Siyasette Fanatik Taraftar İstemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet ben de istemiyorum

Dark_Angel ve infaya olgun ve toparlayıcı açıklamalarından dolayı tşkrlerimi sunarım. konu içinde herkes birşeyler yazdı bundan öte yazılacak çok şey olduğunu sanmıyorum. Madness in tek dayandığı nokta olan ' benim ismim konuda neden geçti'' sorgusu üzerine kurgulanan ve büyüyen fakat aslında Country nın modluğunu bile normal şartlarında eleştirmekten uzak kalındı. herkes adabıyla yazarken işi 2 liye döken ,ismi geçse bile bunu gereksiz büyüten , şayet haksız bir itham varsa gerekli olan şey şikayetle başka bir yerde durumu düzletmesi gerekirken kendisi agresifleşen, ardından konuyu açana ve bana ağza alınmayacak hakaretlerle yobaz ,eşek,lanet olasıcılar, diye ölçüyü kaçıran madnesin yaptığı şeye seyirci ve sessiz kalınması kadar anormal birşey olmazdı. ve olmadıda.

Umarım her görüşten insanın edebiyle seviyesiyle severek tartışltığı bir bölüm olarak serbest kürsü yine kendi minvalinde , ve güzel yorumlara kavuşacak bölüm modlarıyla ve üyeleriyle hizmete devam eder. Editlenmesi gereken postlar hala bu konu içinde durmakta bunuda hatırlatırım. tşkrler hh..

Şikayetin Konusuna ßak Fanatik Taraf istemiyoruz. Sikayet edenLere ßak aynı Grup Hayırdır ? ßu Forumdaki 1 miLyon üye Nerde ? Niye Hep AYAKLananLar Aynı KişiLer. Sonra KnowN Country vs vs Konuştumu Vay efendim ModLara ßak. Mod oLdukLarı için ßizimle nasıL konuşuyorLar. simdi ßiraz gözLerinizi Kapayında düşünün ßakaLım ßunLarı Hak ediyormusunuz Etmiyormusunuz.

Siyaset'in eski ve yeni modLarı Tarafsızdı dimi? oNLarıda Şikayet edenLer var naßicaz.

Yazık Yazık..

yokluğumda değişen çok şey olduğunu döndüğümde farkettim madness. Koca bir dağ gibi bıraktığım hackhell'in döndüğümde küçük bir tümsek gibi kaldığını gördüm benim için daha büyük bir süpriz olamaz.

Yokluğumda yaşanan yazılımsal yada yönetimsel sorunlar için ne yazıkkı yapabileceğim birşey yok, ancak bundan sonrası için söz verebilirim size yokluğumda yaşanan aksaklıkların artık yaşanmayacağına yada yaşandığı takdirde sessiz kalınmayacağına.

konunun madness ile hiçbir ilgisi olmadıgı halde neden madness'in bu kadar üzerine gidiliyo hiçbir anlam veremedim..
tabi unutmusum doğruları söyleyenler her zaman yargılanır :goz:

Sen 2009 üyesisin benim mod olmadan önceki halimi bilmiyorsun e normal.. Ben mod olmadan önce ne isem, ne söylüyorsam, neyi savunuyorsam, neyi dile getiriyorsam mod olduktan sonra aynı şeyleri söyledim, savundum.. Hiç bir kimseden hiç bir şeyden güç almadım ihtiyacım hiç olmaz. Olmayacaktır da. Ewet dediğin gibi küçük hesaplar peşinde koşmadım, koşsaydım bugün reel hayatımda dahi çok farklı yerlerde olurdum. Benim ne denli uzlaşmacı olduğumu bilmiyorsun. Sen bilmessin, ben ne Fofer'la, ne Freemitnick ile ne Kenan ile daha bir sürü insan ile geçinmeyen biriydim. Ama ben zeytin dalı uzatmasını da bildim. Hemde hiç kimseden korktuğum için değil. Seninle düşman hiç değilim. Düşmanımı daha yukardan seçerim.

