Sizce Başkan Kim OLacak?

Sizce Beşiktaş Başkanı Kim OLacak?

• Murat Aksu

Kullanılan: 12 80.0%
  • YıLdırım Demirören

Kullanılan: 3 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

ßLu£

Banned
Reaction score
0
medyaphp_560x480.jpg

besiktasm-1.png

ayildi.jpg

Sizce 31 ocakta yapılacak olan seçimlerde Beşiktaş`ın yeni başkanı kim olacak?

Anket Haber1903'ten ALıntıdır.​

Bundan nefret ediyorum ama galiba yine Demirören olacak

artık gitme vaktin geldi tüpçü..

İnşallah 31 ocak Beşiktaş'taki son günün olur ve bir daha da kapısından içeri girmek nasip olmaz sana..

ben beşiktaşlı değilim ancak murat aksuyu her ne kadar çok sevmeseler de denize düşen yılana sarılır hesabı isteyen bjk taraftarının istediği olmayacak gibi .

çünkü demiörenin çevresi , arkası ve oyu daha fazla gibi gözükmekte ...

Nerdesin Beşiktaşı Çok Seven Büyük Başkan Seba ? Nerdesin Sinan BiLgiLi Ve DiğerLeri ?? Hepiniz Bir oLup Beşiktaşımıza Zarar Veren Şu Adamı Niye Sınır Dışı Etmiyorsunuz ??

İnşaLLah Murat Aksu oLucak..

Fenerbahçe taraftarıyım ama Beşiktaş'ın bu adamdan kurtulmasını can-ı gönülden istiyorum yeter artık tüpçü biz bile bıktık senden ...

forumdan demirörene oy çkmaz diye düşünüyordum takiii sonuçları görene kadar onlarda forumun fenerlilileri heralde.

Gönlümüz Murat Aksu'yu İstiyor Ama Gerçekleri Görmek Lazım Demirören Çıkacak Büyük İhtimal Oylamadan Adam Apaçık Tehdit Etti Paramı Verin Seçmezsenız Diye Hiçbir Yönetici Bu Yükün Altına Girmez Ve Yıne Başımız Çok Ağrır O Yüzden Demirören Alır Başkanlığı

Benim Açımdan Demirören ' i destekliyorum :lol: Vallahi Beşiktaşlılar a Yazık ya böyle Başkan düşman başına umarım en kısa zamanda kurtulursunuz Tüpçi den :D

Geri