Siyasette Fanatik Taraftar İstemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimseyi desifre etmem
kimsenin acigini aramam

ATATÜRKCÜ arkadasLar bu forumda göze batiyor
nerenden uyduruyorsun 1001 diyen cikabiLir biraz'dan

ISLAM bölümün'deki sabit basLigimi inceLeyen arkadasLar anLayacak
orda abi, kardes diyenLer sonra'dan ATATÜRKCÜ oLdugumu anLayinca dinsiz demeye basLadiLar

bilmezler ki KEMALIZM
DINI DE KORUR

neyse fazLa uzatmayacagim cünkü yazdikca konu farkLi yerLere gidecek
bana alamanci, gavur, dinsiz diyenLer beni karsiLarin da görzeLer
agizLarini acamazLar, dilleri dönmez

kimseyi desifre etmem
kimsenin acigini aramam

ATATÜRKCÜ arkadasLar bu forumda göze batiyor
nerenden uyduruyorsun 1001 diyen cikabiLir biraz'dan

ISLAM bölümün'deki sabit basLigimi inceLeyen arkadasLar anLayacak
orda abi, kardes diyenLer sonra'dan ATATÜRKCÜ oLdugumu anLayinca dinsiz demeye basLadiLar

bilmezler ki KEMALIZM
DINI DE KORUR

neyse fazLa uzatmayacagim cünkü yazdikca konu farkLi yerLere gidecek
bana alamanci, gavur, dinsiz diyenLer beni karsiLarin da görzeLer
agizLarini acamazLar, dilleri dönmez

Sana Gavur ve Dinsiz DiyenLerLe Bana Atatürk Düşmanı Diyen ArtniyetLi Düşünce Arasında Ne Fark Var. Sırf Siyasi Görüşümüzden DoLayı Bu YakıştırmaLarda BuLunuyorLar. Senin Dinin Sana Benimki bana.. Sen Sana Dinsiz DiyenLeri ALLah'a HavaLe Et.

Ben yaklaşık iki aydır yoğun olarak hergün hackhell'e giriyorum. Sabah işyerime geldiğimde ilk olarak bilgisayarımı açıyorum ve sık kullanılanlar 'ın en altındaki Hackhell _ Biri Bizi Durdursun satırına tıklıyorum. Akşam olupta evime gidene kadar sürekli takip ediyorum. Genellikle siyaset ve politika bölümünde geziniyorum. İnanın bana ne Newwave'nin nede Volkan'ın siyasi görüşü hakkında bir bilgim oluşmadı. Sadece cılız postlar attılar onlarda genellikle ayaklar altına düşen üslubun düzeltilmesi şeklindeydi. Ama CounTry rumuzlu arkadaşın daha iki üç gün önce " Erdoğan'a İzmirde Protesto " başlığı altında attığı postlar benim kafamda soru işaretleri okumaya yetti. Hatta bir post'unu şikayet başlığı altında bizzat ben şikayet ettim.

CounTry rumuzlu arkadaşın kişiliği konusunda hiçbir önyargım yok fakat Siyaset ve Politika bölümünün moderatörlüğünü yaparken ne kadar tarafsız davranabileceği konusunda kafamda soru işaretleri var.

Country'nin postlarından bazıları aşağıda.

İyide benim CHP'li yada Baykal sempatizanı olduğumu nerden çıkardın..

He konu eğer uyutulmaksa yarın kalktığında ayağındaki donuna bak.. Her an onuda satacak çünkü sırma bıyık..

..............

Türkiye'de üniversite okumamış insan sayısının azlığından dolayı AKP'nin oyları u denli fazla.....

.............

Bok at izi kalsın. Artık saçmalamada sınır tanımadığınızı fark ettim. Benden prim yapamassın nafile uğraşma. Ziyadesiyle boş konuşuyorsun. Okumuşluk kültürü yükseltmez. Bu insanın içsel gelişimidir. Aynen sende olmadığı gibi..

........

Sizin gibi Orta Çağ'da kalmış, insanlarla bilgisini tartışamadığı için sürekli sataşıp duran, ne olduğu belirsiz, kurduğu cümlelerin ifade ettiği anlamları aslında bilmeden ama birilerine sataşıp kendime rant sağlayayım diye uğraşan insanlar olmasa bu forum merak etme daha güzel kokar. Sen bildiğin bir kaç cümleyi (onları da kimlerden öğrendiğin meçhul ) burada arka arkaya sıralayarak kendini ulema zannedebilirsin. Ama sana sadece gülüyorum. Çünkü şu yazdıklarını okuyan insanlar hiç şüphe yok ki sana sadece gülecekler. Lütfen senden rica ediyorum; şurayı biraz daha kirletip konuyu kendine çevirme. Burda tartışılan AKP genel başkanına yapılan bir protestodur. "ghost031" rumuzlu kullanıcığın kendine güldüreceği eğlence başlığı değil. Ama eminim ki sen bunuda anlayamayacak yine zırvalayacaksın.

Serbest kürsü müdavimi ve paylaşımcısı olarak, (birkaç kişi hariç) tek bir yorumuma yüzlerce teşekkür alacak kadar bölümün ilgi çekeni,yorumcusu ve seveni olarak , kırk yılda bir gördüğümüz ya da başka bölüm müdavimlerinin ve paylaşımcılarının söz hakkı kadar kendimde söz hakkı bularak nacizane 5 paragraf kurmama müsade edilirse;

1- Madnesin imalı şekilde dediği Newwavin neden ayrıldığını bir açıklasınlar da Newwave neden modluğu bıraktı bir bilsek;yönetimde ne yaşandı ne oldu bilgim yok, fakat kimse Newwavenin taraf olduğunu ,adil olmadığını ve bölümün hakkını vermediğini söyleyemez, aynı şey Volkan içinde geçerli.Newwave bu bölümde mod olmadan önce en sık tartıştığım ve modluğuna olumsuz oy veren bir üyeyim. geçmişe dönüp bakılabilir.Herkes kendi bölümünün idaresine baksın. Daha dark_angel gelmeden neler yaşandığını hepimiz çok iyi biliyoruz.

2-Bölüme bir mod ihtyacı var ise bunun alternatif ismi Country olmamalı. forumda o bölüme seviyeli yaklaşan paylaşan onca kişi var. ideolojisi adaletinin önüne geçmiş biri forumda sadece kıyım ve uyuşmazlığı canlandırır. Elbette herkes taraf olabilir ,bir fikrin seveni ,intisaplısı ya da taraftarı olabilir , ama bu kendini adaletten saptıracak kadar fanatizm peşinde olan, yada bölüme kırk yılda bir giren ,onuda sadece 2 kelimeyle sataşma üslubunu ortaya koyan bir mod la bu bölüm idare edilemez.

3-Forumda her görüşten insan olabilir, hepsi de seviyeli ve adam gibi yazdıkça kabul edilebilir bir fikir tatrtışması mümkündür. Forumun gerici yobaz Atatürk düşmanlarının eline geçtiği iddiası öncelikle bölüm modlarına yönetime ve forum adminine hakarettir. Kimse yönetimi kışkırtmasın. Biz modluktan el çektirilip daha sonra hangi şartlarla göreve dönenleri biliyoruz yada hala profilinde mod göründüğü halde (hemde aktif bölümler) hala yaptığı yanlışlardan dolayı aylardır foruma takılamayan ve foruma uğramayan kişileride görmekteyiz. isim saymama gerek yok.

4-Serbest kürsüden Madnes ve ekibinin sesini soluğunu kesiyor olmak, onlara adaletsiz tarafından davranıldığı için değil, süresiz ban yiyecek kadar agresifleşip buradan KENDİNİ BANLAYAN Fofere, Bana ve bizim görüş üyelere ana avrat küfrede küfrede giden kaç üye olduğunu saysak herhalde olay tümüyle anlaşılır.En namlıları aklıma geldi; yücetürk 12 clonla,mozalemirach 10 kadar clonla süresiz gümlemişti sanırım diğerlerinin envanterini tutmadım henüz) Ban yiyen haketmiştir, sağdan yada soldan farketmez. Dostluğunu MSN den sürdürürken birbirini kışkırtan , şifrelerini çaldıran, ban yedikten sonra, çeşit clonlarla yeniden gelip foruma yönetime ana avrat düz giden kaç kemalist kaç sol ve ulusalcı, kaç ülkücü geçinen ve bu şekilde banlanan üye varsa hepsi az buçuk LOOPUSED in damarından süzgecinden geçmiştir ve haketmiştir. şimdi bunlar oldu diye siyset bölümü antikemalistmi oldu? rejim düşmanımı oldu?

5- Yönetim hangi görüşle ; kesin yada geçici olarak Countrye görev verdiyse bilmiyorum ama bu bölüm Country ye çok ağır ve fazla gelecektir. Buna rağmen taktir yönetimindir ve kabulümüzdür fakat üyelerin görüşleri bu durum için bir şerh koyacak ölçüde değerli değilse , ve adminler bizi kaale almıyacaksa bunuda belirtsinlerki tarafgirliği sadece mod olana değil üst yönetimede vermiş olalım .Doğru olan ise forumun belli bir görüşe sahip kişilerin forumu olmadığını , her görüşten insana kapısı açık olduğunu iftiharla söylemeye ve paylaşımlara devam edelim. Burası bir aile sıcaklığında emek verilen , dostluklar edinilen yer olmaya devam etsin. Kimsenin kimseden gocunduğuda korktuğuda nefretide olmaz olmamalı, ancak tek taraflı bir ağırlığın diğeri üzerine tahakkümüne de sesszi kalındığı bir forum olmadığını da yönetim gösterecekltir, tek inancım budur.. herkese teşekkürler. vesselam....

LOOPUSED Sadece 4. madde hakkında bir şey söylemek isterim..

Valllahi, Billahi Tillahi Madness ve ekibi diye birşey söz konusu değil bu forumda. Peşimden kimsenin gelmesini beklemem istemem. Herkes özgürdür. Bir kişi ile bile taraf olma anlaşmam yok. Ki bunada ihtiyacım yok. Hepinize tek başıma yeterim ben.

Siyaset bölümü anasayfadan kaldırıldığında, sonraki düzenlemeye kadar siyaset bölümüne uğramadım ben. Uğramakta istemiyorum..

Madness ve ekibi kelimesini düzeltmeni rica edeceğim. Bu kesinlikle iftiradır..

Herzaman olduğu gibi bu deyim sadece ve sadece Madness düşmanlığı içeriyor. Başka hiç bir amacınız yok..

Tekrar ediyorum. Haksız tepkiniz CounTRy'nin siyaset bölümüne atanması. Ama benim ismimde onun kadar geçiyor. Bu konunun benimle en ufak bir alakası yok. Bunu üst yönetim size zaten açıklayacaktır.. Ben niye bu işin içine katıldım. Lütfen biraz düşünün..

LOOPUSED bu konuda itirazı olan herkesin adına sayılabilecek gerekli ve yeterli açıklmayı yapmıştır.

Yazdıklarına aynen katılıyorum

Ayrıca CounTRy nin modluğuna needen karşı olduğumuz hele hele siyaset bölümünde görev almasına neden yüksek sele itiraz etmemizin nedeni hala anlamayanlar arkadaşın verdiği şu örnekleri tekrar okusun

CounTRy bu szöleri mod olarak görev yapacağı siyaset bölümünde söyledi

Country'nin postlarından bazıları aşağıda.

İyide benim CHP'li yada Baykal sempatizanı olduğumu nerden çıkardın..

He konu eğer uyutulmaksa yarın kalktığında ayağındaki donuna bak.. Her an onuda satacak çünkü sırma bıyık..

..............

Türkiye'de üniversite okumamış insan sayısının azlığından dolayı AKP'nin oyları u denli fazla.....

.............

Bok at izi kalsın. Artık saçmalamada sınır tanımadığınızı fark ettim. Benden prim yapamassın nafile uğraşma. Ziyadesiyle boş konuşuyorsun. Okumuşluk kültürü yükseltmez. Bu insanın içsel gelişimidir. Aynen sende olmadığı gibi..

.........

Yeni modlar hakkında pek bilgim yok; ancak eski modlardan birini yönetime şikayet etmeme rağmen herhangi bir sonuç elde etmediler. Eski modlar kendi görüşünde olmayan üyelere küfüre varan cümleler kurdular. Yeni mod kim olursa olsun hangi görüş ve politikada olursa olsun kendi düşüncelerini ait olduğu grupta söylememelidirler, sadece forumu kontrol altında tutup hakkedene hakkettiği cezayı vermelidirler. Modlar, bir maçın hakemi gibidirler taraf tutmazlar, oyunu kurallarına göre yönetirler

Forumda direk benim kişiliğimi tanımadan bir yorumunda aynen ( kamer28 kesinlikle tanışmayacağım biri )diyen bir country var...

Onun benimle tanışmasına beni tanımasına da ihtiyacım yok ...uzak dursun...
Lakin beni tanımadan ,,en ufak bir muhabbet geçmeden,,ben adını dahi o sözüyle duymuşken nasıl oluyorda bana bu şekilde hitab ediyor...
Sebebi açık fikir ve düşüncelerimiz...

Peki benim ve onun fikirleri aşikar iken bu adam nasıl bana adaletli davranıcak...

Kesinlikle bu modluğun siteye ve forum üyelerine zarar vereceğine inanıyorum...

Newwawe ve volkan bu işi beceriyorlardı ...

Bide şu madness efendinin newwawenin neden bıraktığını anlatma cesaretini göstereceğini zannediyorum...
Siyaset bölümünde aynı baykal gibi elimde belge var belge var diyip meydan meydan dolaşmasına benzetiyorum...

LOOPUSED Sadece 4. madde hakkında bir şey söylemek isterim..

Valllahi, Billahi Tillahi Madness ve ekibi diye birşey söz konusu değil bu forumda. Peşimden kimsenin gelmesini beklemem istemem. Herkes özgürdür. Bir kişi ile bile taraf olma anlaşmam yok. Ki bunada ihtiyacım yok. Hepinize tek başıma yeterim ben.

Siyaset bölümü anasayfadan kaldırıldığında, sonraki düzenlemeye kadar siyaset bölümüne uğramadım ben. Uğramakta istemiyorum..

Madness ve ekibi kelimesini düzeltmeni rica edeceğim. Bu kesinlikle iftiradır..

Herzaman olduğu gibi bu deyim sadece ve sadece Madness düşmanlığı içeriyor. Başka hiç bir amacınız yok..

Tekrar ediyorum. Haksız tepkiniz CounTRy'nin siyaset bölümüne atanması. Ama benim ismimde onun kadar geçiyor. Bu konunun benimle en ufak bir alakası yok. Bunu üst yönetim size zaten açıklayacaktır.. Ben niye bu işin içine katıldım. Lütfen biraz düşünün..

MADNES;

Forum oyunlarında bile ,bizim görüşteki insanlara '' saz ekibinden ''diyen ve dedirten, Msn den truva atları türetip McNmaranın mod adaylığı sürecinde bizle dost kafilesine sokan daha sonra sana ve senin ekibine envanterli log kaydı yapma derdine düşen kaç kişi var sende.? Madnes ekibinden demem neden iftira olsunki, hakaret etmiyorum, böyle inanıyor ve biliyorum ki senin bu forumda bir ekibin var. bunu kimsede yadsımıyor zaten. olabilirde neden gocundunki?

Hepimize tek başına yetme cümleni çocukça bir ihtiras ve komik sataşma olarak görüyorum, burda s..d.k yarıştıran yok, kavga edende yok, kimsenin kimseye klavye üzerinden yeteceğini de sanmıyorum.Fikirle bizim topumuza değil, senin ekibinin sadece bir tek bana bile yetemiyeceğini 2 dönemdir LOOPUSED'in HH GÖZE ÇARPANLARIN YORUMCUSU olmak bile sana çok iyi anlatıyordur..

Ha!! Madnes ve ekibi demem senin böyle bir teşkilatçı ve ağabey rolünde olduğun anlamından değil, sadece mod olarak bize ters olan siyasi yönünle senin forumdaki modluğunun arkasına sığınarak seninle aynı görüşü paylaşanlar olduğu içindir.. yoksa kerameti kendinden menkul bir lider vasfın olduğu ve seni büyüttüğümüz için değil. kendini bir ekibin lideri gibi sanma yani.. biz onu seni ve görüşünü tavsif etmek, senin şahsında bir görüşün ters tarafından temsilcisi olduğunu göstermek adına ekip ile isimlendirdim. yoksa senin öyle bir gücünde vasfında yok zaten. umarım anlatabilmişimdir.

Şu cümleler bile ; tek başına senin dünya görüşünü ve takındığın o agresif tavrı yerle bir etmekte, savunduğun bütün dikeyleri yatay etmekte ve sana serbest kürsdüde tek kelime edecek mecal bırakmamakta ve yine seni asli görevin olan geyik mizah dışında takılmamanı ihtar etmektedir. lütfen kendi bölümünde ki görevinle yetin ve serbest kürsüye konun ve yorumun kadar müdahil ol. vesselam..

Yazık.Siteye bunca emeği olan VolkaN arkadaşımıza hiç danışılmaksızın bu tarz bir girişimde bulunulması gerçekten çok yazık ve büyük bir ayıp.
CounTRy'nin söz konusu bölüme mod olarak atanmasına gelecek olursak;kendisi bölüm içindeki dengeleri tarafsızca gözetebilecek niteliklere kesinlikle sahip değildir.Bölümdeki yorumlarına göz atılacak olursa bu kanıya zaten rahatlıkla varılabilir he tabi bazı şeylere at gözlüğü ile bakılmıyorsa yoksa zorlamayın o gözlükleri çıkarmadan bazı şeyleri farkedemezsiniz.CounTRy'nin görevini adil olarak yürütebileceğine dair inancım maalesef sıfırdır.Keşke kendisi bölüm içinde taşkınlık yapmadan,üyelerin fikirlerine saygı duyarak anlayışla yaklaşmasını becerebilse de biz de o zaman gönül rahatlığıyla görevin hayırlı olsun desek.

Bir an önce verilmiş olan kararın üst yönetim tarafından gözden geçirilmesini ve geri alınmasını talep ediyorum.

Bence Bu Konu Bu Kadar Uzamamalıydı.Vücudun Kangren Olan Bölgesi Kesilip Atılır.Ancak Bunu Yapmak Bizim İşimiz Değil,Doktorların(Modların)İşidir.Keşke McNamara Şikayetini pm Olarak İlgili Kişilere Bildirseydi,Gereksiz Yere Tartışmalar Çıkmayıp Kalpler Kırılmayacaktı.Bence Hackhell Bir Hata Yapmışsa Bunu Düzeltmeyi Bilir.Saygılarımla...

Country nin Vukaatlarını şmdi öğrendim Sen kimsin ki Bizim dinimizi oy verdiğimiz partiyi , Siyasi görüşümüze , eğitim düzeyimize. Sanane ? Bu adamı alın ya Kimse Benim fikirlerimi ka-rı-şa-maz

Hayır ben CounTRy ve Madness'in mod olmalarından memnunum. Biliyorum oralara layık değiller ama bunu dememde bir sebep var elbet. Hatta kendilerine smodluk dahi verilmeli ki şu an yapamadıkları haksız yere banlama hakkına da kavuşsunlar. Namara, neden CounTRy ve Madness ve onlar gibi olanların mod olmalarını istemiyorsun? Görevi bıraktıkları andan itibaren, forumdan bir daha tat alabilecek misin? Bak bu soruyu bir daha düşün "FORUMDAN BİR DAHA TAT ALABİLECEK MİSİN?" Nasıl işleyecek süreç? Sen bir konu açacaksın ya da bir konuya yorum yapacaksın. Sadece senin gibi düşünen insanlar gelip teşekkür edecekler, ya da adaletli yöneticilerin idare ettiği bir ortamda pinpon topunun yön değiştirmesi gibi, herşey bir düzen içinde akıp gidecek. Hiçbir çaba ve gayret içine girmeyecek kimse. Hiç hırs ve şevk kalmayacak. Yeni şeyler araştırma, öğrenme yoluna gitmeyecek kimse. Kötü komşular insanları ev sahibi yaparlar. Ben burada haksızlığa uğradığım ve manevi-örfi değerlerime hakaret edildiği sürece forumda olmanın tadını alıyorum. O haksızlıkla mücadele edebilmek için forumda kalmada sabır ediyorum ve hakarete uygun en güzel cevabı verebilmek için kitaplar okuyorum, boş zamanlarımda araştırmalar yapıp zamanı fuzuli yere öldürmüyorum. Sadece sen ve aynı kafaya sahip diğerleri kalsanız, bak yemin ediyorum o an bırakırım forumu. Gündelik olmuş bitmiş tecavüz haberlerini burada okumaya muhtaç mıyım ben? Akıllarınca sıra bize işittirmeye çalıştıkları ama benim zerre kadar kaale almadığım "hergün bir kere atam izindeyiz" gibi çocukça konulara her foruma girdiğimde bakmaya mecbur muyum? Bunlardan keyif mi alıyorum? Tam tersine, böylesine saçma sapan işlerle meşgul olan insanları daha doğrusu genç potansiyeli gördükçe iki kuruş huzurum varsa, buraya girer girmez çoğunlukla yerle bir oluyor aslında. Ama beni burada tutan şey şu;

EY DÜŞMANIM, SEN BENİM İFADEM VE HIZIMSIN
GÜNDÜZ GECEYE MUHTAÇ, BANA DA SEN LÂZIMSIN...

NECİP FAZIL KISAKÜREK

Sadece forumda değil, gerçek hayatta benden ve bizden olmayan bir sürü karşıt insanla mücadelede geçiyor ömrümüz. Bu sebeple sürekli hayatta kalabilme yolları üzerine çalışmamız gerekiyor. Bu forum, bu hususta sadece bana katkı sağlayan ufacık bir ayrıntı. Farkındaysan çok fazla bulunamıyorum burada. Dünyevi işlerimden ve asıl mücadelemden arta kalan zamanlarda girip sadece ufak bir pratik yapıp çıkmak zorunda kalıyorum çoğu zaman. Ve benim gibi düşünen arkadaşlarımın nasıl oluyor da burada bütün gününü geçirebildiklerine inanamıyorum aslında. Hadi senin gibi bir kaçının hafifletici sebepleri olduğunun dışında, diğerleriniz hesabını vereceğiniz hayatı bu kadar boş yaşamaktan korkmuyor musunuz?

