Siz Öpüşenler! ----- > Dışarı!

bLaDe™

Banned
Reaction score
0
Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği'nin anfilerinin birinde hoca mıy mıy ders anlatıyormuş. En arkada bir çift dersten sıkıldıkları için kendilerinden geçmiş bir vaziyette öpüşüyolarmış. Ders sıkıcı, hoca mıy mıy olduğundan bütün anfi fısır fısır modda geyiğe sarmış. Özellikle öpüşen çiftin önündeki iki erkek öğrenci geyik muhabbetini iyice abartmış.

Hoca bu vaziyete 20 dakka kadar sabretmiş. O sırada gözü en arkada öpüşen çifte takılımış. Ders anlatmayı kesmiş ve izlemeye başlamış. Bütün sınıf susmuş. Ancak öpüşen çiftle önlerinde oturan iki çocuğun dünyadan haberi yokmuş. Dayanamamış yüksek sesle "Siz öpüşenler! Çıkın dışarı!" diye bağırmış. Öpüşen çiftin önündeki ikili muhabbete o kadar dalmışlar ki; hocanın sadece "Çıkın dışarı" dediğini duyabilmişler. Hemen ayağa kalkıp, daha öpüşen çift hazırlanıp ayağa kalkana kadar kapıyı açıp çıkmışlar. Onlar kapıdan çıkar çıkmaz anfi gülmekten yerlere yatmış.

heheh dumura bak güzeldi:)

iyi de bişi diiicem eletronik mühendisliğindeki elemanların dersi kaynatma çabası biraz acayip değil mi :) hele YTÜ gibi bi yerde

güzeldi... ellerine sağlık..:)

HARBİDEN GUZEL GEYİKMİS BİZİM TURK MİLLETİ böylle anmlamadan dinlemeden sazan gibi atlar herşeye :) huehueuhehuehuue

ben olsam birdaha o ders felan girmem:)

ellerine saglık bLaDe™ :)

Millet aştı derste öpüşüo hatta erkek erkeğe :) Bakasanıza sanki onlar öpüşüomuş gibi çıkıolar :)

offf ya sarınca muhabbete öyle oluyo

hoca yine mülayim çıkmış.....şükretsinler...

uni ortamı cok farklı ya .. tavsye ederim size :)

çok rahatsınız gec en arkaya ne yaparsan yap prof.un umurmda değil

Ya Bu Prof Larin Yüzde 80 Moruk Ve Manyak Sadece Oğrencilere Zorluk Yaşatmak Istiyolar Herhalde Genç Olmadiklari Için Kiskaniyolar Moronlar Hiç Vermli Ders Anlatmiyolar Anlamak Istiyosan Evde çalişman Gerekiyo Ne Iş Anladim Bide Derste "konuşmayin Evladim " "susun" Diyolar Antika şeyler

Geri