muratcolez
New member
- Reaction score
- 0
Siyaset BöLümüne YapıLan Yeni AtamaLardan Şikayetçiyim. Madem ki BöyLe Bir BaşLık Var, O NedenLe hackheLL Yönetiminin Bu Konudaki Kaygı ve DüşünceLerimizin DinLemesini ve Bizi Dikkate Almasını İstiyorum.
Country İsimLi Moderatör, Forumda tarafgirLiğini Açıkça Ortaya Koymuş, Yine Bir Diğer ve Bu Konuda Uç Noktada Yer Alan Madnesse Her AnLamda Destek Vermiş, AnLamsız ProtestoLarı ve Madness Sevgisini ‘’Sırf Siyaseten’’ Herkesin Gözünün İçine Sokmuş Biridir.
Ayrıca İktidarı Düşürmek AmacıyLa, Şu An Terör Örgütü Kurmak ve Yönetmek Suçundan yargıLanan Tuncay Özkan’nın Başını Çektiği GrupLarca yapıLan ‘’Sözde Cumhuriyet MitingLerinin’’ tarih ve Saatini, YapıLacağı Yerin GünLer Öncesinden İmzasına Taşıyarak Tarfatar ve katıLım Arayan Biridir Contry.
Siyasi Görüşü BeLLi, Bu Konudaki Sert ve Tutucu Olduğu Biz Siyasete Giren ÜyeLer Tarafından BiLinmke İken Yönetimin BöyLe Bir UyguLamasına AnLam Veremedim.Genco Bir denge Unsuru Gibi GörüLsede, Forumda Ne kadar Aktif Olduğu Herkesce BiLinmektedir. Eğer Denge Unsuru SağLanacaksa, KriterLeri ve kararLarı Objektif UyguLayacak, Kişiye ve Siyasi Görüşüne DeğiL KuraLLara Göre Karar Alınacak Biri AtanmaLıdır. Bu Kişi KesinLikLe Country değiLdir.
Ha Country Mod Olmuş O BöLüme, Ha İkra’nın Banı KaLkmış GeLmiş O Mod Olmuş. Bence Aynı Şey. İkisininde Siyasi GörüşLerini Foruma Yansıtma Biçimi Arasında Ne fark Var.
HackheLL Gibi demokratik Bir Platformda, Alınan Bu Kararın Sitenin APoLitik Duruşuna Zarar Vereceği Kaygısdını TaşımakLa Beraber, Bu YanLıştan DöNüLmesini Umuyuorum.
Konuyu Kapatmamanızı ve Herkesin Düşüncesini Öğrenmenizi ve Bu Kararın tekrar Gözden GeçiriLmesini İstiyorum. Zaten Konu İçerisinde YapıLacak TartışmaLardan GörüLecektirki, Siyasi Görüş DoğruLtusunda ÜyeLerin İkiye AyrıLacağını ve Buda Alınan Kararın Bir Tarafı Memnun Ederken Diğer Tarafı Memnun Etmeyeceğini DoLayısıyLa Country’nin ÜyeLer Üzerinde Bıraktığı İntibanın Müspet ve Menfi Dışında ‘’ILIMLI’’ Olarak DeğerLendirLimediği İçin Atamanın Uygun Olmayacağı Ortaya Çıkacaktır.
BırakaLım hackheLL Tartışsın.