siyaset bölümünde görev almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boşuna uğraşma arkdaş sen bu işi beceremezsin

---------------

ayrıca maden işsiz olduğunu söylüyorsun sana tavsiyem önce kendine bir iş bulman bu senin için daha önemli olmalı

İnsanları kulaklarından tutup çeker gibi görüşlerinden yakalayıp ayırmanın faydası olmadığına inanıyorum...Zamanında siyaset bölümüne aday olduğumda "senin tarafın belli", "görüşün şudur" tarzında mevzular benim için de çokça olmuştu.Ben de aynı dertten muzdaribim..

Konularından ve yorumlarından izlediğim kadarıyla siyasi görüşlerinden ziyade olaylara yaklaşım biçimin ve tarzın da bence yönetici olmak için uygun değil..

Siyaset bölümü yöneticileri bence öncelikle aşırı derecede sabırlı, adil ve herkese aynı mesafede yaklaşabilecek arkadaşlar arasından seçilmeli.

Siyasi görüşünün ne olduğunun hiç önemi yok ama bu özelliklere sahip olmadığını düşündüğüm için ;

- 1907

Bölüm için çok fanatik bir yapıya sahip olduğun kanısındayım.

Birçok yorumunla tartışma konularının ana kaynağı haline geldiğini görmüştüm.

Bu sebepten tarafsız olamayacağın kanısındayım.

Hakkında hayırlısı olsun.

Bu sebepten oyum (–) Olumsuz.

Senin durum iki ucu ... değnek hacı.. Sen bir kesimi karşına aldığın için, ağzınla altın kanatlı kuş tutsan seni recm ederler artık :) Sen boşver modluğu falan. Mod olup gerileceğine, mod olma bildiğin yönden tavrını ve laflarını ortaya koy, zaten alınanlar kendini belli eder...

şikayet postlarında dahi insanlara hakareti elden bırakmayan , olaylara tek açıdan bakıp tek doğru benim diyen bir anlayışın var.
diğer bölümler için olsa belki bi ihtimal derdim ancak siyaset için asla sen olamazsın .

moderatör demek fikirsiz olsun demek değil , dengeleyici olsun-tarafsız olsun demektir . ve bu sen değilsin .

kendine göre her konuda her konuya söyleyecek sözün var ve bu sözlerin tek doğru olduğu düşüncesindesin. bir üye olarak her daim kalmanı isterim ancak geçici veya kalıcı tüm siyaset bölümü yönetici adaylıklarına olumsuz diyorum .

Senin durum iki ucu ... değnek hacı.. Sen bir kesimi karşına aldığın için, ağzınla altın kanatlı kuş tutsan seni recm ederler artık :) Sen boşver modluğu falan. Mod olup gerileceğine, mod olma bildiğin yönden tavrını ve laflarını ortaya koy, zaten alınanlar kendini belli eder...

Dai İçimi Okudun Be.. :durdurun:durdurun

Zerkli Dostum.. Boşver Sen Modluğu Tarafsızlarıda Gördük Volkan Tarafsız'dı Newwave Önceden Tam Bir AKP Karşıtıydı Mod Oldu Sonradan Ne Hikmetse AKP'li Oldu Vay Arkadaş Ne Oyun :)

Kabul Edileceğini bilsem Sonsuz Tane + Ama Boşver Mod Olmak İçin Burada Önce Muhalif Sonra İktidarcı Olmasın.. Ama Sen Yapamıcağın İçin Boşver.. :goz:

yapmaya çalıştığın açıklamada bile aday olan başka bir kişiyle bir nevi dalga geçmişsin..
olaylara ve yorumlara olgunlukla yaklaşmayı öğrendikten sonra belki fikrim değişir ama şu an (-)

Artık siyaset bölümünde iktidarın çatlak sesinin dışında ses verecek yöneticiler görmek beni çok mutlu edecek.Ama sadece bu nedenle yıpranıp tükenmenizide istemiyorum.sıradan üye olarakta yapmanız gerekeni fazlasıyla yapıyorsunuz bu nedenlede ikilemde kaldım.Ancak yıpranmanız pahasınada olsa bir Atatürkçüye ( - ) oy vermem mümkün olmayacağı için ;

++++++++++++++++++++

Artık siyaset bölümünde iktidarın çatlak sesinin dışında ses verecek yöneticiler görmek beni çok mutlu edecek.Ama sadece bu nedenle yıpranıp tükenmenizide istemiyorum.sıradan üye olarakta yapmanız gerekeni fazlasıyla yapıyorsunuz bu nedenlede ikilemde kaldım.Ancak yıpranmanız pahasınada olsa bir Atatürkçüye ( - ) oy vermem mümkün olmayacağı için ;

++++++++++++++++++++

işte anlatmak istediğimiz olay bu adam yönetici olmak istiyor sen yöneticilik vasıflarna göre değil fikriyatına göre oy veriyorsun.helal olsun ne diyim

işte anlatmak istediğimiz olay bu adam yönetici olmak istiyor sen yöneticilik vasıflarna göre değil fikriyatına göre oy veriyorsun.helal olsun ne diyim

Seçimlerde başbakanı yada yerel yöneticileri seçerken hangimiz yöneticilik vasfına göre oy kullanıyor.Sadece iyi yönetici diye hangi akp li gidip bir chpliye oy verir ki? yada tersini düşünün.Kaldı ki bu toplumda 3 kilo kurtlu mercimeğe verilen oylarıda çok iyi biliyoruz.
Kusura bakmayın dünyanın en iyi yöneticiside olsa akp eğilimli adama benden oy çıkmaz.Yalan söylesem daha mı iyi olacaktı.....

OLayLara AdiL YakLaşacağını Sanmıyorum. (-)

yönetici olmanı istememin en büyük nedeni; sana, taraf olduğun için eksi oy verenler..dikkat ediyorum da yönetici adayı olmak isteyen arkadaşlara hep bu yönde eleştiri geliyor..3 seneden beridir forumda bulunan biri olarak kimin hangi tarafta olduğunu az çok biliyorum..bence taraf olmak eleştiri sebebi olmamalı..asıl eleştirilmesi gereken nokta, adaylığını bırakan kişi yönetime alınırsa adil davranır mı davranmaz mı konusu..sen bu göreve talip olmakla adil olacağının taahhütünü zaten veriyorsun..yöneticiliğin sırasında adaletinde şaşma olursa, senin de üstlerin var gerekli müdahale yapılır kanısındayım..talebinin karşılığında sana bu fırsatın verilmesi taraftarıyım.. uzun bir kelam oldu kusuruma bakmayın..

artı (+)

çok erken açılmış bir başlık şuan için üzülerek olumlu bir cevap veremiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri