Sizce bu saç şekli nasıl???

Eh işte idare eder!!!

normalde böyleyim:D

özenti olma dostum özenli ol!:goz:

tamam karar verdim yapmıyacam bu şekli

Bizim buralarda da arttı bu saç stilini yaptıranlar.Hani bu bir saç stili mi tartışılır o ayrı bir konu.

ilk resimdeki eleman alamancı galiba :)
madem tarz istiyosun git 30 lira bayıl adam gibi bir erke kuaforune bu işten anlayan adamlar yuzunun sekline, sac yapına ve tipine gore bir şekil yaparlar ;)

Ya bu sanki Yuvarlak gibi sakın böyle bir hata yapma Yazık saçlarına atana babana dedenin fotoğraflarını topla birinin saçı hoşuna gider böyle satanist ve kaş alan adamlara uyuz olurum şimdi ayar oldum.

Hahaha ilk önce abim, sonra babam, sonrda arkadaşlarım beni...Anladınız siz onu bence saçlrını böyle yapma cidden hiçbişeye benzemiyor..Eğer saçların gür ise 3 numara yap daha karizma olursun gerek yok bu tarz şeylere artı bişey daha söyleyim bu tarz saçlarla da asla ve asla kız tavlayamazsın sonuçta saç birazda karşı cinsdüşünlerek yapılır.Emin ol sadece alay konusu olursun kızların saçlara olan tepkilerini bizm kızlardan ve diğer arkadaşlarımdan çok iyi biliyorum ama son karar tabi senin....İyi forumlar

ben böle yapacam he saçı babamın bana soracahı ilk soru şu olur seni bu halinle kimse gördümü sonra evden kovar :D

Geri