siz olsanız ne yapardınız ?

hastaneye gitcek adamı arabaya alırım
hayatımı kurtaran adama arabayı weririm adamı hastaneye götürmesini sölerim
bende kızı alıp gezmeye giderim.
:D:D:D: :):):):)::):

hayatımı kurtaran kisiye arabayı verir hayati tehlikesi olan adamı hastaneye goturmesini isterim bende sevdigim kızla durakta beklerim... os_u abiye katılıom

hayatımı kurtaran kisiye arabayı verir hayati tehlikesi olan adamı hastaneye goturmesini isterim bende sevdigim kızla durakta beklerim...

bişe sorcam kendi arabamı niye doktora vereyim heralde parayla aldık ben şöyle derdim kız alıp gezmeye çıkarırım

ölümle burun buruna olanı alırım.. kızın gözünde bir vefakar olarak kalırım(beni çok iyi tanımış olur)çünkü can var ortada.. ve beni kurtaran kişi ise derki vay be ben onu kurtardım oda başka bir can kurtarıyor helal olsun der.. basar giderim yaralı ile...

sakın bana çok safsın demeyin :D:D
içimden öle geldi:D

hastayı hastaneye götürürken sevdiğim kıza ben falanca hastaneye gidiyorum oraya gel derdim, bazı arkadaşlar alır kızı basar giderim demiş gönlü olan öylede gelir böylede artı hayatımı kurtarmış olan kişide bunu anlayışla karşılayacaktır.. :)

hayatımı kurtaran kisiye arabayı verir hayati tehlikesi olan adamı hastaneye goturmesini isterim bende sevdigim kızla durakta beklerim...
Al bendende o kadar sevdiğim kızla yağmur altında ıslanmak hemde yapılabilecek en büyük fedakarlıktan birini yapıp arabamı verdikten sonra kıza basacağım havayı siz düşünün:durdurun

olay yerine bir ambulans çagırırım hastayi ambulansa spor arabam var ise param da vardır yolda kalan ve benim hayatımı kurtaran adama bir taksi çagırırım kızı arabanın sagına ben desola dogru .................. sahile

1.sİ ÖlÜmle Burun Buruna Hastaneye Gİtmesİ Gerek 2.sİ De Önceden Sİzİn Hayatiniz KurtarmiŞ Bİrİsİ 3.sÜde SevdİĞİnİz Bİrİsİ Bundan Sonra O Kizi Daha HİÇ GÖremeyeceksİnİz

Soru bu: Ölümle burun buruna olanın hastaneye gitmesi gerek! o zaman hastaneye götürürüm dayıyı.
:Hayatımı kurtarmıs adam da orda ama ona noluyor ki biseyi mi war nereye gidicek? otobüs bekliyor güzel güzel binsin gitsin gecerken korna calarız yeter
: Hatunu zaten bi daha göremeyecekmişim hem onunda acil bi işi yok otobüs bekliyor naparsa yapsın.
dayıyı hastaneye götürürken ötekine korna calardım hatuna bakmazdım bile sonra hastane cıkısı da baska hatunlara giderdim =)

sorunun en amntıklı cevabı arabayı hayatımzı kurtarana verıp olecke oanı hastaneye yetiştirmesini isteyip sevdiğimiz ile başbaşa kalmıs olur vede bir jest yapmısş oluruz

ama yapılamsı gereken ikinci şey ise ne işleri var o saate ve o yagmurda orada diyip yanlarında hızlıca geçmek

2.sİ De Önceden Sİzİn Hayatiniz KurtarmiŞ Bİrİsİ olana arbayı weririm HASSTAYOI HASTAHANE YETİŞTİRSİN BENDE KIZLA KALIYIM:D

kızı kucağıma, hayatımı kurtaranı yan koltuğa onun kucağınada ölmek üzere olan adamı. grup'mu oldu ne?¿

arabayı süren adam arabayı sattı, durakta bekleyen kişiler evlenip çoluk çocuğa karıştı, gökten 3 elma düştü, onlar erdi muradına biz çıktık kerevetine ama 2008'in konusuna cevap yazmaktan vazgeçmedik hala..=)

bayatlamış bu şey...

Beni kurtaranı bir kere hiç almam. Ha otobüse binmiş ha arabayla götürmüşüm. Zaten arabanın üstü açık yine ıslanacak. Kızı da almam. İnsan hayatı daha önemli. Karşına başka kız çıkar. Ama ölmek üzere olan insanı almazsan onun için her şey bitecek. Ölmek üzere olanı alırım.

Geri