Sizce ülkemizde 3G teknolojisini en iyi hangi GSM operatörü tanıttı?

Sizce ülkemizde 3G teknolojisini en iyi hangi GSM operatörü tanıttı?

• Turkcell

Kullanılan: 57 45.2%
  • Hiçbiri iyi tanıtamadı

Kullanılan: 19 15.1%
  • Avea

Kullanılan: 5 4.0%
  • Vodafone

Kullanılan: 36 28.6%
  • Şöyle oldu;

Kullanılan: 9 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    126
Turkcell in hidayet türkoğluyla çektiği reklam güzeldi bence insana ilk başta gcıkgelio ama sonra eğlenceli :)

Öncelikle ülkemiz daha internet olayını aşamamış 3g neyimize...

turkcell vya vodafone 28 mbit int. rekoru kırdık flan diyolardı tabi turkiyede dün kafeye bi abimiz geldi 3g kampanyasından bi netbook almış. netbookun fiyatı 500$ civarı verdiği para 1500 lira. int. ten bişe indirmeyi bırak anasayfa zor acılıyor.

süper hızlı internet diyorlardı alla allaaaa

turkcell sinir bozucu reklamı ile iyi tanıttı diyorum...

size tavsiyem şimdi 3g kullanmayın o kadar berbat ki , internete hızlı diyorlar vay be daha girmeden kilobayt saydırıyor. o kadar yavaş ki insanın giresi gelmiyor.. Mide bulandırıcı bir teknoloji hemde ayda 3 Gb a 36 Lira istiyorlar... kotayıda aşarsan iteliyorlar parayı ..

Bence biraz daha gelişsin öyle alın

şöyle oldu Turkcell çok açıklama yapmadan merak etmiyor musunuz diyerek geçiştirdi vodafone dünya 3g lideriyiz dedi avea ise 3G teknoloji laboratuvarımız var çalışıyoruz dedi! ama iyi tanıtıp tanıtmamaları çok önemli olmasa da önemli olan kimin en ucuz yaptığı veya yapacağıdır!en ucuz hizmeti kim verirse Türk halkı o GSM operatörüne yönelecektir!avea da standart üyelik aylık 40 kontör mesela!

Öğretseler ne olacak yaa.Avrupa 16 yıldır 3g kullanıyo adamlar 4g ye geçti.Bizde 2031 yılında geçeriz heralde 4g ye.

bnce Türkcell gerek reklamlar gerek afişlerle halletti bnce

daha kullanan görmedim çevremde..ama dünyada en iyisi vodafone..ancak türkiye ye pek fazla pay ayırmıyorlar..türkiyede bu işi en iyi turkcell yapar fakat kazık olur kimse kullanmaz..daha 2-3 senesi var.

bence vodafone ama turkcell kullanıyorum =)

bence TÜRKSEL :hhmanD ama benim telefonun ön kamerası olduğu halde 3G yi kullanamıyorum wap ı da ayarlayamıyorum WAP yazıp 2222 ye gönderince otomatik ayarlıyodu gönderiyorum sistemimizde bu tip bir teledon markası (modeli) kayıtlı deildir çıkıyo ama allaha şükür ALO diyo :S

Merak ne güzel sey güzel sey merak, güzel sey ne ariyorsan hemen bulmak :))

Turkcell

Geri