Hepsi bir kenara, isteklerinizin aslında yönetimin düşüncelerinin tamamen dışında şeyler olduğunu da anlayın artık be namara. Bu forumun diğerlerinden bir farklı yanı da çok iyi tartışma ekibini bünyesinde barındırıyor olması. Yani sadece birkaç paylaşım yapılma olayının çok çok ötesinde bir durum da var ortada. seni ve diğerlerini en çok çeken sebeplerin başında da bunlar geliyor aslında. Bunu da bir yerde Madness ve CounTRy gibi üyelere borçlu bu forum. Senin bir marketin olsa, tezgaha ve kasaya müşteri çekecek kız çalışanlar mı koyarsın yoksa kaba saba müşteriyi ürkütüp kaçıracak adamlar mı koyarsın? Muhasebe tam olarak budur. Yönetim de bunun farkında, onlar da kusura bakmasınlar böyle konuştuğum için ama ne yazık ki gerçek bu. Bunu inkâr da edemezler. Zaten çıkıp da hayır aslında öyle değil, biz üye kaybetmek pahasına da olsa en büyük derdimiz adaletli yöneticilere yer vermekdir demeyeceklerdir. Bunu beklemek de yanlış olur zaten. Boşver bunları. Keyif alabildiğin kadarıyla yetinip, çok imkansız şeyleri de talep edip durmayın bence. Madness ve CounTRy gibi üyeler her zaman bu forumda ağzınla kuş tutsan dahi senden daha önemli olmaya devam edeceklerdir. Üzgünüm ama gerçek bu. Yo pardon üzgün değilim, sadece senin adına üzgünüm, çünkü hiçbir zaman layık olduğun hürmeti göremeyeceksin. Beni anlayabildiğini biliyorum ama istediğin cevapla gelmediğim için sana kusura kalma. Hayırlı akşamlar.

Country nin Mod luğunun Alınmasını istiyorum McNamara kusra bakma Yanlış Anlamışım okumadan etmeden :S Sana katılıorm yaptıklarım için özür dilerm ..

Bence Bu Konu Bu Kadar Uzamamalıydı.Vücudun Kangren Olan Bölgesi Kesilip Atılır.Ancak Bunu Yapmak Bizim İşimiz Değil,Doktorların(Modların)İşidir.Keşke McNamara Şikayetini pm Olarak İlgili Kişilere Bildirseydi,Gereksiz Yere Tartışmalar Çıkmayıp Kalpler Kırılmayacaktı.Bence Hackhell Bir Hata Yapmışsa Bunu Düzeltmeyi Bilir.Saygılarımla...

Burak Kardeşim; Benim AnLattığım FarkLı Bir OLay. ELbette Yönetim BiriLeri Country'nin Siyaset BöLümüne Mod OLmasını İstemiyor Diye Bu Kararından Geri Adım Atacak DeğiLdir. Ancak Ben İşin KişiseL Boyutundan Öte, BöLümün SağLıkLı YönetiLemeyeceğini NedenLeriyLe SıraLamak İstedim. Benim YöneticLere Atacağım Bir PM'Le Bu Konuyu ÇözebiLemem Yada AçıkLamam Mümkün DeğiL.

KişiseL Boyutuna Hiç Girmedim OLayın. Ama Madem İş BuraLara GeLdi. Küçük Bir Ören Vermek Zaruri Bir haLe GeLdi. Forum OyunLarında Hakkımda ''Siyasi ve Dünya Görüşüm FarkLı, AsLa Sevmediğim ve Sevemeyeceğim Biri'' Diye Yorum Yapan Birinin: Benim Siyasi KonuLarıdaki Konu ve MesajLarımı, Hakkımda YapıLan ŞikayetLeri DeğerLendirirken Ne Kadar Objektif KaLacağını Yönetimin Takdirine Bırakıyorum.

Ayrıca Şunuda BeLirtmek İsterim; Ben Country'nin Serbest Kürsü İçin Uygun Biri OLmadığını İfade Ettim, Yoksa Kendi BöLümündeki GöreviyLe İLgiLi OLumsuz Bir Düşüncem Yoktur.

.

Forumda sadece bir kişiye, İnfatatuate'ye vermiş olduğum söz ve ona duyduğum saygı ve sevgiden dolayı bu hakaretlerini çekmek durumundayım. Zira ona söz vermesem ağzının payını hiç kimseyi önemsemeden öyle bir verirdim ki.....

Nasıl bir insan olduğunu yazdığın cümleler ile dile getirmişsin. Yazıklar olsun sizler adam yerine koymama. Karşılık olarak sizler gibi yobazlara harcadığım her harfe acırım bundan sonra.. Hepinize lanet olsun...

Lütfen bu yazdıklarımı direk adminlerime şikayet ediniz..

Bak madness; kime nasıl ne sözü verdiğini bilemem umrumda da olmaz. kimseye hakarette etmedim. yazdıkalrım ortada.. o cümlelerin tekinde bile hakaret bulamassın . içinde geçen osmanlıca kelimeler e yabancı olman onların sana küfür ettiği manası taşımıyor. cümle ve kelime dağarcığın anlamaya yetmiyor ve yazılanları hakaret olarak algılıyorsan o senin eksikliğin.. asıl sen kime yobaz diyorsun, hakeret ediyorsun.. lanet okuyan varsa o sensin...

Bu forumun bir üst yönetimi varsa ki var; benim şikayetime gerek yok herkes okusun yazılanlar burda işte.. Şikayet ; cevap verilip gereken yapılacaksa değer bulur. biz herşeyi şikayet eden değil şekvamıza ses veren duyarlı yürekleri saygıyla selamlarız. Kem söz sahibine aittir. verilecek cevabı olmayanlar işi yobaz lanet hakaretleriyle herzamanki gibi sulandırırlar ... var git işine 2 liye dökme.. konu COUNTRY ve o bölüm senden çok uzak.

MADNES BİR ÜSTTEKİ MESAJINDA EDİTLEME YAPIP İLLA TAHRİK EDEREK DÜZELTMEDEN ÖNCE SADECE YOBAZ VE LANET OLSUN GİBİ HAKARETLERİNE DÜZLETİP BİRDE'' EŞEK ederim'' GİBİ HADDİNİ AŞAN KİŞİLİĞİNİ VE RUH HALİNİ , HATTA SİNİRDEN TİTREYEN VE ÇARPINTIYA BAŞLAYAN KALBİNİN ATIŞINI BURDAN DUYABİLİYORUM. FAKAT BENİM YÜZÜMDEN SİNİRLENİP(BENİ SİNİRLENDİRMİYOR SADECE GÜLDÜRÜYORSUN) HASTA OLMANDAN KORKUYORUM.. HAKLILIĞIN ÇOK UZAĞINDA SADECE KENDİ BÖLÜMÜNÜN KARAKTERİYLE KOMİK OLMAYA BAŞLADIĞININ VE HİÇTE YAŞINLA DOĞRU ORANTILI OLMAYAN ÇOCUKÇA SÖZLER ETTİĞİNİN FARKINDAMSIIN??

SOKAKTA KAVGA EDİP SENİ BABAMA SÖYLÜYECEM DİYENLERE BENZEDİN.. HAKARETLERİNİ KAALE ALMAM DEMEK SENİN GİBİ SEVİYEMİ DÜŞÜRMEM DEMEKTİRKİ O OYUN ÇAĞINDA DEĞİLİM.. GAZA GELECEK TE DEĞİLİM.. ))) İYİKİ VARSIN KARDEŞ...

yine almış başınızı gitmişsiniz =) her üyenin forum içinde alınan kararlara karşı çıkma eleştirme hakkı wardır ama her zaman söylediğim gibi dozunda olmalı bu serzenişler .. dilerdimki kimseyi itham altında bırakmadan gösterseydiniz çabanızı, üst yönetim yaptı, madness yaptı, modlar onların arkasında demek yerine sebep sorsaydınız ..

genco we country'nin siyaset bölümüne atandığını az önce öğrendim, dolayısıyla bu kişilerin ilgili bölüme mod olabilmeleri için yönetimde herhangi bir oylama açılmamıştır, fikir sorulmamıştır .. dolayısıyla üst yönetimdekiler diyerek kişileri itham altında bırakmanız fazlasıyla yanlıştır we şu anda sizin tek muhattabınız, derdinize çare olacak, cewap bulabileceğiniz kişi Solariz'dir ..

eğer karşı koyuşunuz gerçekten kişisel değil objektifse size hak werebilirim çünkü siyaset bölümü apayrı bir bölümdür we ciddi anlamda yansız yönetilmeye ihtiyacı wardır ama kişisel husumetleriniz yüzündense bu konu çok çok yanlış bir yoldasınız ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri