Siyaset Bölümü

Siyaset Bölümü Kaldırılsın mı

• Evet, kaldırılmalı

Kullanılan: 14 33.3%
  • Hayır, kaldırılmamalı

Kullanılan: 28 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    42
şimdiye kadar kendi görüşünüzü güzel güzel anlattınız biz sesimizi çıkarmadık,
buraya tepki vermedik,
sizin konuya yorumlar yaptık,
o zaman iyiydide şimdimi kötü oldu,
mod arkadaşlar,
her zaman istedikleriniz olamaz,
malum partinin yaptıklarını yazdık,
sizde cvp verebiliyorsanız verin,

ben bölüm modlarını başarılı ve tarafsız buluyorum,
bu anketinde gereksiz olduğunu düşünüyorum
saygılarımla

ilgili bölümde herkes kendi düşüncesini belirli sınırları aşmamak kaydıyla yazmaktadır.
bu bizim farkımız arkadaslar bi düşünün diğer forumlarda milet yok geyik yok adult vs ile uğrasırken biz burada ülkemizin güncel meselelerini tartısıyoruz.
ayrıca bölüm modlarıda tarafsız bi şekilde konuları değerlendirmektedir.
açık kalması taraftarıyım

445b697f14.jpg

arkadaşlar şuna bi bakın istersiniz
Bazı kişiler geliyo sadece bir eğilime bağlı kalıyorlar

|ChaMuR|' Alıntı:
ayrıca eğer ki yönetim taraflı bir moderatörlük yaptığımı düşünüyor ise görevimi hemen alabilir açıkça söylemek isterim..

senin mesajına kadar okudum sonrasına bakamadım direk yazıyorum...

bence kaldırılsın... devlet bize indexli değil. daima söyledim ve daima da söyleyeceğim... biz Türk milleti asla adam gibi siyaset yapamadık ve yapamayızda.

siyaset bölümü yerine
Milletimin İnsanı, Kardeşim gel beni parçala bölümü açılsa üyeler daha az çatışıt.

La bölüme göz atmaya giriyorum hani havuza girmeden önce ayağını batırırsın ya su nasıl diye (banu alkan genelde kıçını batırır :clap ) bi mesaj okuyorum direk çıkıyorum. adam salak-salak bişey yazmış. cevap yazsam kavga çıkacak... hemen atıyorum kendimi dışarıya... ama diğer arkadaşlar bunu yapamıyorlar. hemen yazıyorlar cevabı. işte bunun için bölüm ada olamıyor. herkes alttan almayı bilse, saçma konulara saçma cevaplar vermemeyi bilip şikayet-ihbar hattını kullanabilse o bölüm bence çokta güzel bir bölüm olur. ada dediğim gibi herkeste bi gurur, herkeste bi onur, herkeste dil papuç... cevap yazmazsa uyuyamaz o gece, yolda kafası bulanır mazallah iskinin çukuruna düşer ya. ondan yazıyor cevap işte. yoksa o arkadaşta yazmaz da işte bakmayın... Gurur, onur, yırtık papuç meselesi...

valla insan gururluda olmalı onurluda... ama bu sıfatları salakçada kullanmamalı...

gelelim sonuca... kapansın...

chamur zamanında banada "gel sende bize katıl o bölümde" demişti de ben bunları öngördüğüm için, olacakları bildiğim için kalsın demiştim. insan o bölümde üye olabilir en fazla banlanır. ama mod olursa katil olur...

neyse... umarım en kısa zamanda bölüm kapanır...

LaNgHaWiL' Alıntı:
Ben hakaret eden birinin neden ceza almadığını soruyorum pm den atılan uyarı bana ettiği hakaretin cezası olamaz. madem eşitlik var ceza almasını sağlamalıydınız.

Bu konu hakkında cevap ıstıyosan dahada acıkca belırteyım o zaman.
Fletch orda genel anlamda yukardakı mesaj yazan uyelere karsılık bı yorum yapmıstı ve duzeltıldı.Uyarı aldı yapmaması adına.

Sana dıger mesajımdada belırttım.
Kendı adıma konusuyorum hangı uye gelıp dıyebılır kı ben rebelden hıc uyarı almadan ban cezası aldım? Hıc mesajım duzeltılmedem ban cezası aldım?Bunu dıcek varsa sucluyum =)
(hemen gelıp ılk 15-20 mesajında sıyaset bolumunu karıstırmaya gelenler harıctır)

Eger cok asırı bel altı kufur olmadıkca uyelerın banlanmasını ıstemem, gorusu ne olursa olsun.

MyThicaLBoY' Alıntı:
445b697f14.jpg

arkadaşlar şuna bi bakın istersiniz
Bazı kişiler geliyo sadece bir eğilime bağlı kalıyorlar

hııı sımdı belırteyım benden sızlere bı soru gelsın.Sızlerınde bana sorunuz varsa alayım konuyu cozelım.

Hangınız mythıcalboyun verdıgı gıbı sadece bellı bı egilime kalmadan konu acıkyosunuz?

Suanda bolum kapansın dıyen arkadaslardan hangınız bunu demenıze ragmen hala daha oraya ılgı gostermıyosunuz?

Ben kendımden belırteyım kapanmasını sıtedıgım bolum zaten sevmedıgım bolum olur benım eger olursa.Kapanmasını ıstedıgım yerlede ılgılenmem cunku orayı sevmem.

Bunlara baglı kalaraktan son bı soru daha mesajlarının %90nında sıyaset yapan arkadaslara.

Sorun bolumun kapanmasımı? (sanmıyorum) Yoksa chamurla benmıyım ?

lazaslan' Alıntı:
Siyaset bölümüne belki birşeyleri daha farklı bakış açılarıyla anlatabilirim , belki insanların görüş açısı değişir , uzlaştırmacı olabilirim diye fikirlerimi yazıyordum.
Ama o kadar acaip tepkilerle ve yorumlarla karşılaştım ki, dayanamadım bir gün bir tanesine cevap verdim.
Yazar yazmaz direkt Chamur kardeşimden uyarı geldi. Ve o gün bir karar aldım.
Artık o bölümü okumuyorum ve herhangi bir yorum yazmıyorum. Dolayısıyla canım da sıkılmıyor.
Çünkü takım tutar gibi parti tutan adamlara da laf anlatmanın mümkün olmadığını düşünüyorum.
Keşke sizler de Chamur kadar tarafsız olabilseniz...

abi ama bazı kişiler oraya gelip sadece bağnazlık yapıyor ve hiçbir yoruma saygı göstermiyor onlar orda özür dilerim ama laf ebeliği yapıyorlar.Abi orda yazan bazı kişilerin bulunduğu yer nersi ? dendiği zaman(profildeki) akp genel merkezi yazıyor

Abilerim şuna da açıklık getirmek isterim ki ben bölümün kapanması taraftarı değilim ve benim rebel abi ve chamur abiyle hiç bir sorunum yok ve olamaz.ikiside seçilmiş ve görevini iyi yerine getiren insanlar

şahsen bn böLümün mod. Larına sonuna kdar güweniyorum ..

ayrıca böLümünde acık kaLması taraftarıyım ... sonuna kadar kaLmaLı .. isterse 100.000 qişi banLansın gene acık kaLsın .. insanLar kendi siyasi görüsLerini sonuna kdar sawunabiLirLer .. karsı tarafın hakLarına tecawüz etmedikce tabi ...

serbest kürsüde acıLdı ya adı bosuna serbest kürsü değiL ... istediğim parti , şahıs , kuruLus hakkında konu acarım ... akp, mhp , yada chp farketmes ...

bn tayyeap in yaptığı hatayı görürüm ( ki gör gör bitmess ) sen deniz baykaLı görürsün yazarsın ..

oLay acık we net .. bazı insanLarın yaptkLarı hataLar damLaya damLaya göL deiL deniz hatta okyanus oLdu ... bunLarda konusuLuyor doğaL oLarak .. bırakın 3-5 basLığı bütün forumu doLdursak onLara yetmes ...

biLdiğimi SAVUNURUM kardesm kimseyi de iLgiLendirmez ...

siyaset kaLmaLı !...

böyle bir bölüme hiç gerek yoktu

ßencede kesinLikLe KaLdırıLsın...Siyaset Yüzünden DostLar Dü$man oLuyor...ßende ßıraktım Artık Siyaseti:D:D

kısa ve net:

kaldırılmamalı,kimi zaman tebessüm etmemi sağlayan,ender bölümlerden biri..

bu başlığın açılması da boş olmuş..tek bir partiye yönelik değildir yazılar..iktidar herkimse ona eleştirilerin gelmesi kadar doğal ne olabilir? chp akp mhp vs.. bu gerçeği değiştirmez..iktidar geçmişten bugüne olumlu yada olumsuz ne yaparsa yapsın her zaman eleştirilmiştir,eleştirilir,eleştirilecektir..

adı üzerinde siyaset..zıtlıkların merkezi..herkes aynı kutupta olsa var olabilir miydi zaten..

geçiniz..

bence kaldırılmamalı ancak çok sıkı ve tarafsız kontrol gerekli bu bölüm için.İftira ve hakarete varan mesajlar hemen temizlenmeli.Eğer böyle olmazsa üyelerin bölünmesine yol açacak gibi görünüyor.
Naçizane düşüncelerim bunlar...

Önceden Yazdığım Post için Edit:
Arkada$Lar ßöLüm Modu Chamur Tamamen Öbjektif we Orayı Çok İyi Yönetiyor...
Siyaset ßöLümü KaLdırıLmasın Ama Serbest Kürsü ßa$Lığı KapatıLsın Die Dü$ünüyorum..

R€B€L' Alıntı:

Suanda bolum kapansın dıyen arkadaslardan hangınız bunu demenıze ragmen hala daha oraya ılgı gostermıyosunuz?

Ben kendımden belırteyım kapanmasını sıtedıgım bolum zaten sevmedıgım bolum olur benım eger olursa.Kapanmasını ıstedıgım yerlede ılgılenmem cunku orayı sevmem.

Bunlara baglı kalaraktan son bı soru daha mesajlarının %90nında sıyaset yapan arkadaslara.

Sorun bolumun kapanmasımı? (sanmıyorum) Yoksa chamurla benmıyım ?

bu alıntı yaptığım mesajının üstünde benim mesaj var. okumuşsunda... bak diyorum ki üyeler orada birbirlerine sataşacağına siz yokken şikayet-ihbar hattına şikayette bulunsa kimse-kimseye sataşmicak. ama adam napıyor...

Örnek: ABC partisi bunları yaptı... lan siz VYZ olarak naptınız haa!! düdük öttürdünüz başka iş yok diyor. VYZ partili biri de yediremiyor kendine ver yansın!! halbuki ver yansın yerine şikayet etse o ilk mesajı yazan alır cezasın banlanır. VYZ partili şikayette bulunan arkadaşta user görevini yerine getirmiş olur. ama bu olmadığı için kimse siyaset bölümüne girmiyor!

ben bölüme devamlı giriyorum ama cevap yazmıyorum. Adam geçen gelmiş... "Erbakan şöyle-böyle vs vs" tam 15 dakikada 5 konu açmış, propaganda yapmış ama ne propaganda... şimdi ben o adama cevap yazsam ne yazayım. Söyledim karmaya banladı. Yani kanka cevap verilecek konular çok ama tahrik edici insanlarda çok. Siz çalışıyorsunuz ama sizin gözünüzden kaçar, offline olursunuz. O an tahrik edici bi mesaj olur. Şimdi Türk milletiyiz acayip onurluyuzdur. Güzek bişeydir ama doğru kullanmazsak onur - gurur işte bunlar bize çok şey kaybettirir. İşçiye işini, sevgiliye sevdiğini kaybettiren çoğu zaman gururdur. Neyse... Gurur var... ee! Türküz yapıda biraz sinirlilik var! 1 ihbar edersin, 2 ihbar edersin, 3 ihbar edersin... 4.'de kontaq elbet atar. İşte kontak meselesi... Bölümde onun için çoğu kişi akltif değil. Okumadığım 3-5 konu vardır. Mesajım olan 3-5 konu vardır. Onun dışında sadece izleyiciyim. Pek bişey yazmıyorum.

Yani şunu anlatmak istiyorum.

Hani adult bölümünü sevmeyen ve hiç girmeyen "adult kapansın" der ya.

bizim iş o değil. Siyaset bölümüne giriyoruz ama sevmiyoruz değil. seviyoruz ama bazı arkadaşlar sevdirmiyorlar (banlanan kullanıcılar)... Maşallah iletişim hattına gene sizin bölümle ilgili nickler gelmiş =)

Dediğimi anladın sanırım. Chamur ve senle sorun yoq. Sorun bu arkadaşlarla... Yoksa neden yapmicaz. Bu vatan bizim, egemenlik bizim... Tabiki siyaset yapacağız. Ama suyu bulandıranlar yüzünden bardağın dibini göremiyoruz. sonuç olarak siyasetimiz sağlıksız oluyor.

Neyse kapanması taraftarıyım ama kapanmazsa da Allah sabır versin...

R€B€L' Alıntı:

Bu konu hakkında cevap ıstıyosan dahada acıkca belırteyım o zaman.
Fletch orda genel anlamda yukardakı mesaj yazan uyelere karsılık bı yorum yapmıstı ve duzeltıldı.Uyarı aldı yapmaması adına.

Sana dıger mesajımdada belırttım.
Kendı adıma konusuyorum hangı uye gelıp dıyebılır kı ben rebelden hıc uyarı almadan ban cezası aldım? Hıc mesajım duzeltılmedem ban cezası aldım?Bunu dıcek varsa sucluyum =)
(hemen gelıp ılk 15-20 mesajında sıyaset bolumunu karıstırmaya gelenler harıctır)

Eger cok asırı bel altı kufur olmadıkca uyelerın banlanmasını ıstemem, gorusu ne olursa olsun.

Sen böyle uyardım felan diyorsun ama bölüm kuralları öyle demiyor.
Bölüm kuralları uygulanmıyacaksa neden oraya konuldu. Yoksa işi kılıfına uydurup kim istenirse onun banlanması içinmi.

yapılan uygulamalar bu taraz art niyete itiyor İnsanı. İşte bölüm kurallarından bazıları:

|ChaMuR|' Alıntı:
# Tahrik edici,yerici,uzlaşma zemini arama kaygısından uzak,yıkıcı yorumlarda bulunmak yasaktır.

# Forum genelinde oldugu gibi küfür,hakaret,reklam,mail adresi paylaşımı yasaktır.

# Bu kuralları ihlal edenler uyarılmaksızın ilk önce 1 hafta,kural ihlalinin tekrarı halinde sırasıyla bir ay ve sınırsız olarak banlanacaklardır.

# Ben kurallları bilmiyordum,görmedim,duymadım gibi bahaneler kabul görmeyecektir.

Şimdi soruyorum sana konuya yorum yapmış kişileri "şaklabanlık" yapmakla itham eden kişi neden ceza almadı da sadece uyarıldı.Eğer senin yaptığın doğru ise bölüm kuralları kimin için kondu?

Siyaset bölümünün kapatılmasına karşıyım. Bölüm yöneticilerinin taraflı hareket ettikleri fikrine itibar göstermiyorum. Çünkü; ben gördüklerime göre konuşuyorum, tarafsız arkadaşlarımız ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar.İleri bir dönem de başka yönetici arkadaşlar da eklenebilir siyaset'e.Yeniliklere açık olduğunuzu belirtmeniz bölümün geleceğiyle ilgili umut verici bir düşünce olacaktır, kuralların uygun olmayanları tartışılıp, değiştirilebilir diye düşünüyorum.

LaNgHaWiL' Alıntı:
Sen böyle uyardım felan diyorsun ama bölüm kuralları öyle demiyor.
Bölüm kuralları uygulanmıyacaksa neden oraya konuldu. Yoksa işi kılıfına uydurup kim istenirse onun banlanması içinmi.

yapılan uygulamalar bu taraz art niyete itiyor İnsanı. İşte bölüm kurallarından bazıları:

Şimdi soruyorum sana konuya yorum yapmış kişileri "şaklabanlık" yapmakla itham eden kişi neden ceza almadı da sadece uyarıldı.Eğer senin yaptığın doğru ise bölüm kuralları kimin için kondu?

O bolume mod oldugumdan berı herkesı genelde uyarmadan banlatmadım dıyorum sana sen yına aynı yere gelıyosun LaNgHaWiL.

Sana bı soru sormustum buraya rebel benı uyarmadan banlattı dıyen bı uye getırırmısın dıye. Yok kımse getıremez ( cok yenı 20 mesaj altı uyeler harıc)

Kurallar tabı bızler ıcın varlar ama vıcdanen uyarılmak konusundakı kuralı kendım cıgnıyorum ama bunuda ıyı yonde cıgnedıgıme ınanıyorum ben. Sızlerı hıc uyarmadan banlatmak var, mesajlarınızı arastırıp onu bunu yazıp ozel mesaj atmak vs var hangısı kolay tahmın edebılırsınız.

Sen fletch konusunda takıldın herkesı uyardıgım gıbı onada o sekılde yaptım ıse kılfı uydurmakla alakası yok bunun. Dıger uyelerede sorup konu hakkında bılgı alabılırsınız kımlere ozelden uyardım dıye vs.
Kararımında sonuna kadar arkasındayım bu konu hakkında.

Ayrıca bolume 3. hatta 4. yonetıcı gelse baya iyi olucak gıbı =)

özellikle chamurun objektif davrandığına inanmıyorum zaten bunu kendiside itiraf ediyor. ama bundan sonra daha objektif davranacağını düşünüyorum.

Geri