Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siyasetle işimiz yok. Elhamdülillah bir müslüman olarak HAKTAN VE HAKLIDAN YANAYIM.
Kanayan bir yara gördüm mü yanar taa ciğerim.
Onu dindirmek için kamçı yerim kırbaç yerim.
Adam aldırma da çek git diyemem.
Çiğnerim, çiğnenirim; Hakkı tutar kaldırırım.
herkesin yolu ayrı varış noktası aynı ne farkeder komunist - faşist yada herhangi biri
siyasi idolojiler asla milletin önüne geçmemelidir. yönetim biçimi ne olursa olsun halkın güveni ve refahını sağlıyabiliyorsa ülkeyi bu gün olduğu durumdan daha iyiye götürebiliyorsa o siyasi yapı en iyisidir. bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.
şunda hem fikir olduğumuz kanaatindeyim. burada bulunan bütün hackhell üyeleri vatanını milletini seven her daim ülkesinin en iyi durumda olmasını istiyen gereken imkanlar verildiği taktirde bu sorumluluğu alabilecek yapıda insanlardır.
Ve sunuda eklemekte fayda var bu söylediklerimi geçekleştirebilecek tek millet tek ırk türk milletidir.
Ama bizde maşallah peygamber sabrı var iyi dayanıyoruz. sesimizi çıkarmıyoruz yapılanlara
sabrımız bittiğinde ne olur onuda allah bilir.