Siz KimSiniz ?

hıııı ne desem :D

adım caner
istanbulluyum
fln fln fln

yarıscak olan arkadaslara basarılar dılerım benden sonra 2. olucak arkadası tebrk ederım :D

Aslen Kırklareli doğumlu olmak la birlikte Edirne'de ikamet etmekteyim....
Üniversite mezunuyum.Annem babam emekli öğretmen tombulmu tombul 24 yaşında(kızıcak bana ama) sınıf öğretmenliği okuyan bir kız kardeşim var.
Evliyim 2 çocuk babasıyım.(Bir erkek, bir kız) Sulama mühendisiyim.
Özel bir firmanın trakya distribütörlüğü yanında amatör olarak tarımla uğraşıyorum.
Bilgisayar manyağıyım diyebilirim..Hack değilde, hakedilmemiş ederi yaptığı işin çok üzerinde olan programları kırmayı seviyorum.(Bu yadıklarımdan sonra başm kesin belaya girer)
Yardımseverim, duygusalım, azimliyim ve dost canlısıyım..., yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...!::D

MemLeket Konya Fakat İstanbuLda İkamet Etmekteyim.
KaLabaLık OrtamLardan Mümkün oLduğunca Uzak Durmaya ÇaLışırım.
Bir Çok Konuda SinirLerime Hakim oLamıyorum.
MaLesef ÖyLe Herkesi de Sevmem =)
Beşiktaş Taraftarıyım.
Rocktan Tut Arabeske Kadar KuLağa Hoş GeLen Her Şeyi DinLerim.
AsLan Burcuyum, Öğrenciyim, Adım Erhan...

ismim kemal
muğlalıyım (aslen fethiye)
ün 1.sınıftayım.2 sene kayıp da var tabii:D
elektrik-elektronik müh okuyorum
başak burcuyum ama
aslen ne burcuyum tam bilmyrum
çünkü 23 ağustosu bazıları başak bazıları aslan olarak gösteriyo:D
içime kapanık sakin birisiyim
ayrıca beşiktaşlıyım...

adım Selçuk ama sitede çoğu insan revani der çok sevimliyim ya o bakımdan :)
aslen Balıkesirliyim ama İstanbulda doğdum Gebzede yaşadım İstanbulda büyüdüm...
Şuan yaşantıma Erzurumda üniversite öğrencisi olarak devam ediyorum...
Fizik bölümü 3. sınıf öğrencisiyim ve tabi ki Galatasaraylıyım...
bu kadar yeter heralde yaşımda 21.5 :)

kullar arasından bir kulum

Adım Nebi bilgisayar mühendisi son sınıf öğrencisiyim...Mardinliyim....futbol ve voleybol severim Galatasaylıyım...Bütün dünya liglerini takip ederim bütün dünya futbolcularını bilirim :)
Evli iki çocuk babasıyım(bir kız bir erkek) ....Siyaseti hiç sevmem humanist bir insanım..Bir insanı seversem nereli olduğu dini veya siyasi görüşü beni hiç mi hiç ilgilendirmez....

Adım Nebi bilgisayar mühendisi son sınıf öğrencisiyim...Mardinliyim....futbol ve voleybol severim Galatasaylıyım...Bütün dünya liglerini takip ederim bütün dünya futbolcularını bilirim :)
Evli iki çocuk babasıyım(bir kız bir erkek) ....Siyaseti hiç sevmem humanist bir insanım..Bir insanı seversem nereli olduğu dini veya siyasi görüşü beni hiç mi hiç ilgilendirmez....

hemşerim çıktı :p

İsmim Bilal. doğma büyüme adanalıyım fakat son yıllarda antalyada oturuyorum ç.ü. fizik bölümü mezunu bi işsizim 27 yaşındayım. haksızlığa tahammülü olmayan doğrucu adamın tekiyim benden bu kadar

Beni Bilenler İyi Bilir ..
Adım Mert
Fanatik Cimbomluyum.
Sabah Akşam NTV SPOR VE Hackhell de cs oynarım Bıkmadan..
Her kişiye Arkadaşlıkta Hitap Ederim. ( En Uysal ıda Kavga Etmeyine de BEnim Arkadaşım En Psikopatı da.. )
Espri Yapmayı Çok Severim.
Stand - up Gösterileri Yapıp Arkadaşlarımı Güldürürüm. ( Hatta Boğulurlar :D )
Arkadaş Çevrem Çok GeniştiR.
13 yaŞındayım ama 1.72 boyum war.
Futbol a Aşığım.
Cimbom da En sevdiğim Futbolcular Kewell Arda ve Baros.
Aile me Ve Dostlarıma Taparım.Arkadaşlarıma da Yalvarmam Ama Benim Arkadaşım gibi
görünenlere Haddini Bildiririm.
HEr zaman Aradığım Gerçek Dostluktur.
Soner i mi Çok Severim Ve Diğer Cs deki Bütün Arkadaşlarımı
Sevgiler Saygılar SeCReT W1TNeSs- | -_- ASLAN -_- |

BeN sEfEr nE OLdUğUMu BeN De BiLMiYOrM bAzen SakiniM bAZen En SiNirLi iÇİmDe BAşklA biR BeN vaR GİBİ meMlEKET:BALIKESİRMesLe :TALebe:D fEnErbAHçElİYim HerkeSle arKadaşOLmaYI İSTERiM

Kastamonu'luyum
İstanbul Nişantaşında oturuyorum
Lise 1 öğrencisiyidim ortalama yükseltme sınavlarını verebilirsem Lise 2 olcam
Taksim Ticaret Meslek Lisesinde okuyorum
24 Şubat 1994 12:34 doğumluyum 1.82 m 62 kg
Bisiklette binmeyi çok severim bisikletle ilğili sorunu olan kişilerin yardım istemeleri yeterli olur onlar yardım edmem için, Basketbolda oynarım ama arasıra
Galatasaray'lıyım
çabuk arkadaşlık kurabilirim çok geniş bi çevrem vardır

RizeLiyim ama,
İstanbuLda yaşıyorum,
MemLeketimin TürküLerini ara sıra Tsm bazen de Rock DinLiyorum.
Hayatım da futboL çook önemLi bi yeri var.
Fanatik FenerbahçeLiyim[Forumda TartışmaLara katıLmak istemiyorum]
İsmim de ÖzGüR

Aslen Kırklareli doğumlu olmak la birlikte Edirne'de ikamet etmekteyim....
Üniversite mezunuyum.Annem babam emekli öğretmen tombulmu tombul 24 yaşında(kızıcak bana ama) sınıf öğretmenliği okuyan bir kız kardeşim var.
Evliyim 2 çocuk babasıyım.(Bir erkek, bir kız) Sulama mühendisiyim.
Özel bir firmanın trakya distribütörlüğü yanında amatör olarak tarımla uğraşıyorum.
Bilgisayar manyağıyım diyebilirim..Hack değilde, hakedilmemiş ederi yaptığı işin çok üzerinde olan programları kırmayı seviyorum.(Bu yadıklarımdan sonra başm kesin belaya girer)
Yardımseverim, duygusalım, azimliyim ve dost canlısıyım..., yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...!::D

Büyük ve iri insan nerelerdesin sen yaaa:D:D
gelmez oldun teame???
sen gelmez oldun sen gelmez oldun:D:D:D

Türküm, Doğruyum, Çalışkanım...

İzmir'liyim.. GÖZTEPE'liyim.. Cumhuriyetçiyim.

Country, Blues, Rock N' Roll, Trash Metal hayranıyım. :D Ayrıca Klasik müzik severim. Dans Eğitmeniyim.

Ayrıca acayip iyi pogo yaparım... :)

Geri