Birilerinin ağzına hiç bakmadım. Kimse de benim ağzıma bir parmak bal çalmadı. Ben kimsenin çıkarları için dövüşmedim bu yüzden kimseyi arkama almadığım için kaf defa ölümden döndüm bilemessin. Bana gelipte Madness'in ..... yalıyorsun diyemezsin... Kelimelerini de dikkatli kullan. Bu ikili konuşmalara son cevabımdır.

Ah siyaset bölümü

New tamam Volkan uğramıyordu.

CounTRy olgun yapısı ve dışarıdan katılımı ile en uygun olacaktır.

Kimisi kendini övmüş kimisi saldırmış..

Kurallardan mı korkuyorsunuz???

Bırakın faydalı olacak insanların paçasını da yürüsünler

yokluğumda değişen çok şey olduğunu döndüğümde farkettim madness. Koca bir dağ gibi bıraktığım hackhell'in döndüğümde küçük bir tümsek gibi kaldığını gördüm benim için daha büyük bir süpriz olamaz.

Yokluğumda yaşanan yazılımsal yada yönetimsel sorunlar için ne yazıkkı yapabileceğim birşey yok, ancak bundan sonrası için söz verebilirim size yokluğumda yaşanan aksaklıkların artık yaşanmayacağına yada yaşandığı takdirde sessiz kalınmayacağına.

Senin sözüne itibar edeceğimi yinelemek isterim.

Konu ile ilglili talebimi senin nezdinde de yenilemek istiyorum. Bu atama konusu benim ile asla alakalı değildir. Bu tür konularda adımı haksız yere anan üyelerin uyarılmasını tekrar talep ediyorum.. Konudaki olayları başlatan ben değilim. İlk postlarımda hep buna yönelik cevaplar verdim. Daha sonra (tekrarlıyorum McNamara ve LOOPUSED'in bana olan düşmanlıklarından dolayı) üstüme gelmelerinin yanlış olduğunun kendilerine ihtar edilmesi.. Tekrar tekrar talep ediyorum. Bu şikayet konusu benden bağımsız olmalı.

Sen 2009 üyesisin benim mod olmadan önceki halimi bilmiyorsun e normal.. Ben mod olmadan önce ne isem, ne söylüyorsam, neyi savunuyorsam, neyi dile getiriyorsam mod olduktan sonra aynı şeyleri söyledim, savundum.. Hiç bir kimseden hiç bir şeyden güç almadım ihtiyacım hiç olmaz. Olmayacaktır da. Ewet dediğin gibi küçük hesaplar peşinde koşmadım, koşsaydım bugün reel hayatımda dahi çok farklı yerlerde olurdum. Benim ne denli uzlaşmacı olduğumu bilmiyorsun. Sen bilmessin, ben ne Fofer'la, ne Freemitnick ile ne Kenan ile daha bir sürü insan ile geçinmeyen biriydim. Ama ben zeytin dalı uzatmasını da bildim. Hemde hiç kimseden korktuğum için değil. Seninle düşman hiç değilim. Düşmanımı daha yukardan seçerim.

Birilerinin ağzına hiç bakmadım. Kimse de benim ağzıma bir parmak bal çalmadı. Ben kimsenin çıkarları için dövüşmedim bu yüzden kimseyi arkama almadığım için kaf defa ölümden döndüm bilemessin. Bana gelipte Madness'in ..... yalıyorsun diyemezsin... Kelimelerini de dikkatli kullan. Bu ikili konuşmalara son cevabımdır.

Neyse Birader, Konu İkiLi tartışmaya Dönecek ve Konu Amacından Çıkacak. Bana OLan DüşmanLığın ve Protesttom Devam Ediyor SöyLemindeki DavranışLarın ve Bunu Neticesinde Gördüğüm İzLenimden DoLayı Seni Gaza GeLdiğini Düşünmüştüm. Bu Kadar IsrarLı İnkarına İnanmak Zorundayım. Ama Bu Senin Siyasette Objektif Görev Yapamayacağın Gerçeğini değiştirmez.

.

konuya bir çok mesaj ve yorum verdim, bu son mesajımdır;

Country; senin asıl bölümün neresi onu bile bilmiyorum, arada bir girdiğin sertbest kürüsdeki mesajalrını bir toplasak çok şey ifade edecektir eminim. bilgi paylaşmak adına sayfalar dolusu yorum yazan ben ve bir kaç arkadaşın yazdığı yorumlara konuya alakasız 3 kelimeyle girip ortam bulandıran hakaretamiz ve sataşma üslubun şimdiye dek gözden kaçmadı. aynı şey bu forumda madnes içinde geçerli,, oysa sizinle aynı görüşten olan bir çok kişinin mesajına ben dürüst ve seviye içinde olduğunda altına tşkr atıp mesajına değer veriyorum. zerkli-atn42 gibi eskiden atıştıkalrımız gibi.. ama aynı seviyeli üslupları bir mod olarak sizden görmedi bu fforum.kısacası bu bölümde ilgin ve yorum seviyen gözönüne alındığında hiçte hakettiğini düşünmüyorum.

Burda geçmişi tazelemenin anlamı yok , deşildiğinde altında çok şey çıkacağı kesin. hakaretlerinizle kimseyi forumdan soğutamassınız. bunca yaşanan şeye rağmen şuanki mesajalrınız bile nasıl bir agresif yapıda ve nefrette olduğunuz gösteriyor. gerisi yönetimin işi. biz hep burda olcağız ve burayı sevmeye devam edecez.sizler bize yobaz dinci,irana defolun,yobazlar, diye hakaret etsenizde, siz istemesenizde...

Yazık.Siteye bunca emeği olan VolkaN arkadaşımıza hiç danışılmaksızın bu tarz bir girişimde bulunulması gerçekten çok yazık ve büyük bir ayıp.
CounTRy'nin söz konusu bölüme mod olarak atanmasına gelecek olursak;kendisi bölüm içindeki dengeleri tarafsızca gözetebilecek niteliklere kesinlikle sahip değildir.Bölümdeki yorumlarına göz atılacak olursa bu kanıya zaten rahatlıkla varılabilir he tabi bazı şeylere at gözlüğü ile bakılmıyorsa yoksa zorlamayın o gözlükleri çıkarmadan bazı şeyleri farkedemezsiniz.CounTRy'nin görevini adil olarak yürütebileceğine dair inancım maalesef sıfırdır.Keşke kendisi bölüm içinde taşkınlık yapmadan,üyelerin fikirlerine saygı duyarak anlayışla yaklaşmasını becerebilse de biz de o zaman gönül rahatlığıyla görevin hayırlı olsun desek.

Bir an önce verilmiş olan kararın üst yönetim tarafından gözden geçirilmesini ve geri alınmasını talep ediyorum.

Sen önce MOD CEKETİ altında üyelere hakaret etmemeyi öğren ondan sonra gel bu düşüncelerini yaz.

her şeyi bi tarafa bırakalım kimse kimseyi yobaz, eşşşek, lanet olsun.Vs. kelimelerle aşağılayamaz kimse kimseyi küçük düşüremez .nereden alıyorlar bu aşağılama cesaretini. edep adap denilen bi şey vardır .Forumda yönetimde olan bi kişinin bu şekilde küfürlü kelimeler sarfetmesi son derece düşündürücüdür. bakın 70 küsur post atılmış konuya madnesten başka bu kadar seviyesiz olan var mI?

Sen önce MOD CEKETİ altında üyelere hakaret etmemeyi öğren ondan sonra gel bu düşüncelerini yaz.

akro beni kaç zamandır tanıyorsun çok merak ediyorum :D Az biraz gez site içinde de ondan sonra konuşalım bu konuları olur mu ;)

Bu forumda ben kimsenin ağzının içine bakmadım aslada bakmam.. Madness'i severim niye? Çünkü fikirlerimiz uyuşur severim, insan olana insan gibi yaklaşır severim, canım ister severim.. Ama onun ağıznın içine bakıpta onun hayatıyla yaşamam. Laflarınıza dikkat ediniz. Ben Oldness'ide severim. Oldness siyasi görüşü size en yakın insanlardan. Ama sorun bakalım bir adet kötü kelamımız olmuşmu aramızda hatta forumda en sevdiğim adamlardan biridir. Ben Volkan'ıda severim, onada sorun bakalım aramızda en ufak sorun olmuşmu. Ama herkesi sevmek zorunda da değilim. Ve sevgimide kimseye soracak da değilim.

ghost031 o verdiğin postlarda sen ertuğrul ve takım arkadaşlarınızın benim üzerimden yürüttüğü cümleleride verseydin de herkes doğru bilinçlenseydi. Ama bunu yapamazsınız.

