Siyaset ve Politika (yetki talebi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli kardeşim.Alacağınızdan şimdiden emin olduğum yetkinizde başarılar dilememe gerek yok çünkü en iyisini yapacağınızı zaten biliyorum:goz:

+1919...

kişiLiğine we siteye werdikLerine bakıLdığında + diyorum..

Ancak ßen ßöLüm moderatörLerinin oraya yeterli oLduğnu düşünüyorum kısacası oyum şimdiLik -1903

Kendisini çok tanımıyorum ama yorumları ve konularını okudum.Son derece aklı başında bir kardeşimiz.Sanırım işini çok iyi yapacaktır.Benim oyum +++++++

(-) 1071

Gerekçelerini sunduğum vakit banlanıyorum, o yüzden müspet bir gerekçe sunayım 2 kişi oraya yeter...

her zaman benden sana +1903 abısı sımdıden basarılar

*Siyaset bölümünde Seni çok hırçın ve belirli bir kesime karşı çok agresif tutumlar içerisinde gördüğümden,
*Siyasi görüş olarak senin gibi düşünmeyenlere asla tahammül edemediğinden,
*Siyaset bölümünde görev aldığın zaman karşıt görüşlü kullanıcılara nefes dahi aldırmayacağın endişesinden,
*Burada ek yetki talep etmenin altında siyeset bölümünde istediğin gibi ahkam kesme isteğinden kaynaklandığına inanmamdan,
*Şu anda siyaset bölümünde 2 yönetici varken bir 3.'sünün çokta gerekli olmadığını düşündüğümden,
Ve bunun gibi birçok sebepten dolayı Oyum 'eksi' dir

seni tanımam ama;

yönetici olarak atanabilmeniz için başvuruda bulunduğunuz bölüm'ün yönetici ihtiyacı olması gerekmektedir... 2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın...

ayrıca msjlarına baktım çok hazımsız saldırgan ve hoşgörüsüzsün bütün bunlardan yaşının küçük olduğunu anladım biraz geliştir kendini

geçmiş olsun

Türkocağı aynı konu başlığı için yetki talebi istediğinde arkadaşın atasözü olmuş cümlesi forum dahilinde meşhur olmuştur:
Hayvanlar gibi saldırmak.
Bırak siyasi görüş ayrılığını,sevmediği ,sevemediği vatandaşa yaptığı hakaretlerden ötürü ,bölümün zaten var olan 2 tane yöneticisinin bulunmasından ötürü,kışkırtıp kışkırtıp (kendi yazdıklarının alıntı yapılmasının bile suç olduğu) sonunda başkalarının gırtlağına kadar getirmesinden ötürü ve son olarak
bu başlığın bu kadar uzun süre açıkta kalmasından ötürü,hatta ve hatta
daha önce adaylığında sayfalara türlü türlü hakaretler yazıldığı,Türkocağının adaylık başvuru sayfalarının çöp kutusu da dahil olmak üzere arama sonuçlarında görünmemesinden ötürü,adaletinden şüphe ettiğimizden ötürü,
vel hasıl kuş tutsa bile sevemeyeceğimizden ötürü

---Ayağa Kalk SAKARYA---------

Aslında herkesten çok senin karar vermen gerek. Eğer gerçekten objektif olabilirsen sorun yok. Ama yorumlarından da anlaşılacağı gibi her yorumlarında, ben bile ezberledim sol görüşlü olduğunu söylemen objektif olma ihtimalini düşürüyor. Objektif olamayacaksan hiç bu işe bulaşma.

öncellikle destekleyen ve mantıklı bir sebep sunup desteklemeyen herkese sonsuz teşekkr ederim...adaylıktan çekiliyorum..

sebeplerine gelince...

-şu an geçirmekte oldugum yaz okulu ve aralara sıkıştırdıgım güzel bir tatilim var..bırakın siyaset bölmünü kendi mütevazi bölümüme bile zaman bulamıyorum..

-dünyada herşeyden daha değerli canımdan öte olan kişide... burda mod olmama sıcak bakmıyo..onu kıracagıma öliim daha ii =)

-cahil insanla uğraşmak gerçekten zor...kaldiki onların yogun oldugu bölümde moderotörlük yapmak gerçekten zor..okudugum okul geregi çok şeyi bilmeyen insanla birlikte çalıstım... (çiftci köylüler) hepsi bilmedikleri şeyleri ögrenmek için yaşımıza bakmaksızın bizi can kulagıyla dinlediler..ama burda abilerinden gördügnü dogru bilen birkaç lise çocuguna bişeyleri ögretmek beni aşar...bölüm modlarına canı gönülden kucaklıyorum..ikisinede Allah çook büyük sabır versin....

not:son olarak konuyu benden çok takip edip her eksi verene tşk eden arkadaşa ayrıyeten tşk ederim çok güldürdü beni..=) ben sen forumda yokmussun gibi davranıyorum sende öyle yapsan ii edersin :goz:

konu locked ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri