Siz Bilmezsiniz... +16

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B
ermeniler1.jpg

ermeniler2.jpg

ermeniler3.jpg

ermeniler4.jpg

ermeniler5.jpg

ermeniler6.jpg

ermeniler7.jpg

ermeniler8.jpg

ermeniler9.jpg

ermeniler10.jpg

ermeniler11.jpg

ermeniler12.jpg

ermeniler13.jpg

ermeniler14.jpg

ermeniler15.jpg

ermeniler16.jpg

ermeniler17.jpg

ermeniler18.jpg

ermeniler19.jpg

xermeniler20.jpg

ermeniler21.jpg

ermeni olmak ne eksiklik ne suctur ama turkiyede yasayan turkiye asıgı bir insanı kahpece ardasından wuran bi kalleşi sawunmam insanları annesine babasına gore yargılayanları sawunmam

ırkcılık wardır bu konuda

tabiki insan olduren herkese karsıyım

keşke zamanında şunların kökü kazınsaydı bugün bunları yaşamazdık

eline sağlık kardeşş.. içimizi acıtan görüntüler...

Allah'ını sevim kardeş. bi gerçek daha var bende onu söyleyeyim, Ogün Samast'ın hırat dinki öldürme nedeni hırant dinkin Türklere, Türklüğe laf atan yazılar yazmasıdır. bilmeyenler olabilir ama bilenler lütfen teşekkür etsin

Allah'ını sevim kardeş. bi gerçek daha var bende onu söyleyeyim, Ogün Samast'ın hırat dinki öldürme nedeni hırant dinkin Türklere, Türklüğe laf atan yazılar yazmasıdır. bilmeyenler olabilir ama bilenler lütfen teşekkür etsin

o yazıyı biliorum o yazılar turklerin we ermenilerin yapması gerekenleri iceren yazı dizisiydi insan yazdıklarından dolayı oldurulur mu ama herkes gokkusagını goremez anlatsanda anlamaz

saol iyi bi çalışma olmuş biz TÜRK üz neyin ne olduğunu biliyoruz

Irkçılık var diyen arkadaşlar: Burada ırkçılık falan yok, geçmişte olanları anlatmış arkadaş. Siz ermenisiniz kısmına gelince hani hrant dink öldürüldüğünde biz ermeniyiz die bağıranlar varya onlara.
HA BİRDE BELKİ DUYMUŞSUNUZDUR, ERMENİ ASALA TERÖR ÖRGÜTÜNÜ. ONLAR YILLARCA BAŞIMIZA BELA OLMUŞTU: PKK BİRAZCIKTA BURADAN GELME. ASALANIN TÜRK KATLİAMDARINDAN DOLAYI TÜRKLERDEN ÖZÜR DİLEME KAMPANYASI BAŞLAN EĞİTİM GÖREVLİSİNİ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİĞİNİ BİLİYOR MUSUNUZ????

Irkçılık var diyen arkadaşlar: Burada ırkçılık falan yok, geçmişte olanları anlatmış arkadaş. Siz ermenisiniz kısmına gelince hani hrant dink öldürüldüğünde biz ermeniyiz die bağıranlar varya onlara.
HA BİRDE BELKİ DUYMUŞSUNUZDUR, ERMENİ ASALA TERÖR ÖRGÜTÜNÜ. ONLAR YILLARCA BAŞIMIZA BELA OLMUŞTU: PKK BİRAZCIKTA BURADAN GELME. ASALANIN TÜRK KATLİAMDARINDAN DOLAYI TÜRKLERDEN ÖZÜR DİLEME KAMPANYASI BAŞLAN EĞİTİM GÖREVLİSİNİ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİĞİNİ BİLİYOR MUSUNUZ????

herturlu katliama cinayete karsıyım beni adam oldureni sawunuo gibi gostermeye calısma ben katili sawunmam katili sawunan kendini belli eder

seni canı gönülden tebrik ediyorum. Zamanında Hitler Ermenileri yoketmiş olsaydı şimdi soyu belli olmayan itlerle uğraşmazdık

Türklere hakaret etti çek vur dimi?senin medeniyetin anca bu kadar olabilir zaten

ermeniler yakında kabul ettirirler katliamı türkler yaptırdı die..........

ettirirlerse ettirsinler lannnn.. bizim kimseye ihtiyacımız yok... dünya konuşmasada olur bizle....

vaktiyle ulu önder ATATÜRK'ümüze sormuşlar.. "Avrupa birliğine girermiyiz diye.. TEK BİR CEVAP VERMİŞ... TEKLİF EDERLERSE DÜŞÜNÜRÜZZZ!!! bu çok büyük bir şeydir arkadaşlar:clap. bizim kimseye ihtiyacımız yok. vatanımız güzel bereketli, insanlarımız akıllı. gerisini boşverin.
Madem Türksün, Göster Ürksün. (argo olarak algılamayın... GÖSTERMEKTEN KASIT BİLGİ ZEKA VE BECERİ.... banlamayın:durdurun:biggrin

Geri