Maşallah konuyada beklediğim herkes post atmış. Ha biriniz eksik kalsaydınız ya.. Biride kalkmış beni ikra ile karşılaştırıyor. Komikleşme.. Ama şöyle bir gerçek var ki ikra hepinizden daha çok mantıklıydı..

Ama bu konuyu saklayacağım hangi biriniz modluk için başvurdu (inşallah başvurmazsınız) diyeceğim aynen şu: Tarafını adaletinin önüne çıkaranlar mod olamaz.. :D

Gerçekten komiksiz.. [/B][/COLOR]

Arkadaşım konuyu kişselleştirme istersen. Ben seni tanımam sen beni tanımazsın. Beni yada başka birisini sevmiyorda olabilirsin. Ama Siyaset ve Politika başlığı altında alacağın bir mod'luk görevini layıkıyla yapamayacağına dair fikirlerimin oluşmasında çok etkili olan önceki postlarından bazı cümlelerini postuma ilave etmemden dolayı bana sitem etmemelisin. Benim ve Ertuğrulun senin üzerinde yürüttüğüm cümleler konusunda seninle aynı fikirleri taşımıyorum. Ben çok tarafsız birisi olmayı başarabilsem zaten Mod'luğa ben aday olurdum. Fakat bu görevi bana verselerde ben yapamam. Çünkü tarafsız kalamam. Aynı şekilde seninde tarafsız kalamayacağını beyan ettim. Ve onun için senin cümlelerini örnek olarak verdim.

Lütfen bu agresif tavırlarından vazgeç. Çünkü dünyada herşey bugün yaşanıp bitmiyor. Bu işin yarını ve diğer günleride var. Unutma söylediğin her söz aleyhinde delil olarak kullanılacaktır.

Ve son olarak. Bu forum'un diğerlerinden farkı görüş farklılığı olan üyelerin fazlalığı. Ve ben Hackhell'i birazda bundan dolayı seviyorum. Bak eğer Mod olsaydın benim yazdığım yorumlara cevap yazamazdın. İçin içini kemirirdi fakat tarafsız kalabilmek adına yinede yorum yapamazdın. Boşver be arkadaşım böylesi belkide daha iyi olacak. Yine çılgınca yazışacağız.. Haydi ne duruyoruz ki birbirimizi kızdıracak yorumlar yazmaya neden başlamıyoruz. :smile:

Yeteri kadar post atıldı.
Herkes düşüncesini sundu.
Infatuate'de gerekli açıklamayı ve uyarıyı sundu.

Herkes anlayacağını anladı.

Bu konu artık kapatılsın.

neler olmuş : )

ben her zaman şunu derim...herkesin dini ,,inancı kendine ...
başkasının tuttuğu parti ,,kullandığı oy ,,,beni zerre miktar enterese etmez...
benim tuttuğum parti,,kullandığım oy ,,kimseyi zerre miktar enterese etmemesi lazım...

benim ülkücü arkadaşlarımdan,,solcu arkadaşlarımdan,,ateist arkadaşlarımda var..
ama biz onlarla böyle birbirimize yobaz,,dinci ,,veya kafatascı demiyoruz...
adam gibi konuşuyoruz...

bence burda bu kalıplara sahip düzgün fikirlerini ifade edicek insanlar sahip....
diğerleri bence çöp....

birde halen dinci,,yobaz ,,geri kafalı diyipte islam dinine ve benim gibi milyonların inancına laf atanları...
en kifayeli,,en güzel ve en hoş cümleleri kendilerine armağan ediyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri