sizce 6270 nasıl??

BiPeRVA

New member
Reaction score
0
arkadaslar 6270 N70 arasında gıdıom gelıom N 70 i nedense alan memnun kalmıo fıkrımde caydırdı 6270 sızce nasıl

6270

* Atanmış kamera tuşuna sahip 2 megapiksel kamera
* Tam ekran objektifli yatay kamera konumu
* 5x dijital yakınlaştırma (zoom) ve entegre LED kamera flaşı
* 3D ses efektlerine sahip stereo hoparlörler
* MP3, MPEG4 ve AAC müzik çalar
* Görsel Radyolu FM stereo radyo
* E-posta istemcisi ve XHTML tarayıcı
* EDGE ile hızlı bağlantı
* Gelişmiş Series 40 kullanıcı arabirimi
* Aktif bekleme: Günlük faaliyetlerinizi ve toplantılarınızı telefonunuzun atıl ekranında görüntüleyin
* Yerel ve uzak senkronizasyon için SyncML
* İnce, modern tasarım

Yukarda görmüş olduğun tüm özellikler var...:)

bence 6270 al derim...:)

ozellkleıne baktım fıyat olarak iyi ve guzel tlefon bakcaz artıkn

6270 kullanan arkadaşılarımdan bir ricam olacak bu tel.i almayı düşünüyorum ama kafamda bi kaç soru var,gercekten bilenler cevap yazarsa cok sevinirim:

1)6270 de online tv izleyebiliyormuyuz?

2)tarayıcı var diyo tel. özlelliklerinde, ama nasıl bağlanıyor tel. internete aynı bu bizim ie de göründüğü gibi mi gorunuyo sayfalar ,yoksa nasıl?

3)6270 üzerinden hotmail hesabımı kontol edebilirmiyim? mail yollayabilirmiyim?

4)msn çalıştırabilirmiyim?

5)tel.in üzerinde kaç mblık kart var?(biz eklemeden yani..)

cvp yazabilirseniz çok faydalı olacak benim için..lütfen fikri olanlar..bu tel.i kullananlar bilgisi olanlar bişiler yazsın.

wap 0 mıss tlfda net baglantısı yok yukseltme fln yapamıouson 128 mb hafıza kartı var ustunne versıon fln atamıomusun sanırım yoksa alcaktım bnde vama vazgectm :S

öncelikle sunu belirteyim.
internete girebiliyoruz sahsen denedim
messenger ı turkcell-im wap sayfasından indirebilirsin.
outlook,hotmail,yahoo,gmail hesaplarına bu sayfa üzerinden girebilirsin
televizyon izlemeyi turkcell den yapamıorsun sadece telsim hattın varsa izleyebiliyorsun.
avea hakkında bilgim yok.
telefon özellik açısından güzel,fiyatı da normal.
yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.
sadece metal aksamlarında çizilmeye bağlı olarak oksitlenme oldu.
orijinalinde 256 mb hafıza kartı veriyor.
şarjı 24 saat açık olarak 3-4 gün gidiyor.
internet,müzik,film,oyun oynamaya bağlı olarak 1 güne kadar düşüyor.
hafıza kartı doldukça makinada menüler arası gezinti hızıda yavaşlıyor.
sebebi ise telefon hafızasının 8 mb olması.
kamera ya diyecek yok.
piyasadi diğer 2 mp kameralara göre performansı çok yüksek.

Bende 6270 var ağustos ayında aldım bu hafta servise verdim tuş takımların da soyulmalar meydana geldi kamera kapağı düştü daha bir çok hasar meydana geldi ama hepsi garanti kapsamında değiştirildi birgün sonra KVK dan tel aldım 6280 kullanan arkadaşım var onun tel. sorunlar ortaya çıktı ben 6270 kullanıcısı olarak telefondan memnunum kamerası geçekten kaliteli müzik dinlemek ayrı bir zevk sadece bu yüzden bile bu telefon alınabilir benden tavsiye müzik dinlemek sizin için önemlisiyle kesinlikle 6270 6280 de olabilir tabi :)

ben asala ole telefon alma tahta gibi cok kaba ve buyuk yani ozelliklerine gore kardeşim kullanıyo ben pek beğenmedim 6680 guzel bişi onu al ben kullanıyorum fena deil N95'i bekliyorum eğer acelen yoksa sende onu bekle derim yaza doğru cıkar

bak kardeşim ben sana bi öneride bulunuyum nokia'nın kayan kapağı alınmaz ben 10 telefoncuya sordum hiç kimse önermedi. sen msn açmak istiyosan symbian falan istiyosundur değil mi. sana 6680 al derim 450 ytl
1.3 mp,flaş,2 tane kamerası var yane
ben 6280 ile 6233 arasında karar veremeedim ve 6233 aldım önerilerden sonra çok güzel sesi var symbian yok ama güzel tel kaba bir tel değil yani
symbian istiyosan 6680,6681yada 6630 al 6600 iş değil yaramaz .6630 ile 6680 aynı ama 6680in 2 kamerası var +flaş senin alacağın telefon 6680 diyorum şimdiden hayırlı olsun yane

6270 ve 6280 aynı özelliklere sahip 6280nin bi iyi özelliği daha var önde +vga cam var o başka fark yok yane arasında pek bi fark yok dediğim gibi 6680 den şaşmayın kamerasını görmedim yalnız haberiniz ola

bence 6270 filan alma b.o.k gibi telefon kapağı ayrık olyor saten symbian değil video yuda ses önde görüntü arkadan gidiyor program da yüklenmiyor bence symbian lı bir telofon al

Geri