siz ne dersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
Ben hellboy726

Sizden istediğim beni şu bölüme mod yapın bunları yapiyim demiyicem yalnızca bi oylama yapmak istedim ,üye arkadaşlar arasında....

Evet sayın MODERATÖR ler ve diğer üyeler :

Beni büyük ihtimal üyeler modlar vs. kişiler tarafından tanımışsınızdır.Gerek ırc de gerekse yazdığım mesajlar larla gerekse msn de konuştuğum arkadaşlarla.
beni forumda bulunan çoğu kişi tanımıştır..

Uzun lafın kısası ben ım hacking&security bölümüne mod olmayı düşünüyorum..
sizce ben buraya mod olmak için adaylığımı koyıyım mı yoksa daha zamanım varmı ?

ne dersiniz? sayın üyeler_?
görüşlerinizi aşağıya bildirirseniz sevinicem...
,

diğer b,ilgilerim burdadır!
bi bakıp görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinicem!

___________________________Saygılarımla ...:::: HELLBOY:::...____________

benden sana bir dost tavsiyesi kardeşim...daha zamanın var hem de baya bi zamanın var;)online süresi msj sayısı açılan konular...forumu takip etmen vs....

ßeNCeDe ;)

görüşleriniz için teşekkürler ...

dediğiniz gibi ben zaten üye mod olucam demiyorum sizce olsam olurmu diyorum..:D
yinede sağolun....

teşkürler arkadaşım ama senle bitmiyor diğer arkadaşlarında bakması ve yorum yapması lazım...:D:D:D

görüşün için sağol:D

hellboy726 is Online:
Teşekkür Sayısı: 34

--------------------------------------------------------------------------------
41 mesajına 158 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 2 Gün 12 Saat 38 Dakika 11 Saniye

ne demeli bilemiyorum ... ama hak edersen arkandayım tabikide :=)

bencede daha erken birazdaha çalış mesajlarını paylaşımlarınla yükselt birazda forumda online olmaya bak nedenolmasın ozaman :)

KHANCYBER' Alıntı:
benden sana bir dost tavsiyesi kardeşim...daha zamanın var hem de baya bi zamanın var;)online süresi msj sayısı açılan konular...forumu takip etmen vs....

çok haklısın dostum ;) bencede biraz online süresi ve aktifliği falan... daha zaman var yani

tşk siting bakıcaz kısmetse olcak..:D:D:D:D:D

ereney_e sende doğru sölüyosun ama bende bi görüş almak için açmıştım ..:D
yani tşk ederim sana da taktiğin için :D

Sevencloves' Alıntı:
Birde başka nicklerle girip kendine teşekkür etmesen :)
Bende bunu söyleyecek biri bekliyordum.
hellboy726--->sp_2 ikiside aynı insan.

Sadece omu Bim :) Burda kimse zanetmesin kendi kendine teşşekür edenleri vs başka şeylerin farkında olmadığımızı :)

Kod:
Bende bunu söyleyecek biri bekliyordum.
hellboy726--->sp_2 ikiside aynı insan.

Kod:
Birde başka nicklerle girip kendine teşekkür etmesen

kimse beni tanıyamamış

seven abi ben kendime tşk etmiyorum sadece sp_2 kız arkadaşımın adresi benim her msn de olduğumda bu siteye bişiler kazandırmak için çalışıyoorum..
arkadaşımda neden benle konuşmuyosun başka işlerin mi var gibi sorular soruyodu bende kendi bilgisayarımdan ona sp_2 adlı adresi aldım ve ona verdim hesapta beni izlemek istiyomuşş HACKHELLDE ne yaptığımı... bende ona bu adresi aldım ıp lere bakarsanı ikiside aynı ıp den ama ben kendime tşk etmedim ! arkadaşm yapmıştır o da kendinden başka 50 tane adama (beyendiği arkadaşlara) tşk etti yani kimin arkadaşı:D oda benim gibi bi net hastası..

kısacası:

ben nette dürüs olanı severimve karşımda kinin de benim dürüst olduğumu bilmesini isterim
yani:
beni hiç tanıyamamışsınız! :( :(

___________........:::::hellboy726::::::.....______--

sevencLoveS benide yakalamı$sındır o zaman lem ;) kendime t$k ederken... tühhh a.Q reziL olduk :)

yaaa işte kendine tşk etmemnin sonu ama ben asla öle bişi yapmam yukardaki pmde belirttiğim gibi....

hellboy726 ya_ kaç merak ettim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri