seneki En Büyük Avantajı Ne ?

• Kullanılan toplam oy
    64

€xx€

Banned
Reaction score
0

anketLerimize başLık atarken dikkat edeLim..
şimdiLik değiştirdm,tekrarında konun kapanır.. ;)

Kadro & Yönetim.

ilerde inşallah Teknik Direktörmüzde buna katılıcak=)

KadRomuz ..

zaten şampiyon olmuş bi kadromuz vardı fazla bir kaybımızda olmadı hani sadce H.şükür ve song gitti ama yerlerine gelenler çok çok ii şampiyonluk herzamnki hedef...UEFA hayal değil...

ileride oynayanların hepsinin müthiş oyuncular olması.
kewell lincoln baros arda aydın ;:)

kadromuz gerçekten son yılların en iyi kadrosu ama daha yeterli düzeyde değil. istenilen düzeye geldiğinde inşallah uefa kupasına doğru uzanacağız...

Kesınlıkle Skibbe =)

O OLmasa Ne Yapadık İnadına Skibbe Forever Skibbe Yürrü Be Tenekee :durdurun

Nedir Bu Sizdeki Alman Sevdası Hala Cözmüş Deqilim...Eminim Takımın Başına Yılmaz Vural Gelse Suan Daha İyi Durumdaydınız :durdurun Eee Yılmaz Vuralla Calısmak Kolay Deqıl...İyi Oynamayan Yuzune Çivili Kramponu Yer =)...

ßĻάςЌ ξάģĻę;3670730' Alıntı:
Nedir Bu Sizdeki Alman Sevdası Hala Cözmüş Deqilim...Eminim Takımın Başına Yılmaz Vural Gelse Suan Daha İyi Durumdaydınız :durdurun Eee Yılmaz Vuralla Calısmak Kolay Deqıl...İyi Oynamayan Yuzune Çivili Kramponu Yer =)...

Yok Yha Skibbe'yi Günahım Kadar Sevmezdim Ama Adam Süper Top Oynatıyor WaLLa Şaştım Ve Artık Skibbeci OLmaya Karar Verdim Herkestede Bir HayranLık OLunca Bende Hayran OLmaLıyım Dedim Hepsi Bu :D

Yok Yha Skibbe'yi Günahım Kadar Sevmezdim Ama Adam Süper Top Oynatıyor WaLLa Şaştım Ve Artık Skibbeci OLmaya Karar Verdim Herkestede Bir HayranLık OLunca Bende Hayran OLmaLıyım Dedim Hepsi Bu :D

Laf Aramızda Skibbeyi İlk Leverkusen Maçında Tanıdım...Sizinkiler Cok Etkilendiki Heralde Hemen Getirdiler... :D Ordada Atak Oynatıyordu Takımı Burdada =)...

Yıldızlarımız büyük avantaj elbette bir de teknik yönetim istenilen kıvama gelebilse ? : )

Geri